Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
WTB > Runtime and Scantime Crypter Source (VB.Net/Java)
25-05-2013, 09:29 PM,
Post: #1
WTB > Runtime and Scantime Crypter Source (VB.Net/Java)
Nak beli crypter runtime dengan scantime source. Dalam java or vb.net. Boleh pm harga please Smile
Reply
25-05-2013, 11:22 PM,
Post: #2
RE: WTB > Runtime and Scantime Crypter Source (VB.Net/Java)
(25-05-2013, 09:29 PM)Phloxyz Wrote: Nak beli crypter runtime dengan scantime source. Dalam java or vb.net. Boleh pm harga please Smile

Bang, runtime and scantime crypter punya source code based on java atau vb.net, setakat frontend atau GUI boleh la, tapi kalau crypting core tu, sila belajar balik pasal exe forking, nak beli source code sebab nak design balik , jual balik ke?
To follow the path,
Look to the master,
Follow the master,
Look through the master,
Become the master.
Reply
25-05-2013, 11:47 PM,
Post: #3
RE: WTB > Runtime and Scantime Crypter Source (VB.Net/Java)
(25-05-2013, 11:22 PM)D3vil Wrote:
(25-05-2013, 09:29 PM)Phloxyz Wrote: Nak beli crypter runtime dengan scantime source. Dalam java or vb.net. Boleh pm harga please Smile

Bang, runtime and scantime crypter punya source code based on java atau vb.net, setakat frontend atau GUI boleh la, tapi kalau crypting core tu, sila belajar balik pasal exe forking, nak beli source code sebab nak design balik , jual balik ke?

Aku tak faham macam mana nak combine rc4,aes,xor and runtime/scantime method dalam crypter. Setakat buat frontend dengan GUI tu aku boleh buat sendiri. Bukan nak design n jual balik. Tapi nak guna untuk belajar. Bukan untuk jual balik.
Reply
26-05-2013, 12:16 AM,
Post: #4
RE: WTB > Runtime and Scantime Crypter Source (VB.Net/Java)
(25-05-2013, 11:47 PM)Phloxyz Wrote:
(25-05-2013, 11:22 PM)D3vil Wrote:
(25-05-2013, 09:29 PM)Phloxyz Wrote: Nak beli crypter runtime dengan scantime source. Dalam java or vb.net. Boleh pm harga please Smile

Bang, runtime and scantime crypter punya source code based on java atau vb.net, setakat frontend atau GUI boleh la, tapi kalau crypting core tu, sila belajar balik pasal exe forking, nak beli source code sebab nak design balik , jual balik ke?

Aku tak faham macam mana nak combine rc4,aes,xor and runtime/scantime method dalam crypter. Setakat buat frontend dengan GUI tu aku boleh buat sendiri. Bukan nak design n jual balik. Tapi nak guna untuk belajar. Bukan untuk jual balik.

apa kena mengena dengan encryption rc4,aes,xor,runtime scantime method ? kalau nak belajar google je , melambak ada source code crypter free.


Bawah ni salah satu link untuk belajar pasal exe forking dan belajar pasal RunPe.
http://www.security.org.sg/code/loadexe.html
To follow the path,
Look to the master,
Follow the master,
Look through the master,
Become the master.
Reply
26-05-2013, 01:03 PM,
Post: #5
RE: WTB > Runtime and Scantime Crypter Source (VB.Net/Java)
Terbaik reference tu, D3vil. GayFace
̿ ̿ ̿̿'̿̿\̵͇̿̿\=(•̪●)=/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿ ̿ - انا کڤيتݢولوڠ
http://fatah.afraid.org/
[Image: 763440762.png]
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  [VB.NET] Collection of Source Codes [MEGA PACK] MrKroit 13 3,589 14-06-2013, 06:59 PM
Last Post: keyoren
  request source code crypter vcv3noM 2 895 24-11-2011, 07:56 PM
Last Post: vcv3noM
  [Request] Antivirus PRO Edition Source Visual Basic akiraro 42 6,782 22-07-2011, 09:47 AM
Last Post: Neology
  [SOURCE] Crypo.com Encryptions [CODE] Yo 2 706 29-06-2011, 11:26 AM
Last Post: Tron
  [REQ] source code to snap picture using web cam automatic skyz3r 3 775 18-06-2011, 11:47 PM
Last Post: skyz3r
  kool Vb source Code Tron 1 677 28-04-2011, 09:12 AM
Last Post: huX
  [HELP] mcm mner nk buat crypter FUD ? akiraro 1 698 18-08-2010, 02:01 PM
Last Post: shakree42
Heart (Source) Ninja System [vb.net] | Free Newbie223 2 865 19-06-2010, 07:21 PM
Last Post: Newbie223
  [Source] $harecash Spammer (Coded by me) z3r0tr0jAn 5 1,228 16-06-2010, 09:14 PM
Last Post: z3r0tr0jAn
  [vb.net] alternate HWID idea (source) Newbie223 11 1,598 15-06-2010, 03:21 AM
Last Post: Newbie223

Forum Jump: