Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Error when Bootup Ubuntu
25-05-2013, 02:56 AM,
Post: #1
Error when Bootup Ubuntu
okay , hari ini aku try install Ubuntu 13. yang latest tu kt virtual , walaubagaimana pun , basa dia tgh boot tu , keluar error ni , yang mouse intergrate tu jgn pandang

[Image: canexplain.png]
Can u See Me
Troll 2
Reply
25-05-2013, 02:59 AM,
Post: #2
RE: Error when Bootup Ubuntu
Cuba refer sini:
https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=860929
[Image: 90771784.png]
Reply
25-05-2013, 03:06 AM,
Post: #3
RE: Error when Bootup Ubuntu
after aku install je ubuntu , and restart benda tu , keluar benda sama , then tetiba jadi blank warna hitam je , tk jalan pape
Can u See Me
Troll 2
Reply
25-05-2013, 08:59 AM,
Post: #4
RE: Error when Bootup Ubuntu
ko dah settings bios dengan betui kat virtualbox?
Reply
25-05-2013, 10:43 AM,
Post: #5
RE: Error when Bootup Ubuntu
pakai processor AMD ke?
virtualbox version?
we don't belong together
Reply
25-05-2013, 03:22 PM,
Post: #6
RE: Error when Bootup Ubuntu
(25-05-2013, 08:59 AM)darknite Wrote: ko dah settings bios dengan betui kat virtualbox?
aku dah set da

(25-05-2013, 10:43 AM)SKL Wrote: pakai processor AMD ke?
virtualbox version?
yup2 , aku pkai AMD , n this one virtual box paling latest

semalam aku survey kt google , aku jumpa ni
http://releases.ubuntu.com/precise/ ,
aku download yang ubuntu , and berjaya install ubuntu GayFace
[Image: okay_done.png]
Can u See Me
Troll 2
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  install ubuntu dalam window redc4 16 1,087 01-01-2013, 10:09 PM
Last Post: lite
  Ubuntu 12.04 "Precise Pangolin" alpha 2 darknite 7 1,424 08-02-2012, 12:50 PM
Last Post: ak47suk1
  red screen!!!! FBI Error sprinter69 5 2,491 20-01-2012, 12:09 PM
Last Post: sprinter69
  [Ask]klo window ubuntu boleh x sapport Handycafe? whcool 12 1,558 11-11-2011, 12:56 PM
Last Post: whcool
  Ubuntu 10.04: [req] Semua hack tools python 15 3,633 08-12-2010, 12:39 PM
Last Post: Ilham

Forum Jump: