Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tuts 4 You - Collection 2011
14-05-2013, 04:46 PM,
Post: #1
Tuts 4 You - Collection 2011
Nie originally dari forum tuts4you, tapi link dia besau sngt 3gb++ torent, aku google ada orng host file2 tuh...

http://q3k.org/t4y/Tuts 4 You - Collection 2011/

ada mcm2 benda dalam tu, unpacking tutorial, tool, keygen source code, debugger..explore urself k.. ;d
Reply
14-05-2013, 05:23 PM,
Post: #2
RE: Tuts 4 You - Collection 2011
nice...Thanks weh!
aku +rape skali k Me Gusta
Kalo saya buat salah janganlah marah mcm GayFace
Reply
14-05-2013, 08:35 PM,
Post: #3
RE: Tuts 4 You - Collection 2011
nice sharing. Thanks Me Gusta
kalau share benda macam ni xpe ke? (dosa)
kalau tak dosa, aku pun nak share OK
Reply
15-05-2013, 02:00 PM,
Post: #4
RE: Tuts 4 You - Collection 2011
(14-05-2013, 08:35 PM)ibnumalik Wrote: nice sharing. Thanks Me Gusta
kalau share benda macam ni xpe ke? (dosa)
kalau tak dosa, aku pun nak share OK

most benda dlm tu untuk learning jeh, xde masalah pong..
Reply
15-05-2013, 02:16 PM,
Post: #5
RE: Tuts 4 You - Collection 2011
tak belajar lagi bab2 reverse2 ni OK

Nice share bro Thumbs Up
Respect People, Power of Word. Big Grin
Reply
15-05-2013, 04:14 PM,
Post: #6
RE: Tuts 4 You - Collection 2011
(15-05-2013, 02:00 PM)shahril Wrote:
(14-05-2013, 08:35 PM)ibnumalik Wrote: nice sharing. Thanks Me Gusta
kalau share benda macam ni xpe ke? (dosa)
kalau tak dosa, aku pun nak share OK

most benda dlm tu untuk learning jeh, xde masalah pong..

kalau tuts4you ni free kan? Ingatkan berbayar Fuck That Shit
maksud aku kalau nak share lynda.com ke, tutsplus ke. Yang berbayar Hmmm
Reply
15-05-2013, 08:37 PM,
Post: #7
RE: Tuts 4 You - Collection 2011
(15-05-2013, 04:14 PM)ibnumalik Wrote: kalau tuts4you ni free kan? Ingatkan berbayar Fuck That Shit
maksud aku kalau nak share lynda.com ke, tutsplus ke. Yang berbayar Hmmm

tuts4you tu forum rce -> http://forum.tuts4you.com/index.php?
tu cuma collection dari taun 2011, jadi maybe out of date (tapi mostly still berguna kalau untuk learning, tambah2 crackme tuh)..
singgah2 la forum tu eh, expert2 rce semua duduk situ
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  3000 Collection Of Javascript devilmary 10 1,875 13-12-2009, 07:27 PM
Last Post: devilmary

Forum Jump: