Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Penahan Pukul
07-05-2013, 09:06 PM,
Post: #16
RE: Penahan Pukul
sebaiknya ilmu ini diamalkan untuk anda yang belajar je, x perlu share kpd umum.
bila share kepada umum, lihat lah hasil komennya GayFace
[Image: 54986369.png]
Reply
07-05-2013, 09:19 PM,
Post: #17
RE: Penahan Pukul
(07-05-2013, 03:11 PM)MrALVIN Wrote: Boleh ke nak letak bende yang korang anggap mengarut kat sini OK btw bedal je la ;b

btw terima kasih dengan orang yang beri pengijazahan ^^

Korang selalu dibuli Hmm atau suka-suka nak try =.

*klau simpan lama-lama ilmu ini nanti hilang,better share


Kelebihan:
Badan korang takkan rasa ape-ape kalau orang pukul(dengan izin Allah)
Kalau kerja-kerja berat maybe boleh diamalkan

Bismillahirahmanirahim,
Bi Dhorbiylin intifaalin fii Ayyi Syai-in Fil A’daa-i
wa shollallahu ‘alaa sayyidina muhammadin wa ‘alaa alihi wa sohbihi wasallim

1. Puasa sunah 3 hari dgn menjauhi makanan yg bernyawa(puasa mutih)
2. Doa diatas di baca 41x setiap habis sholat fardhu
3. Setelah puasa cukup di baca 7x setelah sholat fardhu

Semakin lama bende ni korang amalkan ;d semakin kuat badan kau umpama besi yang ditempa dari 7 pelusuk dunia =)

macam ilmu dalam kitab mujarobat.
"hidup umpama roda harini orang baling taik kat kita.. esok orang yang baling taik tu kena baling taik 2-3 kali ganda lagi banyok.."
Reply
07-05-2013, 09:42 PM,
Post: #18
RE: Penahan Pukul
Hmm
betui ka ni?
klu boleh tahan pukulan cahaya aku, kira pass..aku bg certificate siap
Fuck That Shit
xsxs Wrote:"I may contains particular combinations of colors or black and white contrast, may/ may not cause epilepsy, nausea or the urge to do weird things to domestic animals."
EOF
);}
Reply
07-05-2013, 09:44 PM,
Post: #19
RE: Penahan Pukul
tuan tanah barang kau sampai dalam 7 hari dalam tu aku ade letak barang nanti kau pukul diri kau dgn benda tu pastu upload aci x?


(07-05-2013, 09:42 PM)xsxs Wrote: Hmm
betui ka ni?
klu boleh tahan pukulan cahaya aku, kira pass..aku bg certificate siap
Fuck That Shit

jom la test Challenge Accepted
Hmm
[Image: 8078264137.png]
Reply
07-05-2013, 10:13 PM, (This post was last modified: 07-05-2013, 10:14 PM by MrALVIN.)
Post: #20
RE: Penahan Pukul
(07-05-2013, 09:19 PM)XdeathX Wrote:
(07-05-2013, 03:11 PM)MrALVIN Wrote: Boleh ke nak letak bende yang korang anggap mengarut kat sini OK btw bedal je la ;b

btw terima kasih dengan orang yang beri pengijazahan ^^

Korang selalu dibuli Hmm atau suka-suka nak try =.

*klau simpan lama-lama ilmu ini nanti hilang,better share


Kelebihan:
Badan korang takkan rasa ape-ape kalau orang pukul(dengan izin Allah)
Kalau kerja-kerja berat maybe boleh diamalkan

Bismillahirahmanirahim,
Bi Dhorbiylin intifaalin fii Ayyi Syai-in Fil A’daa-i
wa shollallahu ‘alaa sayyidina muhammadin wa ‘alaa alihi wa sohbihi wasallim

1. Puasa sunah 3 hari dgn menjauhi makanan yg bernyawa(puasa mutih)
2. Doa diatas di baca 41x setiap habis sholat fardhu
3. Setelah puasa cukup di baca 7x setelah sholat fardhu

Semakin lama bende ni korang amalkan ;d semakin kuat badan kau umpama besi yang ditempa dari 7 pelusuk dunia =)

macam ilmu dalam kitab mujarobat.

aku ade jugak kitab tu,btw isi kandungan takdepon pasal ilmu ni ^^

(07-05-2013, 09:44 PM)anthrax Wrote: tuan tanah barang kau sampai dalam 7 hari dalam tu aku ade letak barang nanti kau pukul diri kau dgn benda tu pastu upload aci x?


(07-05-2013, 09:42 PM)xsxs Wrote: Hmm
betui ka ni?
klu boleh tahan pukulan cahaya aku, kira pass..aku bg certificate siap
Fuck That Shit

jom la test Challenge Accepted

belom try belom tau =.
Name:MR.Alvin
Date Of Birth:19/11/1997
Taken By:Aceyraf Roshlanz

Message:
Just Give Me A REP if You Like Me Or Like My POST =)

-tq-
Reply
07-05-2013, 10:18 PM,
Post: #21
RE: Penahan Pukul
tengs.. bnyk source kat google.. aku share kat fb..
buat jahat jgn sesekali OK saya nk jadi org baik.. kerana pengaruh kawan2 saya hilang tujuan..
[Image: pumpkids]
Reply
07-05-2013, 10:49 PM,
Post: #22
RE: Penahan Pukul
(07-05-2013, 10:18 PM)pumpkids Wrote: tengs.. bnyk source kat google.. aku share kat fb..
buat jahat jgn sesekali OK saya nk jadi org baik.. kerana pengaruh kawan2 saya hilang tujuan..

apekah tuan hamba maksudkan =b
maaf akan kurang bijak hamba OK hamba kurang mengerti
Name:MR.Alvin
Date Of Birth:19/11/1997
Taken By:Aceyraf Roshlanz

Message:
Just Give Me A REP if You Like Me Or Like My POST =)

-tq-
Reply
07-05-2013, 11:37 PM,
Post: #23
RE: Penahan Pukul
sumber ilmu ni? ada dalam kitab mana?

jangan amalkan selalu takqlid buta. nanti tersesat Smile
Rajin Belajar Pasti Berjaya
Tiada Kegagalan Setelah Berusaha
Itulah Cara Membalas Jasa
Pengorbanan Guru Dan Keluarga Tercinta
Big Grin

Spoiler:
[Image: 522167_476797252342999_168490270_n.jpg]
Reply
07-05-2013, 11:57 PM,
Post: #24
RE: Penahan Pukul
Sedangkan Rasulallah masa berperang pun cedera ni kan kita , takut lain mintak lain yang datang.
To follow the path,
Look to the master,
Follow the master,
Look through the master,
Become the master.
Reply
08-05-2013, 01:16 AM,
Post: #25
RE: Penahan Pukul
berdasarkan research yg sy buat,ilmu ini dtgnya dari indonedia pak..indonesia byk yg pelik2 pak..usahla bermain dgn api pak..
Reply
08-05-2013, 02:13 AM,
Post: #26
RE: Penahan Pukul
Bahaya benda2 camni ni. dulu aku pun penah terjebak jugak. jauhkan la yep OK


Code:
http://halaqah.net/v10/index.php?topic=11059.0
[Image: sudoes.png]
Reply
08-05-2013, 10:54 AM,
Post: #27
RE: Penahan Pukul
sekalipun benar ajaran ni..elok jgn amalkan kalau iman xberapa kuat..takut syaitan mengaburkan segalanya utk anda
"Tanda ilmu itu berkat ialah semakin tinggi ilmu kita,semakin tunduk rendah kita bertawaduk kepada Allah dan juga sesama manusia.Merasakan betapa hebatnya Allah dan tinggi ilmuNya sehingga kita berasa betapa kerdilnya ilmu kita"
[Image: 2770527825.png]
Reply
08-05-2013, 11:19 AM,
Post: #28
RE: Penahan Pukul
(08-05-2013, 10:54 AM)VVV Wrote: sekalipun benar ajaran ni..elok jgn amalkan kalau iman xberapa kuat..takut syaitan mengaburkan segalanya utk anda

Betul, ilmu makrifat ni bukan senang nak dapat dan diamalkan, silap langkah , gila isim la jawabnya kalau yang syariatnya tak kukuh lagi.
To follow the path,
Look to the master,
Follow the master,
Look through the master,
Become the master.
Reply
08-05-2013, 11:29 AM,
Post: #29
RE: Penahan Pukul
Cth amalan harian Big Grin
*sebahagian dari 3 Qul

Quote:Surah Al-Falaq

[1] Katakanlah (wahai Muhammad); “Aku berlindung kepada (Allah) Tuhan yang menciptakan sekalian makhluk,


[2] “Dari bencana makhluk-makhluk yang Ia ciptakan;


[3] “Dan dari bahaya gelap apabila ia masuk;


[4] “Dan dari kejahatan makhluk-makhluk yang menghembus-hembus pada simpulan-simpulan (dan ikatan-ikatan);


[5] “Dan dari kejahatan orang yang dengki apabila ia melakukan dengkinya”.
Rajin Belajar Pasti Berjaya
Tiada Kegagalan Setelah Berusaha
Itulah Cara Membalas Jasa
Pengorbanan Guru Dan Keluarga Tercinta
Big Grin

Spoiler:
[Image: 522167_476797252342999_168490270_n.jpg]
Reply
08-05-2013, 02:12 PM,
Post: #30
RE: Penahan Pukul
(08-05-2013, 11:19 AM)D3vil Wrote:
(08-05-2013, 10:54 AM)VVV Wrote: sekalipun benar ajaran ni..elok jgn amalkan kalau iman xberapa kuat..takut syaitan mengaburkan segalanya utk anda

Betul, ilmu makrifat ni bukan senang nak dapat dan diamalkan, silap langkah , gila isim la jawabnya kalau yang syariatnya tak kukuh lagi.

yep =) klau taknak terkena hasutan syaitan semasa beramal dengan ilmu ni,baca syhadah dulu ~cr1 diiringi dengan fatihah dan ayatul qursi ^^
Name:MR.Alvin
Date Of Birth:19/11/1997
Taken By:Aceyraf Roshlanz

Message:
Just Give Me A REP if You Like Me Or Like My POST =)

-tq-
Reply


Forum Jump: