Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CS:Global Offensive
04-05-2013, 10:42 AM, (This post was last modified: 03-01-2014, 09:39 AM by 6b2.)
Post: #1
CS:Global Offensive
yo LOL

setelah tergerak mencari kembali crack game nea , akhirnya saya jumpa dan sekadar mengshare disni ,jikalau ada yg crack lebih baek sila2 lah reply

torrent link
http://kat.ph/counter-strike-global-offe...21598.html

well crack nie telah di test , dan mmg boleh working online to non steam server Challenge Accepted
cara setup server non steam tu sila lah cari ye,

well installer language boleh switch to russian/english
bot voice english , language russian inside the game ,

1. install mcm biasa
2. run csgo launcher
3. tekan game setting
4. nick dan clan tu biarkan dahulu ( lepas dah leh maen baru setting balek nama and clan than accept )
5. click get steam ID
6. click save
7. click play cs:go
8. akan diupdate , well aku punya smpai 97% than stuck , but who cares Troll 2
9. tekan run cs go

untuk change language to english , make sure game sudah diinstall Challenge Accepted

1. pergi dekat game folder ( tmpat installation )
2. cari rev.ini.bak / rev.ini
3. click right and edit with notepad/notepad c++
4 tuka language dari russian to english ,

akan nampak mcm nie

Quote:[Emulator]
#Language = English
Language = English
SteamClient = True
SteamDll = ./Steam.dll
SteamUser = SteamPlayer

5. save
6. Dekat Game Menu tu tak semua english ada russian sket , tapi in game scene all english

kalau cara dekat atas tak working tok change language , try follow this video ,
CLICK ME

jikalau dekat regedit tu mmg dah english , takpe , padam , and tulis je ''English'' , and save

aku ada baca tutorial laen yg dye suruh click csgo.exe ja kalau lepas run csgo launcher for the first time , tapi cara tu tak working pulak dekat aku ,
so aku suggest siapa yang tak working jugak ,
run jea csgo launcher bile nak maen and click play cs:go and terus run cs:go

p/s: nak setting lan game go to youtube or google for tutorial ;d

working offline , cume lambat sket masa untuk click run cs go tu Smile

Map download
http://csgo.gamebanana.com/maps

INFO UPDATED----------------------------------------------------
User Tbd Yang Beli Real CSGO GAME @ STEAM SERVER
Steam ID @ Tbd User

jomgegar @ Ujang
amihs @ holysatan
shahril96 @ shahril
ak47suk1 @ ak47suk1
syazaz @ syahmiazhar
Lixdo Dot Net @ LIXDO
gussssttaaavvr @ Xantium
Rempah @ Ahlspiess
Ac3y @ AceyrafRoshlanz
Mr.Cipan @ cipanjb
matztbd @ matz
hazard74 @ hazard74
lolwutnubb @ najashark
xxartdeadxx @ riezalemshaiful
mokhdzanifaeq @ pers0nant
Reply
04-05-2013, 10:48 AM,
Post: #2
RE: CS:Global Offensive
game ni ko main ngan sape? AI ?
Rajin Belajar Pasti Berjaya
Tiada Kegagalan Setelah Berusaha
Itulah Cara Membalas Jasa
Pengorbanan Guru Dan Keluarga Tercinta
Big Grin

Spoiler:
[Image: 522167_476797252342999_168490270_n.jpg]
Reply
04-05-2013, 10:49 AM,
Post: #3
RE: CS:Global Offensive
yup AI/BOT
Reply
04-05-2013, 11:18 AM,
Post: #4
RE: CS:Global Offensive
sape penah try Pac steam? work x?
Code:
http://pacsteam.org/Shareware/Games/CSGO/
[Image: sudoes.png]
Reply
04-05-2013, 11:24 AM, (This post was last modified: 04-05-2013, 11:24 AM by 6b2.)
Post: #5
RE: CS:Global Offensive
currently tengah test yang nea ,
http://forum.4games.lt/viewtopic.php?f=7&t=3

saje jea , sbb tengok mcm english compatible ,
yg russian tu so far tak penah crash and etc ,
Reply
04-05-2013, 11:53 AM, (This post was last modified: 04-05-2013, 11:57 AM by shahril.)
Post: #6
RE: CS:Global Offensive
(04-05-2013, 11:24 AM)6b2 Wrote: currently tengah test yang nea ,
http://forum.4games.lt/viewtopic.php?f=7&t=3

saje jea , sbb tengok mcm english compatible ,
yg russian tu so far tak penah crash and etc ,

launcher dkt site tu pakai .net, kau tau la kan bila .net cmne nk decompile program tuh.. ;b
btw aku dh banyak kali masuk steam dia, mls nk tunggu giliran nk generate client.dll tuh Fuck That Shit

btw ada masa nnti, set date dan masa, maen game dkt crack server LOL
Reply
04-05-2013, 11:57 AM,
Post: #7
RE: CS:Global Offensive
(04-05-2013, 11:53 AM)shahril Wrote:
(04-05-2013, 11:24 AM)6b2 Wrote: currently tengah test yang nea ,
http://forum.4games.lt/viewtopic.php?f=7&t=3

saje jea , sbb tengok mcm english compatible ,
yg russian tu so far tak penah crash and etc ,

launcher dkt site tu pakai .net, kau tau la kan bila .net cmne nk decompile program tuh.. ;b
btw aku dh banyak kali masuk steam dia, mls nk tunggu giliran nk generate client.dll tuh Fuck That Shit

btw ada masa nnti, set date dan masa, maen game dkt crack server LOL

jadi skrg kau pakai launcher@client dari mana ?
Reply
04-05-2013, 12:00 PM,
Post: #8
RE: CS:Global Offensive
(04-05-2013, 11:57 AM)6b2 Wrote:
(04-05-2013, 11:53 AM)shahril Wrote:
(04-05-2013, 11:24 AM)6b2 Wrote: currently tengah test yang nea ,
http://forum.4games.lt/viewtopic.php?f=7&t=3

saje jea , sbb tengok mcm english compatible ,
yg russian tu so far tak penah crash and etc ,

launcher dkt site tu pakai .net, kau tau la kan bila .net cmne nk decompile program tuh.. ;b
btw aku dh banyak kali masuk steam dia, mls nk tunggu giliran nk generate client.dll tuh Fuck That Shit

btw ada masa nnti, set date dan masa, maen game dkt crack server LOL

jadi skrg kau pakai launcher@client dari mana ?

skrng aku dh x pakai yng mana2, sbb dh x main, sbb hari tu site 4games tu down, aku ingtkan diorng dh tutup servis diorng tu, skrng baru tau dia bukak balik OK
skrng tngh guna link kau, harap2 berkesan dan xde ;d ;d ;d Me Gusta
Reply
04-05-2013, 12:02 PM, (This post was last modified: 04-05-2013, 12:38 PM by 6b2.)
Post: #9
RE: CS:Global Offensive
(04-05-2013, 12:00 PM)shahril Wrote:
(04-05-2013, 11:57 AM)6b2 Wrote:
(04-05-2013, 11:53 AM)shahril Wrote:
(04-05-2013, 11:24 AM)6b2 Wrote: currently tengah test yang nea ,
http://forum.4games.lt/viewtopic.php?f=7&t=3

saje jea , sbb tengok mcm english compatible ,
yg russian tu so far tak penah crash and etc ,

launcher dkt site tu pakai .net, kau tau la kan bila .net cmne nk decompile program tuh.. ;b
btw aku dh banyak kali masuk steam dia, mls nk tunggu giliran nk generate client.dll tuh Fuck That Shit

btw ada masa nnti, set date dan masa, maen game dkt crack server LOL

jadi skrg kau pakai launcher@client dari mana ?

skrng aku dh x pakai yng mana2, sbb dh x main, sbb hari tu site 4games tu down, aku ingtkan diorng dh tutup servis diorng tu, skrng baru tau dia bukak balik OK
skrng tngh guna link kau, harap2 berkesan dan xde ;d ;d ;d Me Gusta

okay link nea ( maksud aku yg russian tu ) , tak de mslh , just baru mlsh nya ialah Troll 2
aku baru remove tadi , pastu install balek dye kata tak leh load dll pulak =.

aku leh je maen online dgn benda nea , tadi aku maen smbil download torent , ping high , terus dye kick LOL
Reply
04-05-2013, 12:19 PM, (This post was last modified: 04-05-2013, 12:20 PM by matz.)
Post: #10
RE: CS:Global Offensive
*sape nak mirror?
Rajin Belajar Pasti Berjaya
Tiada Kegagalan Setelah Berusaha
Itulah Cara Membalas Jasa
Pengorbanan Guru Dan Keluarga Tercinta
Big Grin

Spoiler:
[Image: 522167_476797252342999_168490270_n.jpg]
Reply
04-05-2013, 12:21 PM,
Post: #11
RE: CS:Global Offensive
(04-05-2013, 12:19 PM)matz Wrote: *sape nak mirror?

seb baik mirror kau tu aku sempat bukak, ada dalam history aku Fuck That Shit
Reply
04-05-2013, 02:32 PM,
Post: #12
RE: CS:Global Offensive
belilah original GayFace bole men online
Can u See Me
Troll 2
Reply
04-05-2013, 06:56 PM,
Post: #13
RE: CS:Global Offensive
(04-05-2013, 12:21 PM)shahril Wrote:
(04-05-2013, 12:19 PM)matz Wrote: *sape nak mirror?

seb baik mirror kau tu aku sempat bukak, ada dalam history aku Fuck That Shit

patut la aku download slow...Fuu!

Sad
Rajin Belajar Pasti Berjaya
Tiada Kegagalan Setelah Berusaha
Itulah Cara Membalas Jasa
Pengorbanan Guru Dan Keluarga Tercinta
Big Grin

Spoiler:
[Image: 522167_476797252342999_168490270_n.jpg]
Reply
05-05-2013, 12:53 AM,
Post: #14
RE: CS:Global Offensive
klu ade beta key lagi best... Big Grin
[Image: pingt.png]
Reply
09-05-2013, 08:45 PM,
Post: #15
RE: CS:Global Offensive
btw masa aku tngh edit file tadih aku jumpa nih ;d

[Image: BHbdStc.png]

dalam file "gamemodes.txt"

IDF = Israel Defense Forces

jadi game cs go guna model IDF dalam map de_dust I & II, nampak sngt mcm menyerupai geng2 israel yng duk bunuh orng islam dekat sana tuh..

btw, kalau korng nk tukar model, xnak pakai IDF, tukar pakai model lain, mcm st6, gign, nie contoh kalau korng nk edit..

[Image: ymjZn8M.png]

buat jgk untuk de_dust 2, sbb dia guna model IDF jgk..
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  [ JEMPUTAN ] Ubuntu Malaysia Global Jam - 04 Mac 2012 hotfloppy 8 1,174 03-03-2012, 12:40 PM
Last Post: hotfloppy
  [Global] Lelaki atau wanita lebih ramai? servant_fox 7 1,747 28-08-2011, 12:12 AM
Last Post: matz

Forum Jump: