Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CS:Global Offensive
09-05-2013, 09:08 PM,
Post: #16
RE: CS:Global Offensive
ok good ,
btw cari fix tok detect map ,
aku downlaod map undetected pulak zzz
ubah nama de_cs_etc
pon tak menjadi Hmm
Reply
10-05-2013, 12:40 AM,
Post: #17
RE: CS:Global Offensive
CS:GO best ke?
ada main sekali tapi terlalu realistik sgt ssh nak tgok, kalau CS 1.6 sng ja nak tgok.

takpa nak try balik.
Respect People, Power of Word. Big Grin
Reply
10-05-2013, 02:44 AM,
Post: #18
RE: CS:Global Offensive
thread updated
- map download link
Reply
10-05-2013, 06:38 AM,
Post: #19
RE: CS:Global Offensive
cs 1.6 tetap di hati Troll 2
Jangan disebabkan ‪#‎Cingey‬ ia menjadi batu yang menghalang untuk kita terus ke depan...
boss
Reply
25-05-2013, 04:16 AM,
Post: #20
RE: CS:Global Offensive
gua bru nk bli cs go nie.. keh3
Reply
25-05-2013, 06:31 AM,
Post: #21
RE: CS:Global Offensive
matz choose CS 1.6 and always will be Challenge Accepted


main on9, ada user guna aimbot..no fun ~OK
Rajin Belajar Pasti Berjaya
Tiada Kegagalan Setelah Berusaha
Itulah Cara Membalas Jasa
Pengorbanan Guru Dan Keluarga Tercinta
Big Grin

Spoiler:
[Image: 522167_476797252342999_168490270_n.jpg]
Reply
25-05-2013, 07:43 AM,
Post: #22
RE: CS:Global Offensive
whcool nak CS:GO yg direct link ada dop OK
[Image: banner.png]
Reply
12-07-2013, 07:03 PM, (This post was last modified: 12-07-2013, 07:07 PM by shahril.)
Post: #23
RE: CS:Global Offensive
info updated ;d


link torrent yng tuan tanah bagi tu last update bulan 4 2013, tapi mmng work tanpa perlu apa2 client generator..cuma keburukan, x leh nk join server crack yng pakai versi terbaru..kebaikan CS GO yng OP bagi tu, dia x perlu nk konek ke internet sngt, sesuai nk psng dkt cc ke ape keh..x perlu nk generate apa2 client.dll

kalau user yng ada internet, dan nk CS GO yng update, + feature2 baru, aku ada jumpa junkies client, cuma lambat sikit ah sbb dia nk download balik CS GO + update tuh, maybe dalam 3.2 GB dan bergantung kepada line internet korng ah..

kebaikan junkies client nie, dia mmng akan kasi korng nye CS GO up to date, tekan je update, dia akan dptkan update2 yg terbaik untuk cs go korng tuh..keburukan dia, offline user + yng xde tenet dkt umah x leh nk layan feature2 terbaru..btw, csgo yng OP bagi tu pon best, mcm2 aku dh modified, tambah map itu ini, tukar weapon skin, psg script dan mcm2 lagi ;d

http://forum.planetcss.com/topic/1241-re...nt-v25006/

nak download korg kena register dkt site tuh, register acc dkt forum tu crucial sbb nk bukak junkies client tu nnti kena masukkan username/password forum tu ;d

siap ada pdf/ebook lagi tentang manual cara nk pakai junkies client tuh ;d snng nk rujuk apa2 kalau korng x faham, tapi nk guna dia snng je, yng kena ada cuma patient nk tunggu dia dl game tuh dari awal2, aku download time aku tido, bangun2 pagi dh complete ;d
Reply
30-11-2013, 07:00 PM,
Post: #24
RE: CS:Global Offensive
well ada sape2 dah beli cs go ori nea ?
since aku tak tahu nak wat ape, so aku igt nak beli game nea jika ramai yg beli ?
aku tgok akt steam mcm dah murah , now rasanya dah discount byk .
Reply
30-11-2013, 08:33 PM,
Post: #25
RE: CS:Global Offensive
buat masa sekarang , CS:GO dalam harga RM12 tksilap Big Grin klau lmbat , jdi harga asal GayFace
Can u See Me
Troll 2
Reply
30-11-2013, 09:16 PM,
Post: #26
RE: CS:Global Offensive
(30-11-2013, 08:33 PM)Xantium Wrote: buat masa sekarang , CS:GO dalam harga RM12 tksilap Big Grin klau lmbat , jdi harga asal GayFace

yeap baru je pagi tadi ada orng send gift dkt aku, btw dkt seber mna ko maen ? ;d
[Image: OmDM2yf.png]
Reply
30-11-2013, 09:27 PM, (This post was last modified: 30-11-2013, 09:28 PM by 6b2.)
Post: #27
RE: CS:Global Offensive
well aku dah beli and download,
tak sgka pulak unipie download 3 gb 1 jam 20 minute ja ~Hmm . not bad steam nb

jadi aku kat sini sila reply something jika anda beli game nea ,
aku nak update 1st post aku and sng rujuk kalau nak maen nanti

POST ID STEAM ANDA
Reply
30-11-2013, 10:12 PM,
Post: #28
RE: CS:Global Offensive
Lalu Zaim pun jeles ;d
[Image: kZ0YE2X.png]

Fuck That Shit
[Image: banner.png]
Reply
30-11-2013, 10:27 PM,
Post: #29
RE: CS:Global Offensive
wah boleh buat komuniti ni
pemain cs:go tbd.my hahah
Reply
01-12-2013, 12:21 PM,
Post: #30
RE: CS:Global Offensive
aku sejak balik kampung dah malas nk main cs go sebab asik update je.. hahaha.. workshop map lah rajin update.. nk buang sayang.. xnk buang kene update..
ni adalah cetakan komputer dan tidak memerlukan tandatangan. GayFace
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  [ JEMPUTAN ] Ubuntu Malaysia Global Jam - 04 Mac 2012 hotfloppy 8 1,243 03-03-2012, 12:40 PM
Last Post: hotfloppy
  [Global] Lelaki atau wanita lebih ramai? servant_fox 7 1,798 28-08-2011, 12:12 AM
Last Post: matz

Forum Jump: