Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Cydia APP] Wifi Booster - tingkatkan signal wifi iDevice anda
18-04-2013, 01:35 PM,
Post: #1
[Cydia APP] Wifi Booster - tingkatkan signal wifi iDevice anda
-Required
*Jailbroken iPhone

-tested on iPhone4 ios 6.0,(3gs, 4s dan 5 mungkin boleh).

Link
- http://www.mediafire.com/?xxzazihozdz9z7k
- atau anda boleh search kat cydia dengan menulis "WiFi Booster"
*add repo ni jika tidak jumpa - http://repo.insanelyi.com

Video bagaimana ia berfungsi.
http://www.youtube.com/watch?v=Fw6Hmqt3r...e=youtu.be

-Kelebihan
*Memang sesuai dengan nama app. sebelum pakai x ada langsung wifi jumpa(melainkan aku nyer). lepas pakai. fuh..
*jika slide kebawah semasa didalam searching wifi, ianya akan re-searching.
*wifi searching lebih advanced dari biasa (siap gtau mac adress,IP,dll).

-Keburukan/kekurangan
*kebanyakan wifi yang anda jumpa dengan mempunyai 1 bar, anda tidak boleh connect.
*Henset cepat panas.
*Bateri cepat habis GayFace
*yang lain tak tahu lagi lol.
[Image: 80746647.png]
Reply
19-04-2013, 04:12 PM,
Post: #2
Re: [Cydia APP] Wifi Booster - tingkatkan signal wifi iDevice anda
Aku guna iPhone Wildfure S je, memang xleh la nak try GayFace

Sent from my HTC Wildfire S A510e using Tapatalk 2
[Image: 54986369.png]
Reply
15-12-2013, 09:53 AM,
Post: #3
RE: [Cydia APP] Wifi Booster - tingkatkan signal wifi iDevice anda
Andoid nye x der ker?
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  [Cydia App] Auxo : Multitasking mod. sixteennine 1 288 17-04-2013, 08:34 PM
Last Post: red_fox
  tukar lockscreen iFUN(iPhone) anda seakan2 HTC sixteennine 0 351 17-04-2013, 03:56 AM
Last Post: sixteennine

Forum Jump: