Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dzikirullah Pernafasan
07-04-2013, 10:02 AM,
Post: #1
Dzikirullah Pernafasan
Hye nak kongsi satu cara teknik pernafasan dzirullah sambil duduk bersila ^^ tak susah pon ~Hmm ade orang ckap ni sebagai meditasi diri ;d

1.Sediakan Tempat Yang Selesa.
2.Buka Lagu Yang Harmoni Sikit Aman Tenang Didengar.
3.Mulakan Dzikir anda dengan menyebut "ALLAH" dalam hati sambil tarik nafas.
4.Hembus Nafas Anda dengan tenang sambil Menyebut "HU" dalam hati.

*sesuai digunakan untuk menghilangkan sifat kemarahan ataupun menghilangkan stress Fuck That Shit
Name:MR.Alvin
Date Of Birth:19/11/1997
Taken By:Aceyraf Roshlanz

Message:
Just Give Me A REP if You Like Me Or Like My POST =)

-tq-
Reply
11-04-2013, 09:26 PM,
Post: #2
Re: Dzikirullah Pernafasan
Yang leh jadi kebal xde ke?
Aku rasa nak jadi kebal la GayFace

Sent from my HTC Wildfire S A510e using Tapatalk 2
[Image: 54986369.png]
Reply
11-04-2013, 09:37 PM,
Post: #3
RE: Dzikirullah Pernafasan
ade je ;d syahadah and yakin dengan kebolehan diri kau ;d syahadah adalah kunci kepada kebaikan ~cr1 tak caye Hmm try la Troll 2
Name:MR.Alvin
Date Of Birth:19/11/1997
Taken By:Aceyraf Roshlanz

Message:
Just Give Me A REP if You Like Me Or Like My POST =)

-tq-
Reply
12-04-2013, 01:16 AM, (This post was last modified: 12-04-2013, 01:17 AM by XdeathX.)
Post: #4
RE: Dzikirullah Pernafasan
(07-04-2013, 10:02 AM)MrALVIN Wrote: Hye nak kongsi satu cara teknik pernafasan dzirullah sambil duduk bersila ^^ tak susah pon ~Hmm ade orang ckap ni sebagai meditasi diri ;d

1.Sediakan Tempat Yang Selesa.
2.Buka Lagu Yang Harmoni Sikit Aman Tenang Didengar.
3.Mulakan Dzikir anda dengan menyebut "ALLAH" dalam hati sambil tarik nafas.
4.Hembus Nafas Anda dengan tenang sambil Menyebut "HU" dalam hati.

*sesuai digunakan untuk menghilangkan sifat kemarahan ataupun menghilangkan stress Fuck That Shit

nanti ada orang kate kau sesat,bidaah dsb Fuck That Shit
"hidup umpama roda harini orang baling taik kat kita.. esok orang yang baling taik tu kena baling taik 2-3 kali ganda lagi banyok.."
Reply
19-04-2013, 04:47 PM,
Post: #5
RE: Dzikirullah Pernafasan
(12-04-2013, 01:16 AM)XdeathX Wrote:
(07-04-2013, 10:02 AM)MrALVIN Wrote: Hye nak kongsi satu cara teknik pernafasan dzirullah sambil duduk bersila ^^ tak susah pon ~Hmm ade orang ckap ni sebagai meditasi diri ;d

1.Sediakan Tempat Yang Selesa.
2.Buka Lagu Yang Harmoni Sikit Aman Tenang Didengar.
3.Mulakan Dzikir anda dengan menyebut "ALLAH" dalam hati sambil tarik nafas.
4.Hembus Nafas Anda dengan tenang sambil Menyebut "HU" dalam hati.

*sesuai digunakan untuk menghilangkan sifat kemarahan ataupun menghilangkan stress Fuck That Shit

nanti ada orang kate kau sesat,bidaah dsb Fuck That Shit
orang melayu mmng mcm tu ^^ terpulang la nak beramal dengan sunnah =) janji ia tidak menyalahi agama
Name:MR.Alvin
Date Of Birth:19/11/1997
Taken By:Aceyraf Roshlanz

Message:
Just Give Me A REP if You Like Me Or Like My POST =)

-tq-
Reply


Forum Jump: