Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Error on shoutbox [Using android phone]
31-03-2013, 06:30 PM, (This post was last modified: 29-04-2013, 08:59 AM by shadowmacx.)
Post: #1
Error on shoutbox [Using android phone]
Aku tgh online gune phone aku. tapi teda fungsi tu kat bawah Hmm~ jadi tak ble join chat. sebab tu buat thread nie

[Image: Z9zoPZ5.png]

Phone aku Samsung W
Reply
31-03-2013, 07:09 PM,
Post: #2
RE: view full version teda
chat kat sini http://w3.tbd.my/shout.php
puas sudah menanam ubi, nenas juga dibeli orang, puas sudah aku berbakti, pengganas juga dipandang orang

Quote:A true warrior need blood on his sword; A true pirate never afraid to sail the red sea.
Reply
01-04-2013, 08:27 AM,
Post: #3
RE: view full version teda
Sama lah, Aku ingat aku yang tak reti guna..:-j
Btw rempah, shout kosong je.. Loading only.. Maybe tenet slow kut
GayFace -α∂ɛզ_тв∂- GayFace
Reply
01-04-2013, 12:13 PM,
Post: #4
RE: view full version teda
(01-04-2013, 08:27 AM)adeq Wrote: Sama lah, Aku ingat aku yang tak reti guna..:-j
Btw rempah, shout kosong je.. Loading only.. Maybe tenet slow kut

Same la dud, asik kuar loading.... Hmm
Reply
01-04-2013, 02:17 PM,
Post: #5
RE: view full version teda
betul tu. aku ingat phone aku problem. haha. GayFace
Dunia Penuh "Pancut Raba" Fuck That Shit
Reply
01-04-2013, 05:27 PM,
Post: #6
RE: view full version teda
aku oke je Hmm
puas sudah menanam ubi, nenas juga dibeli orang, puas sudah aku berbakti, pengganas juga dipandang orang

Quote:A true warrior need blood on his sword; A true pirate never afraid to sail the red sea.
Reply
02-04-2013, 12:15 PM, (This post was last modified: 02-04-2013, 12:17 PM by shadowmacx.)
Post: #7
RE: view full version teda
(01-04-2013, 05:27 PM)Ahlspiess Wrote: aku oke je Hmm

Tak kuar tulisanla dud Hmm~

[Image: sc20130402.png]

sebab browser tak support ke
Reply
02-04-2013, 12:52 PM,
Post: #8
RE: view full version teda
betul handphone aku mingu lepas ok je~ tetiba je jadi mcm ni GayFace slalunya dia tulis
"switch to full version"
Dunia Penuh "Pancut Raba" Fuck That Shit
Reply
02-04-2013, 02:42 PM,
Post: #9
RE: view full version teda
pelik, aku ade je.. korg pakai browser apa? phone jenis ape?


.png   Screenshot_2013-04-02-14-27-11.png (Size: 234 KB / Downloads: 22)
[Image: GteM3.png]
Reply
02-04-2013, 02:50 PM,
Post: #10
RE: view full version teda
aku galaxy y s5360 browser opera mini. sebelum ni ok je suhz. OK
Dunia Penuh "Pancut Raba" Fuck That Shit
Reply
02-04-2013, 04:26 PM,
Post: #11
RE: view full version teda
(02-04-2013, 02:50 PM)sabri94 Wrote: aku galaxy y s5360 browser opera mini. sebelum ni ok je suhz. OK

aku takde usik atau ubah apa2 pun.. OK
[Image: GteM3.png]
Reply
02-04-2013, 04:44 PM,
Post: #12
RE: view full version teda
masalah kat browser la kot? OK
Dunia Penuh "Pancut Raba" Fuck That Shit
Reply
02-04-2013, 04:52 PM,
Post: #13
RE: view full version teda
(02-04-2013, 04:44 PM)sabri94 Wrote: masalah kat browser la kot? OK

try guna chrome..
[Image: GteM3.png]
Reply
02-04-2013, 05:03 PM,
Post: #14
RE: view full version teda
check semula, aku dah fix.

Benda tu jadi sbb browser ko tak support websocket (browser outdated xde ws GayFace).. Sila guna chrome Big Grin
[Image: GteM3.png]
Reply
02-04-2013, 05:23 PM,
Post: #15
RE: view full version teda
(02-04-2013, 05:03 PM)suhz Wrote: check semula, aku dah fix.

Benda tu jadi sbb browser ko tak support websocket (browser outdated xde ws GayFace).. Sila guna chrome Big Grin

K suhz dah ble, thanks mate Thumbs Up good job
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Recent post link error shadowmacx 2 884 11-05-2013, 07:18 PM
Last Post: JejakaPemalu
Wink Pergaduhan di shoutbox cipanjb 28 2,707 05-02-2013, 10:59 PM
Last Post: sil
  [Cadangan & MyBB SQL Error] - All posts in 1 page golok 0 495 31-08-2010, 10:30 AM
Last Post: golok
  Ajax Chatbox [ error mase nak chat ] Chuck 2 737 31-08-2009, 02:28 PM
Last Post: suhz

Forum Jump: