Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TBD.MY Gathering 2013 : AFK |Gambar Updated!)
04-06-2013, 09:36 PM,
Post: #121
RE: TBD.MY Gathering 2013 : AFK |Gambar Updated!)
tahniah kepada smua yg menjayakan event ni.. (y)
[Image: mw63E.gif]
Reply
05-06-2013, 01:17 PM,
Post: #122
Re: TBD.MY Gathering 2013 : AFK |Gambar Updated!)
Sorang lagi pompuan tu sape mek nor? GayFace

Sent from my i9400 using Tapatalk 2
[Image: 54986369.png]
Reply
06-06-2013, 05:51 PM,
Post: #123
RE: TBD.MY Gathering 2013 : AFK |Gambar Updated!)
papasol malu tutup muka ;d
Reply
06-06-2013, 11:05 PM,
Post: #124
RE: TBD.MY Gathering 2013 : AFK |Gambar Updated!)
tahniah ye semua...hmm rugi gila tak dpt pergi... ^^

apa2 pun event mcm ni masih boleh diperbaiki dr segi kos dan aktiviti..cthnya "pecah ais" boss
Reply
06-06-2013, 11:20 PM,
Post: #125
RE: TBD.MY Gathering 2013 : AFK |Gambar Updated!)
(06-06-2013, 11:05 PM)Macha Wrote: tahniah ye semua...hmm rugi gila tak dpt pergi... ^^

apa2 pun event mcm ni masih boleh diperbaiki dr segi kos dan aktiviti..cthnya "pecah ais" boss

mcm tu kena ada masa lebih.. cth pegi jumaat balik ahad.. so kita ade byk masa utk buat aktiviti.. ^^
[Image: GteM3.png]
Reply
06-06-2013, 11:42 PM,
Post: #126
RE: TBD.MY Gathering 2013 : AFK |Gambar Updated!)
mohon ada small gathering tok puasa nea .( berbuka bersama ) Smile
Reply
06-06-2013, 11:52 PM,
Post: #127
RE: TBD.MY Gathering 2013 : AFK |Gambar Updated!)
(06-06-2013, 11:05 PM)Macha Wrote: tahniah ye semua...hmm rugi gila tak dpt pergi... ^^

apa2 pun event mcm ni masih boleh diperbaiki dr segi kos dan aktiviti..cthnya "pecah ais" boss

memang rugi GayFace. walaupun tak ramai , happening habis dekat sana GayFace
To follow the path,
Look to the master,
Follow the master,
Look through the master,
Become the master.
Reply
07-06-2013, 08:25 AM,
Post: #128
RE: TBD.MY Gathering 2013 : AFK |Gambar Updated!)
(06-06-2013, 11:42 PM)6b2 Wrote: mohon ada small gathering tok puasa nea .( berbuka bersama ) Smile

Boleh dipertimbangkan. Tapi tak boleh buat kat food court midvalley macam gath ramadhan dulu. food court midvalley dah tak bestRage 2

  ▲
▲ ▲
Spoiler:

surah Ali Imran Ayat 31

Reply
07-06-2013, 06:16 PM,
Post: #129
RE: TBD.MY Gathering 2013 : AFK |Gambar Updated!)
(07-06-2013, 08:25 AM)ak47suk1 Wrote:
(06-06-2013, 11:42 PM)6b2 Wrote: mohon ada small gathering tok puasa nea .( berbuka bersama ) Smile

Boleh dipertimbangkan. Tapi tak boleh buat kat food court midvalley macam gath ramadhan dulu. food court midvalley dah tak bestRage 2

Buat area kampung baru pun mcm best GayFace
To follow the path,
Look to the master,
Follow the master,
Look through the master,
Become the master.
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  TBD MEETUPS untuk OSS ( Linux/BSD/etc ) 18/5/2013 salax 116 18,153 19-05-2013, 04:11 PM
Last Post: Xantium
  TBD Gathering daikogiJi 441 103,808 19-05-2013, 03:16 PM
Last Post: RFC792

Forum Jump: