Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Smily prob
13-03-2013, 02:42 PM,
Post: #1
Smily prob
[Image: tbd.jpg]

Nape ye Hmm harap ble betulkan
Reply
13-03-2013, 02:43 PM,
Post: #2
RE: Smily prob
Lumrah manusia yang semua nak sempurna Facepalm bersederhana la =) kan ade lagi butang get more ^^
Name:MR.Alvin
Date Of Birth:19/11/1997
Taken By:Aceyraf Roshlanz

Message:
Just Give Me A REP if You Like Me Or Like My POST =)

-tq-
Reply
13-03-2013, 02:44 PM,
Post: #3
RE: Smily prob
Masalah kecil, akan dilihat kemudian.
Terima Kasih Smile
[Image: GteM3.png]
Reply
13-03-2013, 05:05 PM,
Post: #4
RE: Smily prob
dan satu lagi mohon taruk balik yg kt top tu .. kalau kita scroll down dia ikut sekali ;d
Jangan disebabkan ‪#‎Cingey‬ ia menjadi batu yang menghalang untuk kita terus ke depan...
boss
Reply
14-03-2013, 09:30 AM,
Post: #5
RE: Smily prob
Quick Edit pun tak berfungsi...~Hmmm
Rajin Belajar Pasti Berjaya
Tiada Kegagalan Setelah Berusaha
Itulah Cara Membalas Jasa
Pengorbanan Guru Dan Keluarga Tercinta
Big Grin

Spoiler:
[Image: 522167_476797252342999_168490270_n.jpg]
Reply
14-03-2013, 10:50 AM,
Post: #6
RE: Smily prob
(14-03-2013, 09:30 AM)matz Wrote: Quick Edit pun tak berfungsi...~Hmmm

tak berfungsi? Hmm

[Image: 470735131tb.jpg]
[Image: GteM3.png]
Reply
14-03-2013, 10:52 AM,
Post: #7
RE: Smily prob
eh...dah bole... GayFace GayFace GayFace
Rajin Belajar Pasti Berjaya
Tiada Kegagalan Setelah Berusaha
Itulah Cara Membalas Jasa
Pengorbanan Guru Dan Keluarga Tercinta
Big Grin

Spoiler:
[Image: 522167_476797252342999_168490270_n.jpg]
Reply
27-05-2013, 04:06 PM,
Post: #8
RE: Smily prob
dan kalau boleh tuka file format untuk Smily jadi .PNG
=Z
Reply


Forum Jump: