Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[WTS] Game Server + Game Menu
12-03-2013, 04:23 PM, (This post was last modified: 12-03-2013, 04:47 PM by hexrut.)
Post: #1
Rainbow  [WTS] Game Server + Game Menu
Game Server + Game Menu

Screen Shot :-
New Games
Spoiler:
[Image: HfxQrLo.png]
Lan Games
Spoiler:
[Image: KkOWDjk.png]
Online Games
Spoiler:
[Image: qY3q80O.png]
Mini Games
Spoiler:
[Image: rQyLF38.png]
Malay Movies
Spoiler:
[Image: 6scHK5C.png]
English Movie
Spoiler:
[Image: jF6pTup.png]
Malay Music
Spoiler:
[Image: aQcao1a.png]

Kelebihan menggunakan game server
- Update game 1pc client automatik update 100pc
- Tidak mengunakan harddisk pada setiap games pada pc client
- Jimat masa jimat kos
- Lebih 1.2TB Games
- Boleh tukar title pada Game Menu
- Menambah game dengan mudah
- Pelanggan tidak boleh membuka Game Disk atau copy games
- Tanpa cas bulanan atau tahunan
- Hanya sekali bayaran

List
- Flash Games/Mini Games(Popcap,shooting,arcade,puzzle dll)
- Lan Games (New Games)
- Single Player Games (New Games)
- Online Games
- Movie Malay/English
- Mp3 Malay/English

Harddisk 2TB
10 Client PC
Harga Rm2500 untuk semua yang diatas siap pemasangan.

Untuk Penambahan Client PC, RM30 per 1 Client PC

Area Kuala Terengganu.
Jika anda berada di area atau negeri lain, caj tambahan akan dikenakan untuk kos perjalan ke tempat anda.

contact?
PM
Reply
12-03-2013, 04:42 PM,
Post: #2
RE: [WTS] Game Server + Game Menu
kalau nak buat penambahan client kene + cas ke?
[Image: 1818271182.png] [Image: 2017280876.png]
Reply
12-03-2013, 04:45 PM,
Post: #3
RE: [WTS] Game Server + Game Menu
nice, klau kita nk edit dari segi theme UI bole x, biar kasi cun ckit n simple..
Hmm
Reply
12-03-2013, 04:48 PM, (This post was last modified: 12-03-2013, 04:49 PM by hexrut.)
Post: #4
RE: [WTS] Game Server + Game Menu
(12-03-2013, 04:42 PM)cipanjb Wrote: kalau nak buat penambahan client kene + cas ke?

post update =O

(12-03-2013, 04:45 PM)ʌranʌ Wrote: nice, klau kita nk edit dari segi theme UI bole x, biar kasi cun ckit n simple..

saya jual macam tu je dan dah cukup simple bagi saya.. OK
Reply
12-03-2013, 06:17 PM,
Post: #5
RE: [WTS] Game Server + Game Menu
server running on linux @ windows?
Reply
12-03-2013, 06:17 PM,
Post: #6
RE: [WTS] Game Server + Game Menu
(12-03-2013, 06:17 PM)linear Wrote: server running on linux @ windows?

Windows
Reply
12-03-2013, 06:20 PM,
Post: #7
RE: [WTS] Game Server + Game Menu
nak beli hardisk siap ada game je ada jual dop OK
[Image: banner.png]
Reply
12-03-2013, 06:22 PM,
Post: #8
RE: [WTS] Game Server + Game Menu
(12-03-2013, 06:20 PM)whcool Wrote: nak beli hardisk siap ada game je ada jual dop OK

lol.. membazir.. baik download je.. LOL
Reply
12-03-2013, 11:40 PM,
Post: #9
RE: [WTS] Game Server + Game Menu
nice, boleh difikir semula ..
baru fikir nk buat loan untuk bukak cc ..
11/6/2013 .
lagi 2 hari genap setahun pemergian arwah ayah yg ku sygi ..
sungguh bnyak kesedihan n dugaan yg aku lalui tahun bulan ini ..
Reply
06-12-2013, 09:34 AM,
Post: #10
RE: [WTS] Game Server + Game Menu
aku nk cod 4 n command n conquer zero hour
Can u See Me
Troll 2
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  [WTS] OrangeVPN (50 server) blackpin 48 6,774 30-05-2012, 08:15 PM
Last Post: abc
  [WTS] Topup Game @cash dan Runeup wanbotak 0 692 24-04-2012, 09:10 PM
Last Post: wanbotak
  [WTB] VPN Server Malaysia Xantium 17 2,727 07-02-2012, 08:27 AM
Last Post: syimi56
  Dedicated Server Bargain! RM250 month fluxible 1 570 09-11-2010, 07:38 PM
Last Post: fluxible
  Clone server to let RFC792 0 415 26-10-2010, 09:40 AM
Last Post: RFC792
  [SELL] Virtual Private Server MrKroit 31 6,354 31-03-2010, 11:57 AM
Last Post: cermin

Forum Jump: