Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ranz.my
11-03-2013, 12:08 AM, (This post was last modified: 11-03-2013, 02:32 AM by ʌranʌ.)
Post: #1
Ranz.my
Assalamualaikum..
promosi,promosi Fuck That Shit

a new blog is born but i dont know what to write..sorry for my englishh.

we are invite u to be as a freelance writer at http://ranz.my/
whatever topic acceptable except +18sx and hacking stuff..the blog is still in development..

*no allowance right now but kalau ads ade pulangan kita bagi sama rata...LOL
sape nak pm me..

Our writer's at http://ranz.my/
- AceyrafRoshlanz
- Anthrax
- marblesbubbles
- ʌranʌ
- BudakHitam
Hmm
Reply
11-03-2013, 12:32 AM,
Post: #2
RE: Ranz.my
Nak !. hehe. Boleh post ape- ape je kan?
Reply
11-03-2013, 12:50 AM,
Post: #3
RE: Ranz.my
Good blog Thumbs Up kepp up the great work
Reply
11-03-2013, 02:04 AM,
Post: #4
RE: Ranz.my
(11-03-2013, 12:32 AM)BudakHitam Wrote: Nak !. hehe. Boleh post ape- ape je kan?

a'a..kecuali benda mngarut..mcm 18sx,curi wifi org dan lain2..boss
pm email..
Hmm
Reply
11-03-2013, 02:07 AM,
Post: #5
RE: Ranz.my
Haha. Okey².
Reply
11-03-2013, 04:01 AM,
Post: #6
RE: Ranz.my
terbuka lagi ke ?
-miss maplesea-

-rape the website not The Kid-


[Image: a97264_w8.jpg]
Reply
11-03-2013, 04:25 AM,
Post: #7
RE: Ranz.my
(11-03-2013, 04:01 AM)moshi30 Wrote: terbuka lagi ke ?

masih terbuka lg..^^
Hmm
Reply
11-03-2013, 03:04 PM,
Post: #8
RE: Ranz.my
HAHA saya tak tau mau tulis ape ;d
post2 diceduk dari web lain dan diterap ke ranz ;d
Jangan disebabkan ‪#‎Cingey‬ ia menjadi batu yang menghalang untuk kita terus ke depan...
boss
Reply
13-03-2013, 11:24 AM,
Post: #9
RE: Ranz.my
Nak tanye. Hmmm, blog ni khas untuk post dalam BI je ke? Hmm
Reply
13-03-2013, 01:58 PM,
Post: #10
RE: Ranz.my
asalnye memang nk post dlm BI, sebab nk jadikan ia worldwide..
tpi aceyrah ade post yg dlm BM but its ok,
nk post dlm BM pun xpe tapi dlm BI digalakkan..
Hmm
Reply
13-03-2013, 02:02 PM,
Post: #11
RE: Ranz.my
ehh saya ada post dalam BM ke ~=o
kalau dalam BM biasa saya transalahselet dlu ;d
Jangan disebabkan ‪#‎Cingey‬ ia menjadi batu yang menghalang untuk kita terus ke depan...
boss
Reply
13-03-2013, 02:15 PM,
Post: #12
RE: Ranz.my
oh aim utk worldwide? okei dud OK
nasib baik 2 post aku dlm English. ;d

(13-03-2013, 01:58 PM)ʌranʌ Wrote: asalnye memang nk post dlm BI, sebab nk jadikan ia worldwide..
tpi aceyrah ade post yg dlm BM but its ok,
nk post dlm BM pun xpe tapi dlm BI digalakkan..
[Image: gamers%2Bpassion.jpg]
Reply
13-03-2013, 03:21 PM,
Post: #13
RE: Ranz.my
a''a utk worlwide...Troll 2
Hmm
Reply
13-03-2013, 03:32 PM,
Post: #14
RE: Ranz.my
Semua post aku dalam BM. Haha. Lepas ni aku post dalam BI lak.^^
Reply
13-03-2013, 03:44 PM,
Post: #15
RE: Ranz.my
nice, n pls cari bahan2 yg berkualiti...hehe2..
pasal image yg lol tu sy akan wt gallery
Hmm
Reply


Forum Jump: