Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
buat program soalan macam JPJ
08-03-2013, 11:38 PM,
Post: #1
buat program soalan macam JPJ
macam mana nak buat program soalan macam JPJ. ?

[Image: DSC01537.JPG]

bila selesai jawap...pengguna akan dapat markah terus tanpa kita menyemak.
[Image: RENZOBanner.jpg]
Reply
09-03-2013, 03:28 AM,
Post: #2
RE: buat program soalan macam JPJ
pilih language programming nk guna pilih database nk guna .lepas 2 connect benda ni dgan database kaw
Angry

sharing your knowledge to grow your knowledge...

and the knowledge is life not death
Reply
09-03-2013, 12:44 PM,
Post: #3
RE: buat program soalan macam JPJ
(09-03-2013, 03:28 AM)pron3t Wrote: pilih language programming nk guna pilih database nk guna .lepas 2 connect benda ni dgan database kaw

xpaham bro
[Image: RENZOBanner.jpg]
Reply
09-03-2013, 01:47 PM,
Post: #4
RE: buat program soalan macam JPJ
Kalau ada yang boleh explain dengan cara yang lebih mudah difahami oleh budak noob macam aku ni lagi bagus. hehe.
Reply
09-03-2013, 10:16 PM,
Post: #5
RE: buat program soalan macam JPJ
kita keyin IC,
then nanti ada soalan...
lepas siap jawap semua soalan,kita tekan FINISH.
lepas tu terus keluar markah.
[Image: RENZOBanner.jpg]
Reply
09-03-2013, 11:06 PM,
Post: #6
RE: buat program soalan macam JPJ
i can see the cari.com.my in you post image ;d
btw, application are very simple...
Reply
10-03-2013, 10:02 AM,
Post: #7
RE: buat program soalan macam JPJ
try usha ni ;d

https://compilr.com/hsanghera11/exam-questions


btw yang jpj punya tu guna flash.
"hidup umpama roda harini orang baling taik kat kita.. esok orang yang baling taik tu kena baling taik 2-3 kali ganda lagi banyok.."
Reply
10-03-2013, 06:43 PM,
Post: #8
RE: buat program soalan macam JPJ
(10-03-2013, 10:02 AM)XdeathX Wrote: try usha ni ;d

https://compilr.com/hsanghera11/exam-questions


btw yang jpj punya tu guna flash.

aku tak paham link apa tu
[Image: RENZOBanner.jpg]
Reply
10-03-2013, 09:50 PM,
Post: #9
RE: buat program soalan macam JPJ
(10-03-2013, 06:43 PM)MadT0yz Wrote:
(10-03-2013, 10:02 AM)XdeathX Wrote: try usha ni ;d

https://compilr.com/hsanghera11/exam-questions


btw yang jpj punya tu guna flash.

aku tak paham link apa tu

soscode java ;d
"hidup umpama roda harini orang baling taik kat kita.. esok orang yang baling taik tu kena baling taik 2-3 kali ganda lagi banyok.."
Reply
10-03-2013, 10:53 PM,
Post: #10
RE: buat program soalan macam JPJ
(08-03-2013, 11:38 PM)MadT0yz Wrote: macam mana nak buat program soalan macam JPJ. ?

[Image: DSC01537.JPG]

bila selesai jawap...pengguna akan dapat markah terus tanpa kita menyemak.

pehhh..siap tgkp gmbr lg tu. Troll 2 ni masa tgh test JPJ utk L tu ke? Hmm
Reply
11-03-2013, 06:24 AM,
Post: #11
RE: buat program soalan macam JPJ
ni gambar d ambil dari pakcik google.
aku nak buat exam program macam JPJ tabletest ni...
[Image: RENZOBanner.jpg]
Reply
15-03-2013, 09:47 AM,
Post: #12
Re: buat program soalan macam JPJ
Ade cms yg sediakan function ujian online kat source forge. Aku penah jupe tp x penah setup. Klo bjaya nnti tlg buat tutorial.
Reply
30-06-2013, 10:41 PM,
Post: #13
RE: buat program soalan macam JPJ
senang je .. boleh discuss disni lw nak .. aku boleh tolong build ..
Reply
01-07-2013, 01:38 AM,
Post: #14
RE: buat program soalan macam JPJ
Boleh guna swish.

http://www.swishzone.com/index.php?area=home
To follow the path,
Look to the master,
Follow the master,
Look through the master,
Become the master.
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  macam mana nak buka CST FILE MadT0yz 8 840 14-03-2013, 12:20 AM
Last Post: Tron
  <ask>ttlong bantu saya buat database noob pron3t 5 842 26-11-2011, 11:46 PM
Last Post: pron3t
  <ask>keperluan untuk buat database system pron3t 10 1,918 26-11-2011, 04:42 AM
Last Post: pron3t
Big Grin sape blh tlg ajr sy buat server eudomon online daus94 2 595 25-11-2010, 09:37 AM
Last Post: thedanielaaa95
  Camner nk buat eh? Stynx 2 544 23-11-2010, 01:03 PM
Last Post: Stynx

Forum Jump: