Poll: Kata anda tentang server.
You do not have permission to vote in this poll.
Best , Seronok.
54.55%
6 54.55%
Bosan, perlukan menambahbaikan.
45.45%
5 45.45%
Total 11 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[UPDATE] TbdCraft " Cracked Minecraft Server "
26-02-2013, 06:01 PM,
Post: #16
RE: TbdCraft " Cracked Minecraft Server "
(26-02-2013, 11:44 AM)matz Wrote: acerap....kenapa rumah lama dah jadi kedai makan? ~Ok

mana peti aku yg lama tu?? dalam tu ada barang..diamond lagi..Sad Sad

mesti keja cipan ;b
takpe matz Challenge Accepted
Jangan disebabkan ‪#‎Cingey‬ ia menjadi batu yang menghalang untuk kita terus ke depan...
boss
Reply
26-02-2013, 06:38 PM,
Post: #17
RE: TbdCraft " Cracked Minecraft Server "
Apesal aku tibe2 kene ben 10 nie dud Hmm
Reply
26-02-2013, 06:51 PM,
Post: #18
RE: TbdCraft " Cracked Minecraft Server "
(26-02-2013, 06:38 PM)shadowmacx Wrote: Apesal aku tibe2 kene ben 10 nie dud Hmm

yeke dud sape ban Hmm
=.
Jangan disebabkan ‪#‎Cingey‬ ia menjadi batu yang menghalang untuk kita terus ke depan...
boss
Reply
26-02-2013, 06:54 PM,
Post: #19
RE: TbdCraft " Cracked Minecraft Server "
aku tak bole connect ke minecraft.net...
tak kan nk play offline Sad
Rajin Belajar Pasti Berjaya
Tiada Kegagalan Setelah Berusaha
Itulah Cara Membalas Jasa
Pengorbanan Guru Dan Keluarga Tercinta
Big Grin

Spoiler:
[Image: 522167_476797252342999_168490270_n.jpg]
Reply
26-02-2013, 07:36 PM,
Post: #20
RE: TbdCraft " Cracked Minecraft Server "
Tahla dud Hmm apesal ye

[Image: ben.jpg]
Reply
26-02-2013, 07:58 PM,
Post: #21
RE: TbdCraft " Cracked Minecraft Server "
DAMN!!
Mineshafter.info down LOL
sape dia punya acc bind gan mineshafter.info tak bole bukak Zzzz
so play offline OK
Jangan disebabkan ‪#‎Cingey‬ ia menjadi batu yang menghalang untuk kita terus ke depan...
boss
Reply
26-02-2013, 08:04 PM,
Post: #22
RE: TbdCraft " Cracked Minecraft Server "
tukar masuk suhz LOL
harap x lag kesian la stremayx 512 mcm aku Sad
Hmm
[Image: 8078264137.png]
Reply
26-02-2013, 08:46 PM,
Post: #23
RE: TbdCraft " Cracked Minecraft Server "
(26-02-2013, 07:58 PM)AceyrafRoshlanz Wrote: DAMN!!
Mineshafter.info down LOL
sape dia punya acc bind gan mineshafter.info tak bole bukak Zzzz
so play offline OK

Maaf,
Account saya Bind disini
http://mineshafter.appspot.com/ Kih3
[Image: banner.png]
Reply
26-02-2013, 09:08 PM,
Post: #24
RE: TbdCraft " Cracked Minecraft Server "
OK
Jangan disebabkan ‪#‎Cingey‬ ia menjadi batu yang menghalang untuk kita terus ke depan...
boss
Reply
27-02-2013, 08:10 AM,
Post: #25
RE: TbdCraft " Cracked Minecraft Server "
acerap bagi account yg kena banned..
saya nak saman acerap...OK..
Rage 2
Rajin Belajar Pasti Berjaya
Tiada Kegagalan Setelah Berusaha
Itulah Cara Membalas Jasa
Pengorbanan Guru Dan Keluarga Tercinta
Big Grin

Spoiler:
[Image: 522167_476797252342999_168490270_n.jpg]
Reply
27-02-2013, 08:19 AM,
Post: #26
RE: TbdCraft " Cracked Minecraft Server "
apasal x boleh main nak login pon x boleh OK ke pc aku yg suck ~Hmm
Hmm
[Image: 8078264137.png]
Reply
27-02-2013, 10:14 AM, (This post was last modified: 27-02-2013, 10:15 AM by AceyrafRoshlanz.)
Post: #27
RE: TbdCraft " Cracked Minecraft Server "
(27-02-2013, 08:10 AM)matz Wrote: acerap bagi account yg kena banned..
saya nak saman acerap...OK..
Rage 2

Fuck That Shit matz mineshafter.info tengah down OK
tpi matz bole guna je acc tu . play offline terus masuk server =b

(27-02-2013, 08:19 AM)anthrax Wrote: apasal x boleh main nak login pon x boleh OK ke pc aku yg suck ~Hmm

tak bole login mcm mane ? kasi la screenshot Troll 2
Jangan disebabkan ‪#‎Cingey‬ ia menjadi batu yang menghalang untuk kita terus ke depan...
boss
Reply
27-02-2013, 11:45 AM,
Post: #28
RE: TbdCraft " Cracked Minecraft Server "
kenapa tak cakap awal2 multiplayer bole play offline??????????

[Image: y-u-no.png]
Rajin Belajar Pasti Berjaya
Tiada Kegagalan Setelah Berusaha
Itulah Cara Membalas Jasa
Pengorbanan Guru Dan Keluarga Tercinta
Big Grin

Spoiler:
[Image: 522167_476797252342999_168490270_n.jpg]
Reply
27-02-2013, 01:14 PM,
Post: #29
RE: TbdCraft " Cracked Minecraft Server "
(27-02-2013, 11:45 AM)matz Wrote: kenapa tak cakap awal2 multiplayer bole play offline??????????

[Image: y-u-no.png]

[Image: youdontsaymeme.png]
Jangan disebabkan ‪#‎Cingey‬ ia menjadi batu yang menghalang untuk kita terus ke depan...
boss
Reply
27-02-2013, 01:32 PM,
Post: #30
RE: TbdCraft " Cracked Minecraft Server "
Asik mati je dud OK rasenye dah 5 kali
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  [WTA] Minecraft SKL 14 517 04-12-2013, 10:06 PM
Last Post: whcool
  CS Server Jebat JejakaPemalu 98 6,232 18-10-2013, 10:20 PM
Last Post: Aizi
  [WTA] Minecraft OP Hack shadowmacx 2 360 23-06-2013, 10:14 AM
Last Post: AceyrafRoshlanz
  [WTA] Macam Mana Nak Send sms Guna Server? matz 10 955 21-06-2013, 02:33 PM
Last Post: ak47suk1
  [SOLVED]setup ro private server[ask] teranoob 6 792 26-04-2013, 06:35 AM
Last Post: teranoob
Brick [Tutorial] Bina Rig Gaming Bajet Intel & AMD *update* marblesbubbles 7 1,256 01-03-2013, 12:12 AM
Last Post: marblesbubbles
  Windows passwords easily guessed by 25-GPU server shadowmacx 18 1,663 16-12-2012, 06:09 PM
Last Post: shahril
Wink A Minecraft Server whcool 10 832 18-10-2012, 04:23 PM
Last Post: AceyrafRoshlanz
  Minecraft Server (LETS PLAY) eem 34 3,329 31-05-2012, 04:30 PM
Last Post: servant_fox
  Minecraft Stynx 14 5,892 08-05-2012, 12:03 AM
Last Post: eem

Forum Jump: