Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
INSEP(Options)
22-02-2013, 12:28 AM,
Post: #16
RE: INSEP(Options)
Untuk masuk insep ni, just apply kat dia nye web je ke? Dia ade buat ape2 makluman ttg permohonan ke???
Reply
22-02-2013, 04:27 AM,
Post: #17
RE: INSEP(Options)
(22-02-2013, 12:28 AM)zace Wrote: Untuk masuk insep ni, just apply kat dia nye web je ke? Dia ade buat ape2 makluman ttg permohonan ke???

yup...setiap negeri ade skills development center(ada yg xde)..program INSEP dibawah skills development center lah..
dia ada wat makluman kt website diorang..
Pahang-http://www.psdc.gov.my/
Johor-http://www.puspatri.edu.my/
Kedah-http://kismec.org.my/v4/
Terengganu-http://www.tesdec.edu.my/v4/

dan lain2 negeri try tanya kwn2 kat sini..
Hmm
Reply
26-06-2013, 01:16 PM,
Post: #18
RE: INSEP(Options)
nak tanya, untuk masuk INSEP ni ada interview tak? saya apply insep dekat pahang. instrumentation control and technology.
Reply
26-06-2013, 07:09 PM,
Post: #19
RE: INSEP(Options)
(26-06-2013, 01:16 PM)aniqaishah Wrote: nak tanya, untuk masuk INSEP ni ada interview tak? saya apply insep dekat pahang. instrumentation control and technology.

ada yang ada, ada yang takde GayFace

call je tempat tu.tanya dia ada interview ke tak..

dia depends, contoh macam ada ramai orang yg apply, so dia akan buat interview Smile
Rajin Belajar Pasti Berjaya
Tiada Kegagalan Setelah Berusaha
Itulah Cara Membalas Jasa
Pengorbanan Guru Dan Keluarga Tercinta
Big Grin

Spoiler:
[Image: 522167_476797252342999_168490270_n.jpg]
Reply
02-09-2013, 11:35 AM,
Post: #20
RE: INSEP(Options)
untuk insep, course Safety and Health Officer dekat mana lagi boleh buat selain Puspatri?
Reply
02-09-2013, 01:52 PM,
Post: #21
RE: INSEP(Options)
KISMEC - Kedah
Rajin Belajar Pasti Berjaya
Tiada Kegagalan Setelah Berusaha
Itulah Cara Membalas Jasa
Pengorbanan Guru Dan Keluarga Tercinta
Big Grin

Spoiler:
[Image: 522167_476797252342999_168490270_n.jpg]
Reply
02-09-2013, 04:42 PM, (This post was last modified: 02-09-2013, 04:48 PM by shezzo.)
Post: #22
RE: INSEP(Options)
ok. thanks. baru jumpa.
Reply


Forum Jump: