Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Salam perkenalan
10-02-2013, 03:06 PM,
Post: #1
Salam perkenalan
Aku apis. Aku tatau komputer, pasal motor aku tau la. Sbb tu aku nak blajo komputer.
Reply
10-02-2013, 03:08 PM,
Post: #2
RE: Salam perkenalan
selamat datang ke TBD.MY ^^
Jangan disebabkan ‪#‎Cingey‬ ia menjadi batu yang menghalang untuk kita terus ke depan...
boss
Reply
10-02-2013, 03:16 PM,
Post: #3
RE: Salam perkenalan
waalaikumsalam apis , aku whcool , aku x tau pasal komputer dan motor , ;d
sbb tu aku nak belajo kedua2 ya ;d
[Image: banner.png]
Reply
10-02-2013, 03:30 PM,
Post: #4
RE: Salam perkenalan
walaikumusalam apiz? ;d
aku pun tatau psl komputerm kite ni same la ye? ;d
selamat dtg ke tbd.my,
jangan nakal nakal
[Image: gamers%2Bpassion.jpg]
Reply
10-02-2013, 03:35 PM,
Post: #5
RE: Salam perkenalan
(10-02-2013, 03:06 PM)muhaznar Wrote: Aku apis. Aku tatau komputer, pasal motor aku tau la. Sbb tu aku nak blajo komputer.

salam kenal..
hai apis :3
tau pasal motor eh Hmm
saiz piston superbike duke brapa? =Z keh3
Reply
10-02-2013, 04:21 PM,
Post: #6
Re: Salam perkenalan
Superbike aku tak layan sgt. Moto kapcai je aku bukak. Ko main superbike ke hexrut?
Reply
10-02-2013, 04:42 PM,
Post: #7
RE: Salam perkenalan
salam apis..selamat datang dan salam kenal ;b
Reply
10-02-2013, 05:12 PM,
Post: #8
RE: Salam perkenalan
Selamat datang dop Thumbs Up kemain ko ye mat moto
Reply
10-02-2013, 05:34 PM,
Post: #9
RE: Salam perkenalan
(10-02-2013, 04:21 PM)muhaznar Wrote: Superbike aku tak layan sgt. Moto kapcai je aku bukak. Ko main superbike ke hexrut?

mat rempit ke nie Me Gusta
[Image: banner.png]
Reply
10-02-2013, 05:55 PM,
Post: #10
RE: Salam perkenalan
wslm apis..
cmne aku nak lajukan moto ex5 sampai dia boleh kejar ducati???;d
aku kne Troll Face dengan FieryCold dan UnKn0wN dan juga suhz Sad
~Berhati-hatilah dengan mereka~
Reply
11-02-2013, 12:38 AM,
Post: #11
RE: Salam perkenalan
(10-02-2013, 04:21 PM)muhaznar Wrote: Superbike aku tak layan sgt. Moto kapcai je aku bukak. Ko main superbike ke hexrut?

kawe x mampu nak bercakap tentang superbike..
kawe layan moto kecik2 jer (made in terengganu) ->
[Image: 398356_314367921961902_1584967677_n.jpg]
Reply
11-02-2013, 07:59 AM,
Post: #12
RE: Salam perkenalan
selamat datang Me Gusta

  ▲
▲ ▲
Spoiler:

surah Ali Imran Ayat 31

Reply
11-02-2013, 03:03 PM,
Post: #13
RE: Salam perkenalan
selamat dtg kew tbd.my ;d ;d
Green ask Anthrax
Anthrax say Go Dai
Facepalm now my name Go Dai ~cr1
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Salam perkenalan semua ... Jangan sombong teamsiber 12 846 05-01-2014, 03:46 AM
Last Post: Kuntao
  Salam perkenalan warga tbd !! grados 19 1,282 20-11-2013, 09:09 AM
Last Post: Codeshift3r
Smile Salam Perkenalan amatjb 6 573 15-11-2013, 04:18 PM
Last Post: whcool
  Salam perkenalan. Saya padibiru. padibiru 19 1,437 05-09-2013, 12:32 AM
Last Post: hexrut
  salam perkenalan sycho 22 1,637 22-07-2013, 02:32 PM
Last Post: TerrickCEF
  Salam Perkenalan..Salam ukhwah fillah evolutionincome 9 1,200 25-06-2013, 11:17 PM
Last Post: Godai
  Salam Perkenalan Amreukitah 20 1,862 25-06-2013, 03:22 PM
Last Post: KukuBesi
  Salam Perkenalan SiGadis 12 1,203 19-05-2013, 06:20 PM
Last Post: FieryCold
Big Grin Salam Perkenalan. unixosmy 7 852 10-05-2013, 08:51 AM
Last Post: samhein
  Asalamuailaikum dan salam perkenalan :) Rainseven 9 907 10-05-2013, 08:49 AM
Last Post: samhein

Forum Jump: