Poll: patutkah di ban
You do not have permission to vote in this poll.
cipanjb uid=2881
9.09%
1 9.09%
pemburuMalam uid=18330
18.18%
2 18.18%
iman99 uid=18478
72.73%
8 72.73%
Total 11 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pergaduhan di shoutbox
04-02-2013, 10:30 PM,
Post: #16
RE: Pergaduhan di shoutbox
(04-02-2013, 10:26 PM)ak47suk1 Wrote: standard la online gaduh. in real life sayang-menyayang muah2 ;d

true ROFL
Hmm
[Image: 8078264137.png]
04-02-2013, 11:11 PM,
Post: #17
RE: Pergaduhan di shoutbox
wad de hell happen?
[Image: mw63E.gif]
04-02-2013, 11:14 PM,
Post: #18
RE: Pergaduhan di shoutbox
ini semua poyo ROFL
love u
[Image: bot.gif]

PHP Code:
printf(“Goodbye world \n”); 
05-02-2013, 02:11 AM,
Post: #19
RE: Pergaduhan di shoutbox
(04-02-2013, 07:37 PM)johnbrun Wrote: korang ni period ke hape?

abam , diorg dtg bulan , jgn kaco ROFL ROFL ROFL Rage 1Rage 2 Rage 1Me Gusta
Green ask Anthrax
Anthrax say Go Dai
Facepalm now my name Go Dai ~cr1
05-02-2013, 02:36 AM,
Post: #20
RE: Pergaduhan di shoutbox
Adeh.. ape kes ni. harap2 bukan kes politik GayFace
[Image: 54986369.png]
05-02-2013, 03:38 AM,
Post: #21
RE: Pergaduhan di shoutbox
(04-02-2013, 10:26 PM)ak47suk1 Wrote: standard la online gaduh. in real life sayang-menyayang muah2 ;d

this is....... Rage 2

Spoiler:
korang jangan gaduh2...rilek je, cool bebe Me Gusta
05-02-2013, 05:47 AM,
Post: #22
RE: Pergaduhan di shoutbox
Aduh aku ketinggalan, ulang tayang boleh? Me Gusta
05-02-2013, 06:52 AM,
Post: #23
RE: Pergaduhan di shoutbox
Quote:" Tidak halal bagi seorang muslim tidak bertegur sapa kepada saudaranya lebih dari tigas hari, maka jika telah berlalu tiga hari itu, hendaklah dia bertemu dengannya dan memberi salam kepadanya. Jika saudaranya menjawabsalamnya, maka kedua-duanya akan sama-sama memperoleh pahala. Jika dia tidak menjawab salamnya, nescaya dia akan menanggung dosanya sedangkan yang memberi salam itu sudah terlepas dari dosa tidak bertegur sapa itu" ( Riwayat Abu Daud , riwayat dari abu daud ini dhoif tetapi terdapat riwayat sohih dari al-bukhari )

Quote:"Tidak masuk syurga sesiapa yang memutus silaturrahim " ( al-Bukhari)

siapa yang menghulurkan tangan dahulu untuk menyambung kembalai silaturrahim, maka itu yang paling baik.
ape lagi..mintak maaf cepat. Challenge Accepted
Rajin Belajar Pasti Berjaya
Tiada Kegagalan Setelah Berusaha
Itulah Cara Membalas Jasa
Pengorbanan Guru Dan Keluarga Tercinta
Big Grin

Spoiler:
[Image: 522167_476797252342999_168490270_n.jpg]
05-02-2013, 08:46 AM,
Post: #24
RE: Pergaduhan di shoutbox
memohon thread ditutup kerana objektif telahpun dicapai. selepas thread ini dibuka mereka berdua tidak lagi berbalah antara satu sama lain. diharap pengajaran dapat diambil oleh mereka berdua dan semua ahli TBD . disini sekalai lagi saya memohon maaf kepada semua kerana menimbulkan kekecohan. sekian terima kasih.
[Image: 1818271182.png] [Image: 2017280876.png]
05-02-2013, 08:52 AM,
Post: #25
RE: Pergaduhan di shoutbox
(05-02-2013, 08:46 AM)cipanjb Wrote: memohon thread ditutup kerana objektif telahpun dicapai. selepas thread ini dibuka mereka berdua tidak lagi berbalah antara satu sama lain. diharap pengajaran dapat diambil oleh mereka berdua dan semua ahli TBD . disini sekalai lagi saya memohon maaf kepada semua kerana menimbulkan kekecohan. sekian terima kasih.

mohon pencahayaan punca perbalahan boss
Rajin Belajar Pasti Berjaya
Tiada Kegagalan Setelah Berusaha
Itulah Cara Membalas Jasa
Pengorbanan Guru Dan Keluarga Tercinta
Big Grin

Spoiler:
[Image: 522167_476797252342999_168490270_n.jpg]
05-02-2013, 12:08 PM,
Post: #26
RE: Pergaduhan di shoutbox
Aku dah PM warning kat setiap user yang gaduh, cheers ;)
05-02-2013, 12:50 PM,
Post: #27
RE: Pergaduhan di shoutbox
kah3... baguslah korang dah setel.. kalau tak setel jugak.. ak akan ban diri aku sendiri nanti ... ;d
(ini adalah spam) :3
05-02-2013, 12:54 PM,
Post: #28
RE: Pergaduhan di shoutbox
sorry pemburuMalam sbb aku tervote ko..aku vote sbb nk tgk result vote je. hahaha
POWERFUL HACKER IS A BRAIN.
05-02-2013, 10:59 PM,
Post: #29
RE: Pergaduhan di shoutbox
aku x sempat folo apa yg berlaku...tp yg aku tau ianya bermula di shoutbox dan berakhir di dalam thread..dah bermaf2ankan? bagusla..
ermm.. kena buat timeline ni dan aku akan cuba berusaha mencari mana2 penulis skrip yg berminat nak hasilkan skrip agar kes ni boleh ke layar perak.. untungla korg boleh jadi pelakon nanti..GayFace


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Error on shoutbox [Using android phone] shadowmacx 18 1,569 22-10-2013, 01:42 PM
Last Post: Codeshift3r

Forum Jump: