Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Paypal Money
02-02-2013, 10:56 PM,
Post: #1
Paypal Money
Spt tertera di atas, aku a.k.a p0pc0rn
ada bbrapa nilai paypal kt dlm akaun..and nk tunggu leh redeem tu ada max point and kdg2 take time
so sape2 yg ada nak beli paypal or kenal mmber2 nak beli..leh berbuat demikian dgn aku ya

process dia
bayar kat aku trough cimb/m2u
then aku send as gift ke akaun paypal korg

sekian
[Image: 3EsGZgg.png]
uno akhirnya kau ngaku gak ye
Reply
02-02-2013, 11:00 PM,
Post: #2
RE: Paypal Money
berapa nilaian dia junbrun ROFL
love u
[Image: bot.gif]

PHP Code:
printf(“Goodbye world \n”); 
Reply
02-02-2013, 11:09 PM,
Post: #3
RE: Paypal Money
stended usd.xbyk beza
[Image: 3EsGZgg.png]
uno akhirnya kau ngaku gak ye
Reply
03-02-2013, 07:21 PM,
Post: #4
RE: Paypal Money
erapa usd ada..rate usd1=RM
Reply
03-02-2013, 07:26 PM,
Post: #5
RE: Paypal Money
cer tgk kt wangcyber. situ mesti ramai nak beli paypal nyer duit
[Image: 75443.png]
E-Mail - Kroit@Tbd.my For Tempahan


[Image: sig.php?player_id=40978&background=random]
Reply
03-02-2013, 09:40 PM,
Post: #6
RE: Paypal Money
(03-02-2013, 07:21 PM)SeluarDalam Wrote: erapa usd ada..rate usd1=RM

harga stended mcm kau direct debit. tp if ada seringgit dua ringgit aku leh halalkan.

ada dlm 1k usd

malas lak nk join forum2 lain -_-"
kalau korg nk jualkan kt dorg pun aku takesah
[Image: 3EsGZgg.png]
uno akhirnya kau ngaku gak ye
Reply
12-05-2013, 01:21 PM,
Post: #7
RE: Paypal Money
ada nak jual ag?
Reply
12-05-2013, 01:27 PM,
Post: #8
RE: Paypal Money
xde.da abes convert -_-
[Image: 3EsGZgg.png]
uno akhirnya kau ngaku gak ye
Reply
12-05-2013, 01:30 PM,
Post: #9
RE: Paypal Money
bru nk beli ~cr1
Quote:Mulakan dengan mendengar, kemudian berfikir, bertanya untuk faham dan amalkan untuk sempurna...
Reply
28-06-2013, 05:51 PM,
Post: #10
RE: Paypal Money
salam
ade sape2 jual account paypal y dh verified x?
klo ade pm ye (Y)
Reply
28-06-2013, 07:34 PM,
Post: #11
RE: Paypal Money
kau nk wtpe
[Image: 3EsGZgg.png]
uno akhirnya kau ngaku gak ye
Reply
28-06-2013, 08:24 PM,
Post: #12
RE: Paypal Money
mana nak beli Paypal ni korang? kat kedai2 teda ke? ~xd
Rajin Belajar Pasti Berjaya
Tiada Kegagalan Setelah Berusaha
Itulah Cara Membalas Jasa
Pengorbanan Guru Dan Keluarga Tercinta
Big Grin

Spoiler:
[Image: 522167_476797252342999_168490270_n.jpg]
Reply
29-06-2013, 12:35 AM,
Post: #13
RE: Paypal Money
verified pakai kad maybank pon boleh la ..
11/6/2013 .
lagi 2 hari genap setahun pemergian arwah ayah yg ku sygi ..
sungguh bnyak kesedihan n dugaan yg aku lalui tahun bulan ini ..
Reply
29-06-2013, 06:24 AM,
Post: #14
RE: Paypal Money
teda Maybank...
CIMB bole? ~Hmm
Rajin Belajar Pasti Berjaya
Tiada Kegagalan Setelah Berusaha
Itulah Cara Membalas Jasa
Pengorbanan Guru Dan Keluarga Tercinta
Big Grin

Spoiler:
[Image: 522167_476797252342999_168490270_n.jpg]
Reply
29-06-2013, 01:31 PM,
Post: #15
RE: Paypal Money
utk paypal,korg leh topap guna RHB..tu yg so far aku rs ade..
selain dr tu korg beli dari orang lain la..
takpun cara lain korang link dgn kad kredit utk apa2 transaction.

duit paypal yg ada dlm akaun paypal korang leh korang convert ke duit ringgit masuk mana2 bank yg disenaraikan..maybank salah satu
[Image: 3EsGZgg.png]
uno akhirnya kau ngaku gak ye
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Jual Paypal dan CC destroy3r 47 9,468 06-07-2013, 01:38 PM
Last Post: 6ixth
  Jual VCC Ebay n Paypal co2h2ch4 12 3,101 06-07-2013, 01:38 PM
Last Post: 6ixth
  Nak Jual Akaun Paypal Verify co2h2ch4 20 3,897 06-07-2013, 01:36 PM
Last Post: 6ixth
  [JUAI] US VPS 2 Choice DC (PAYPAL) ryl2forcers 0 255 30-12-2012, 04:11 PM
Last Post: ryl2forcers
  Making Money Online MrRui 0 430 28-01-2012, 08:14 PM
Last Post: MrRui
  Paypal ==> LR $5 admn 3 742 22-08-2011, 04:09 PM
Last Post: admn
  [WTB] Akaun Paypal Verify pijat 4 803 23-12-2010, 12:43 PM
Last Post: pijat
  Mencari Paypal Ujang 10 1,745 08-09-2010, 12:13 AM
Last Post: blackoni2

Forum Jump: