Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
win8 Pro Activation key :)
26-01-2013, 11:30 PM,
Post: #1
win8 Pro Activation key :)
saja nak share bagi sesiapa yang tiada lagi Smile
work sucessfully as pic bro saje test di lappy lama ni

[Image: work.png]

download link

http://www.mediafire.com/?mb54y87etayz8u0


cekidot bro ROFL
Reply
26-01-2013, 11:54 PM,
Post: #2
RE: win8 Pro Activation key :)
Hmm thanks may be
Reply
27-01-2013, 06:14 AM,
Post: #3
RE: win8 Pro Activation key :)
tima kasih bro..
Reply
31-01-2013, 11:28 AM,
Post: #4
RE: win8 Pro Activation key :)
"File Unavailable for Transfer"
reupload please abam Tron Sad
Angry If you can't do it, don't do it. Angry
Reply
31-01-2013, 11:49 AM, (This post was last modified: 31-01-2013, 11:49 AM by shadowmacx.)
Post: #5
RE: win8 Pro Activation key :)
(31-01-2013, 11:28 AM)Ferr Wrote: "File Unavailable for Transfer"
reupload please abam Tron Sad
Download Link:
Mirrorcreator
Reply
31-01-2013, 03:20 PM,
Post: #6
RE: win8 Pro Activation key :)
makasih Thumbs Up
Angry If you can't do it, don't do it. Angry
Reply
31-01-2013, 03:41 PM,
Post: #7
RE: win8 Pro Activation key :)
Jadi ke tool ni?
kan mase nak install win 8 tu da mintak key, tp tool ni leh wat kat win yg da active.
Ke bole wat kat windows lain?
betul x aku ckp ni?
[Image: 54986369.png]
Reply
31-01-2013, 03:47 PM,
Post: #8
RE: win8 Pro Activation key :)
(31-01-2013, 03:41 PM)SeliparJepun Wrote: Jadi ke tool ni?
kan mase nak install win 8 tu da mintak key, tp tool ni leh wat kat win yg da active.
Ke bole wat kat windows lain?
betul x aku ckp ni?

Yup, nak install windows 8 kene masukkan key, takpe,.
Tool nie die nak activatekan windows 8 ngan enablekan "Personalization", kalau tak activate teda feature nie.
Tools nie tuk windowss 8 sahaje.

Kalau ko nak Windows Loader by Daz, semue jenis windows die ble activate, kecuali windows 8 (Die tak minat kot)
Reply
06-02-2013, 09:35 AM, (This post was last modified: 06-02-2013, 11:07 AM by matz.)
Post: #9
RE: win8 Pro Activation key :)
win8 PRO je ke? version lain?

mohon sape ade mana2 activator win 8 lagi? Smile

link dah mati* Sleepy

*edit.typo
Rajin Belajar Pasti Berjaya
Tiada Kegagalan Setelah Berusaha
Itulah Cara Membalas Jasa
Pengorbanan Guru Dan Keluarga Tercinta
Big Grin

Spoiler:
[Image: 522167_476797252342999_168490270_n.jpg]
Reply
06-02-2013, 09:58 AM, (This post was last modified: 06-02-2013, 10:00 AM by paley.)
Post: #10
RE: win8 Pro Activation key :)

(06-02-2013, 09:35 AM)matz Wrote: win8 PRO je ke? version lain?

mohon sape ade mana2 activator win 8 lagi? Smile

link dah mata Sleepy

;d

Bollywood Challenge Accepted

[Image: 4AZhtKS.gif]
Reply
06-02-2013, 10:26 AM,
Post: #11
RE: win8 Pro Activation key :)
try it first after that ..comment here dud
love u
[Image: bot.gif]

PHP Code:
printf(“Goodbye world \n”); 
Reply
06-02-2013, 06:28 PM,
Post: #12
RE: win8 Pro Activation key :)
(06-02-2013, 09:58 AM)paley Wrote:
(06-02-2013, 09:35 AM)matz Wrote: win8 PRO je ke? version lain?

mohon sape ade mana2 activator win 8 lagi? Smile

link dah mata Sleepy

;d


backdoor je ni..
mana ada activator win8...

sape ade yg lain?
Rajin Belajar Pasti Berjaya
Tiada Kegagalan Setelah Berusaha
Itulah Cara Membalas Jasa
Pengorbanan Guru Dan Keluarga Tercinta
Big Grin

Spoiler:
[Image: 522167_476797252342999_168490270_n.jpg]
Reply
06-02-2013, 08:15 PM, (This post was last modified: 06-02-2013, 08:23 PM by shadowmacx.)
Post: #13
RE: win8 Pro Activation key :)
(06-02-2013, 06:28 PM)matz Wrote: backdoor je ni..
mana ada activator win8...

sape ade yg lain?

Nah matz, tested working Thumbs Up ko ble je cube kat version yang lain selain pro

http://www.putlocker.com/file/9D19D30B125D946A
http://www.sendmyway.com/kzd6bgyghwpk/Wi...r.rar.html
http://ge.tt/api/1/files/5HTyW1X/0/blob?download
http://www.solidfiles.com/d/d75e43988d/
http://www.ziddu.com/download/21472290/W...r.rar.html
http://www.crocko.com/4425E90665F1439D95...ivator.rar#
http://cyberlocker.ch/5ia0hw8u0kz6/Windo...r.rar.html
http://depositfiles.com/files/cqxkux0ho
http://bayfiles.com/file/D35X/0TFmyf/Win...ivator.rar

Kalau tak ble aku carikan yang lain, (Windows 8)
Reply
06-02-2013, 09:59 PM,
Post: #14
RE: win8 Pro Activation key :)
mcm tak menjadi jer...
screen keluar colour (icon semua xde) blank mcm tu je..
OK
Rajin Belajar Pasti Berjaya
Tiada Kegagalan Setelah Berusaha
Itulah Cara Membalas Jasa
Pengorbanan Guru Dan Keluarga Tercinta
Big Grin

Spoiler:
[Image: 522167_476797252342999_168490270_n.jpg]
Reply
06-02-2013, 10:03 PM,
Post: #15
RE: win8 Pro Activation key :)
(06-02-2013, 09:59 PM)matz Wrote: mcm tak menjadi jer...
screen keluar colour (icon semua xde) blank mcm tu je..
OK

Sabo, aku carik yang lain Thumbs Up
Reply


Forum Jump: