Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
jom buat duit (bitcoin)
24-06-2013, 09:22 PM,
Post: #61
RE: jom buat duit (bitcoin)
ni bitcoin aku, sila derma. http://blockexplorer.com/address/1LENdya...62z6xtCisS
Reply
26-02-2014, 04:08 PM,
Post: #62
RE: jom buat duit (bitcoin)
bump~ masih aktif ke bitcoin?
"Target TBD sebenarnya ialah untuk meningkatkan lagi jumlah sekuriti di malaysia, dengan mendidik sesorang yang masih lagi remaja untuk belajar tentang komputer sekuriti"
Reply
26-02-2014, 04:38 PM,
Post: #63
RE: jom buat duit (bitcoin)
kalau skrg nak mine dkt desktop, tak berbaloi.. sbb difficulty dah makin tinggi. Sebulan pun tak tentu boleh dapat 1 bitcoin..

[Image: bitcoin-hash_rate-all.png?1393403105]
http://bitcoinwisdom.com/bitcoin/difficulty

Unless, ko ade rig yg power khas utk mine bitcoin.
[Image: GteM3.png]
Reply
26-02-2014, 06:18 PM,
Post: #64
RE: jom buat duit (bitcoin)
bitcoin dah nak kiok lepas isu mtgox.
Reply
26-02-2014, 07:35 PM,
Post: #65
RE: jom buat duit (bitcoin)
wrong.not kiok yet. da recover
[Image: 3EsGZgg.png]
uno akhirnya kau ngaku gak ye
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  BitCoin - Free BitCoin 0.0500 0b0x3d 7 459 29-11-2013, 02:55 PM
Last Post: sil
Sad Camna nak buat hotspot jamil992 21 3,337 04-07-2012, 04:04 PM
Last Post: wifiboy
  [help] cara buat duit online anpa modal onlineisrock 10 1,334 29-05-2012, 05:52 PM
Last Post: Stalker
  Dapat duit dengan gushcloud AceyrafRoshlanz 8 1,343 30-03-2012, 12:14 AM
Last Post: mckurtney
  Apa Tujuan Buat Video Ni ? parkerhanafi 39 4,394 19-03-2012, 12:10 AM
Last Post: afnum
  Aplikasi Buat "FOREVERALONE" s3m00t 16 2,149 05-03-2012, 01:39 AM
Last Post: s3m00t
  Buleh buat duit ngn jual info xtvt internet korang kt google....ade berani x? SyedAdie 3 729 11-02-2012, 03:48 PM
Last Post: SeluarDalam
  buat duit cepat giler dari amazon.com hahaha (bukan internet marketing crap) mim0 1 584 30-01-2012, 12:19 PM
Last Post: sil
  [Pertanyaan] Buat Duit Di Blog. whcool 59 5,207 30-01-2012, 12:53 AM
Last Post: D4RK_5Y5T3M
  [Ebook] Macam mana nak buat? tholib 2 968 09-01-2012, 12:20 PM
Last Post: tholib

Forum Jump: