Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
jom buat duit (bitcoin)
23-01-2013, 09:07 PM,
Post: #16
RE: jom buat duit (bitcoin)
hehehe orang dah tunjuk dah kan
kena bukak liberty reserve
jual la kat carigold e-currency exchange
kalau x nak tunggu dua minggu proses transfer
itu terpulang pada awak
[Image: 468x60.jpg]
Reply
23-01-2013, 09:31 PM,
Post: #17
RE: jom buat duit (bitcoin)
sy jarang teroka bab2 mining nie ..
kalo didetect acc kene delete ekk ?
1 acc bole gune brape lame ?
-miss maplesea-

-rape the website not The Kid-


[Image: a97264_w8.jpg]
Reply
24-01-2013, 06:59 AM,
Post: #18
RE: jom buat duit (bitcoin)
boleh kah terangkan kepada budak2 mcm saya nie, saya tidak paham la ayat gramatis tu OK
[Image: banner.png]
Reply
25-01-2013, 03:11 PM,
Post: #19
RE: jom buat duit (bitcoin)
(24-01-2013, 06:59 AM)whcool Wrote: boleh kah terangkan kepada budak2 mcm saya nie, saya tidak paham la ayat gramatis tu OK

  1. bitcoin ni duit dlm bentuk deretan nombor+huruf yg mematuhi syarat2 tertentu.

  2. yg kita wat adalah generate bitcoin ni, siapa yg generate bitcoin dipanggil miner.

  3. miner guna dia punya computer processing power utk generate bitcoin

  4. pastu dia dpt duit bergantung berapa byk bitcoin yg dia generate? Hmm

ntah betul ke x ape ak paham ;d
Reply
25-01-2013, 07:02 PM,
Post: #20
RE: jom buat duit (bitcoin)
(25-01-2013, 03:11 PM)Muhammad Wrote:
(24-01-2013, 06:59 AM)whcool Wrote: boleh kah terangkan kepada budak2 mcm saya nie, saya tidak paham la ayat gramatis tu OK

  1. bitcoin ni duit dlm bentuk deretan nombor+huruf yg mematuhi syarat2 tertentu.

  2. yg kita wat adalah generate bitcoin ni, siapa yg generate bitcoin dipanggil miner.

  3. miner guna dia punya computer processing power utk generate bitcoin

  4. pastu dia dpt duit bergantung berapa byk bitcoin yg dia generate? Hmm

ntah betul ke x ape ak paham ;d
exactly...
korang juga boleh pinjam bitcoin di forum bitcointalk.org selepas memenuhi syarat2 tertentu
[Image: 468x60.jpg]
Reply
26-01-2013, 02:08 AM,
Post: #21
RE: jom buat duit (bitcoin)
(23-01-2013, 02:44 AM)anthrax Wrote: 6 BTC je Fuck That Shit
abis duit karen aje Fuck That Shit

bro, 6 btc * 17 usd = 102 usd
convert ke ringgit malaysia 102 * rm 3.0 = RM 306.00

price btc ni ade masa boleh mencanak naik.
boleh tgk price semasa kat mtgox
kalau anda rasa post saya berguna sudilah sumbang bitcoin ke 1EwBQDnsTXbn9SWn8W2hHE1MFFJum1sSQ6
^^
Reply
27-01-2013, 10:11 AM,
Post: #22
RE: jom buat duit (bitcoin)
(26-01-2013, 02:08 AM)penguinkecewa Wrote:
(23-01-2013, 02:44 AM)anthrax Wrote: 6 BTC je Fuck That Shit
abis duit karen aje Fuck That Shit

bro, 6 btc * 17 usd = 102 usd
convert ke ringgit malaysia 102 * rm 3.0 = RM 306.00

price btc ni ade masa boleh mencanak naik.
boleh tgk price semasa kat mtgox

kalau cpu pawer boleh la cecah ke 10btc dlm masa beberapa jam atau hari, tp kalau mainstream pc nak mining btc ni, nak cecah 10btc tu "berabad" juga la..GayFace
Reply
27-01-2013, 10:19 AM, (This post was last modified: 27-01-2013, 10:22 AM by anthrax.)
Post: #23
RE: jom buat duit (bitcoin)
space pc anthrax satu pon x de dlm list Facepalm
Asrock B75 Pro3-M
Core i3 3220 3.3ghz
gpu 1gb ddr3 gt 630 128bit
PSU 460
RAM 8gb
Hmm
[Image: 8078264137.png]
Reply
27-01-2013, 11:54 AM,
Post: #24
RE: jom buat duit (bitcoin)
(27-01-2013, 10:11 AM)sil Wrote:
(26-01-2013, 02:08 AM)penguinkecewa Wrote:
(23-01-2013, 02:44 AM)anthrax Wrote: 6 BTC je Fuck That Shit
abis duit karen aje Fuck That Shit

bro, 6 btc * 17 usd = 102 usd
convert ke ringgit malaysia 102 * rm 3.0 = RM 306.00

price btc ni ade masa boleh mencanak naik.
boleh tgk price semasa kat mtgox

kalau cpu pawer boleh la cecah ke 10btc dlm masa beberapa jam atau hari, tp kalau mainstream pc nak mining btc ni, nak cecah 10btc tu "berabad" juga la..GayFace


mining skg guna gpu power. 1 bulan boleh la dpt 1 btc pakai middle end card. bukan susah pon, online je pc run miner. lepas la duit topup ^^
kalau anda rasa post saya berguna sudilah sumbang bitcoin ke 1EwBQDnsTXbn9SWn8W2hHE1MFFJum1sSQ6
^^
Reply
27-01-2013, 04:49 PM, (This post was last modified: 27-01-2013, 04:51 PM by servant_fox.)
Post: #25
RE: jom buat duit (bitcoin)
belanja GPU plss

TS main benda ni dah berapa lama?

Aku punya GPU nak kumpul 1 bit rasanya bertahun2 gak GayFace..
Setiap ilmu mesti selari dengan Al-Quran dan As-Sunnah

[Image: hisyam%20-%20Copy.jpg]
Reply
27-01-2013, 06:24 PM,
Post: #26
RE: jom buat duit (bitcoin)
ha'ah , adatak sopware btc miner nie untuk linux ? ;d
kalau ada , boleh msyuk gak ;d
[Image: banner.png]
Reply
27-01-2013, 06:27 PM,
Post: #27
RE: jom buat duit (bitcoin)
ada je untuk linux.. tapi x de gui la kot..
Reply
27-01-2013, 06:29 PM,
Post: #28
RE: jom buat duit (bitcoin)
(27-01-2013, 06:27 PM)ahmadfikrizaman Wrote: ada je untuk linux.. tapi x de gui la kot..

ok la tu kot ;d
dan lagi sya seperti yg anda semua kata, die memperlukan spec yg power untuk membuat kan ia mining laju, spect yg powe tu dri segi apa ? RAM , prosseser ? GPU ? dvd drive ? ;d
[Image: banner.png]
Reply
27-01-2013, 06:33 PM,
Post: #29
RE: jom buat duit (bitcoin)
ofkos la gpu.. n macam device yg aku kasi semalam, x payah susah2 nak cari gfx card mahal2.. 4.3GigaHash/second kot..
Reply
27-01-2013, 06:34 PM,
Post: #30
RE: jom buat duit (bitcoin)
(27-01-2013, 06:33 PM)ahmadfikrizaman Wrote: ofkos la gpu.. n macam device yg aku kasi semalam, x payah susah2 nak cari gfx card mahal2.. 4.3GigaHash/second kot..

kat malaysia xde jual ke ?
[Image: banner.png]
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  BitCoin - Free BitCoin 0.0500 0b0x3d 7 524 29-11-2013, 02:55 PM
Last Post: sil
Sad Camna nak buat hotspot jamil992 21 3,523 04-07-2012, 04:04 PM
Last Post: wifiboy
  [help] cara buat duit online anpa modal onlineisrock 10 1,431 29-05-2012, 05:52 PM
Last Post: Stalker
  Dapat duit dengan gushcloud AceyrafRoshlanz 8 1,423 30-03-2012, 12:14 AM
Last Post: mckurtney
  Apa Tujuan Buat Video Ni ? parkerhanafi 39 4,551 19-03-2012, 12:10 AM
Last Post: afnum
  Aplikasi Buat "FOREVERALONE" s3m00t 16 2,253 05-03-2012, 01:39 AM
Last Post: s3m00t
  Buleh buat duit ngn jual info xtvt internet korang kt google....ade berani x? SyedAdie 3 772 11-02-2012, 03:48 PM
Last Post: SeluarDalam
  buat duit cepat giler dari amazon.com hahaha (bukan internet marketing crap) mim0 1 637 30-01-2012, 12:19 PM
Last Post: sil
  [Pertanyaan] Buat Duit Di Blog. whcool 59 5,520 30-01-2012, 12:53 AM
Last Post: D4RK_5Y5T3M
  [Ebook] Macam mana nak buat? tholib 2 1,014 09-01-2012, 12:20 PM
Last Post: tholib

Forum Jump: