Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[ask] apa boleh buat dengan mac address
18-01-2013, 03:48 AM,
Post: #1
[ask] apa boleh buat dengan mac address
salam beberape hari nie asyik ping tinggi + speed slow
bile anthrax reset modem then check ade le beberape makhluk yang masuk dan anthrax block mac die org ;d

soalan :
1. ape boleh buat dengan mac address nie Hmm
2. boleh tukar x mac address nie ~Hmm
Hmm
[Image: 8078264137.png]
Reply
18-01-2013, 04:07 AM,
Post: #2
RE: [ask] apa boleh buat dengan mac address
2. ya, boleh. nama dia mac-spoofing
Revenge 101 :
Spoiler:

1.Pee in plate
2.Freeze the pee(in 1.)
3.Slide frozen 'pee disc' under the victim's door(room or house, any will do)
4.The pee disc will now melt.
5.???
6.Profit

Hmm
Reply
18-01-2013, 04:13 AM,
Post: #3
RE: [ask] apa boleh buat dengan mac address
macam mane nak trace own kepada mac address tu ~Hmm
Hmm
[Image: 8078264137.png]
Reply
18-01-2013, 05:08 AM,
Post: #4
RE: [ask] apa boleh buat dengan mac address
(18-01-2013, 04:13 AM)anthrax Wrote: macam mane nak trace own kepada mac address tu ~Hmm

kalau daripada mac address tu kita boleh tau dia pakai laptop apa tp kena chek manually la, cek setiap pc/laptop dalam range wifi Fuck That Shit


as side note : kita boleh tau pembuat hardware dari mac adress contoh :
Quote:4c-0f-6e-XX-XX-XX - dari laptop

00-26-37-XX-XX-XX - dari phone
pastu cek kat sini : http://standards.ieee.org/develop/regauth/oui/oui.txt =b
Revenge 101 :
Spoiler:

1.Pee in plate
2.Freeze the pee(in 1.)
3.Slide frozen 'pee disc' under the victim's door(room or house, any will do)
4.The pee disc will now melt.
5.???
6.Profit

Hmm
Reply
18-01-2013, 09:36 AM,
Post: #5
RE: [ask] apa boleh buat dengan mac address
(18-01-2013, 04:13 AM)anthrax Wrote: macam mane nak trace own kepada mac address tu ~Hmm
proxy kn semua connection supaya mlalui pc kau then dump that connection boss
xsxs Wrote:"I may contains particular combinations of colors or black and white contrast, may/ may not cause epilepsy, nausea or the urge to do weird things to domestic animals."
EOF
);}
Reply
18-01-2013, 09:59 AM,
Post: #6
RE: [ask] apa boleh buat dengan mac address
[Image: uegcd.png]

skrg tgh pkir macam mane nak hantar ape2 ubat bagi die conect webcam die org pastu Fuck That Shit
Hmm
[Image: 8078264137.png]
Reply
18-01-2013, 10:26 AM,
Post: #7
RE: [ask] apa boleh buat dengan mac address
blaja metasploit la anthrax...boss

create new thread pls..GayFace
Rajin Belajar Pasti Berjaya
Tiada Kegagalan Setelah Berusaha
Itulah Cara Membalas Jasa
Pengorbanan Guru Dan Keluarga Tercinta
Big Grin

Spoiler:
[Image: 522167_476797252342999_168490270_n.jpg]
Reply
18-01-2013, 10:44 AM,
Post: #8
RE: [ask] apa boleh buat dengan mac address
(18-01-2013, 10:26 AM)matz Wrote: blaja metasploit la anthrax...boss

create new thread pls..GayFace

about Hmm
Challenge Accepted metasploit any tut ;b;b

kalau setakat gune surf anthrax x berape kesah tapi sampai ping naik 300++ nak bukak google pon x lepas ketogori melampau la tu Rage 2
Hmm
[Image: 8078264137.png]
Reply
18-01-2013, 11:46 AM,
Post: #9
RE: [ask] apa boleh buat dengan mac address
(18-01-2013, 10:44 AM)anthrax Wrote: kalau setakat gune surf anthrax x berape kesah tapi sampai ping naik 300++ nak bukak google pon x lepas ketogori melampau la tu Rage 2

kalau allow dari certain mac only ? Me Gusta
tukar password wifi kau, letak wpa2-psk password panjang2 kasi dia nanges, disable wps Me Gusta
Reply
18-01-2013, 03:12 PM,
Post: #10
RE: [ask] apa boleh buat dengan mac address
(18-01-2013, 11:46 AM)shahril Wrote:
(18-01-2013, 10:44 AM)anthrax Wrote: kalau setakat gune surf anthrax x berape kesah tapi sampai ping naik 300++ nak bukak google pon x lepas ketogori melampau la tu Rage 2

kalau allow dari certain mac only ? Me Gusta
tukar password wifi kau, letak wpa2-psk password panjang2 kasi dia nanges, disable wps Me Gusta

password wifi sptt nya anthrax dgn ako ja tau then 3 org lg tau tuh pun diorg on laptop dkat umh then kuar mne2 sme2 , nk kata diorg bcor rasea , x mngkin Hmm Hmm Hmm
[anthrax] ako rsa umh sblah dgn umh blkang nie hackes la ;d ;d ;d
Green ask Anthrax
Anthrax say Go Dai
Facepalm now my name Go Dai ~cr1
Reply
18-01-2013, 03:41 PM,
Post: #11
RE: [ask] apa boleh buat dengan mac address
Try gune "man in the middle attack" untuk run file.

Kene guna metaspolit, aku ad trbace, lpe plak ktner.

Die mcm edit host file, redirect p tmpt len.

Btw, x WPA-AES kan dulu kew?
[Image: 0K35v.png]
Reply
18-01-2013, 04:27 PM,
Post: #12
RE: [ask] apa boleh buat dengan mac address
kalau ade mac address boleh dapat diskaun beli macbook. GayFace
Reply
18-01-2013, 04:35 PM,
Post: #13
RE: [ask] apa boleh buat dengan mac address
(18-01-2013, 03:41 PM)D4RK_5Y5T3M Wrote: Try gune "man in the middle attack" untuk run file.

Kene guna metaspolit, aku ad trbace, lpe plak ktner.

Die mcm edit host file, redirect p tmpt len.

Btw, x WPA-AES kan dulu kew?

abam dark yg nie kew [ http://www.metasploit.com/about/ ]
Green ask Anthrax
Anthrax say Go Dai
Facepalm now my name Go Dai ~cr1
Reply
18-01-2013, 05:51 PM, (This post was last modified: 25-03-2013, 08:35 PM by protocolunique.)
Post: #14
RE: [ask] apa boleh buat dengan mac address
inject je arp reply attack ke router wifi buat whitelist...

tutorial tambahan
http://backtrack5.protocolunique.com/?p=1
Reply
19-01-2013, 02:31 PM,
Post: #15
RE: [ask] apa boleh buat dengan mac address
Code:
http://www.arcai.com/netcut-faq/62-what-is-netcut.html

Arp poisoning GayFace
[Image: sudoes.png]
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  [ask]camner saya nak buat private server bagi game online pron3t 7 858 20-08-2013, 06:33 PM
Last Post: whcool
  sesiapa pernah main dengan honeypot? Dionaea. Help Cold_ice 7 688 02-05-2013, 03:41 AM
Last Post: Cold_ice
  [WTA] Tak boleh connect dengan P1 ibnumalik 19 2,975 03-12-2012, 10:07 AM
Last Post: SeluarDalam
  [ASK] VPS Tidak Boleh Connect servant_fox 8 865 17-11-2012, 04:15 PM
Last Post: sum3ody
  Boleh ke nak install phpmyadmin kat nginx? D4RK_5Y5T3M 5 773 06-11-2012, 03:25 AM
Last Post: D4RK_5Y5T3M
  Sape boleh check CRACK w!n-8 ni ade RAT x? SyedAdie 27 2,722 01-11-2012, 10:58 AM
Last Post: SyedAdie

Forum Jump: