Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Lepasan Siswazah] Kursus "NETWORK SECURITY PROFESSIONAL" Percuma!
10-01-2013, 12:46 PM,
Post: #1
[Lepasan Siswazah] Kursus "NETWORK SECURITY PROFESSIONAL" Percuma!
Kepada lepasan siswazah yang menganggur atau belum dapat kerja diseluruh MALAYSIA,

Kedah Industrial Skills and Management Development Centre (KISMEC) menawarkan kursus Network Security Professional (program INSEP) selama 6 Bulan (3Bulan Belajar, 3Bulan Praktikal) bermula 29 Januari 2013 ini. Program ini juga menyediakan elaun sebanyak RM500 sebulan.

Kepada yang berminat permohonan secara online di http://www.kismec.org.my/borang/index.php

atau hantar softcopy
1)salinan ic
2)full transkrip
3)diploma/degree
4)maklumat diri (resume)

ke hidayah@kismec.org.my. Sebarang pertanyaan, hubungi 04-4414619.

p/s: Ikut pengalaman sendiri sebelum ni, kita akan dpt Professional Certificate yg mana klo amik sendiri makan kos yg tinggi (beratus2 hingga ribuan RM). Jadi tak rugi join klo stakat dok rumah saja

Sumber
Reply
10-01-2013, 12:49 PM,
Post: #2
RE: [Lepasan Siswazah] Kursus "NETWORK SECURITY PROFESSIONAL" Percuma!
org kedah je ke boleh join? OK
xsxs Wrote:"I may contains particular combinations of colors or black and white contrast, may/ may not cause epilepsy, nausea or the urge to do weird things to domestic animals."
EOF
);}
Reply
10-01-2013, 12:51 PM,
Post: #3
RE: [Lepasan Siswazah] Kursus "NETWORK SECURITY PROFESSIONAL" Percuma!
di seluruh Malaysia perenggan pertama tu OK
Reply
10-01-2013, 12:54 PM,
Post: #4
RE: [Lepasan Siswazah] Kursus "NETWORK SECURITY PROFESSIONAL" Percuma!
(10-01-2013, 12:51 PM)ibnumalik Wrote: di seluruh Malaysia perenggan pertama tu OK
td x perasan Forever Alone
sepenuh masa ke ibnumalik? long distance tableh ke? OK
xsxs Wrote:"I may contains particular combinations of colors or black and white contrast, may/ may not cause epilepsy, nausea or the urge to do weird things to domestic animals."
EOF
);}
Reply
10-01-2013, 12:57 PM,
Post: #5
RE: [Lepasan Siswazah] Kursus "NETWORK SECURITY PROFESSIONAL" Percuma!
(10-01-2013, 12:54 PM)xsxs Wrote:
(10-01-2013, 12:51 PM)ibnumalik Wrote: di seluruh Malaysia perenggan pertama tu OK
td x perasan Forever Alone
sepenuh masa ke ibnumalik? long distance tableh ke? OK

Kih3

aku pun xtahu la xsxs, aku promote je ;d
rasa kena duk sana kut, siap bagi elaun tu
Reply
10-01-2013, 01:00 PM,
Post: #6
RE: [Lepasan Siswazah] Kursus "NETWORK SECURITY PROFESSIONAL" Percuma!
(10-01-2013, 12:57 PM)ibnumalik Wrote:
(10-01-2013, 12:54 PM)xsxs Wrote:
(10-01-2013, 12:51 PM)ibnumalik Wrote: di seluruh Malaysia perenggan pertama tu OK
td x perasan Forever Alone
sepenuh masa ke ibnumalik? long distance tableh ke? OK

Kih3

aku pun xtahu la xsxs, aku promote je ;d
rasa kena duk sana kut, siap bagi elaun tu

duk sana susah kot Forever Alone
nt la try call, klu buleh buat part time sapu sampah kat institute pn ok dh kot OK
xsxs Wrote:"I may contains particular combinations of colors or black and white contrast, may/ may not cause epilepsy, nausea or the urge to do weird things to domestic animals."
EOF
);}
Reply
10-01-2013, 01:18 PM,
Post: #7
RE: [Lepasan Siswazah] Kursus "NETWORK SECURITY PROFESSIONAL" Percuma!
ak kalau menganggur dh lama amek dh ni ;d
Reply
10-01-2013, 01:20 PM,
Post: #8
RE: [Lepasan Siswazah] Kursus "NETWORK SECURITY PROFESSIONAL" Percuma!
apa kata suruh onlineisrock masuk, dari mintak duit ngan orang je ;d
Reply
10-01-2013, 04:24 PM,
Post: #9
RE: [Lepasan Siswazah] Kursus "NETWORK SECURITY PROFESSIONAL" Percuma!
sob sob..abis belajar lambat lg..xboleh la nk join Sad
[Image: tumblr_lm3xy94MXb1qbtj1l.gif]
SMOOOTHHH X? Challenge Accepted
Reply
10-01-2013, 04:31 PM,
Post: #10
RE: [Lepasan Siswazah] Kursus "NETWORK SECURITY PROFESSIONAL" Percuma!
nasib la aku dh nak smbung kalau x aku pon pegi rm 500 tu Rage 2
Hmm
[Image: 8078264137.png]
Reply
10-01-2013, 04:36 PM,
Post: #11
RE: [Lepasan Siswazah] Kursus "NETWORK SECURITY PROFESSIONAL" Percuma!
kalau boleh ak masuk memang dah isi dah ni.. diploma pun teda lagi.
"hidup umpama roda harini orang baling taik kat kita.. esok orang yang baling taik tu kena baling taik 2-3 kali ganda lagi banyok.."
Reply
10-01-2013, 04:45 PM,
Post: #12
RE: [Lepasan Siswazah] Kursus "NETWORK SECURITY PROFESSIONAL" Percuma!
(10-01-2013, 04:36 PM)XdeathX Wrote: kalau boleh ak masuk memang dah isi dah ni.. diploma pun teda lagi.

samalah kita Forever Alone
Reply
10-01-2013, 08:04 PM,
Post: #13
RE: [Lepasan Siswazah] Kursus "NETWORK SECURITY PROFESSIONAL" Percuma!
btw, ada sorang user tbd ni yang pernah blaja dekat KISMEC. programming kot.
cari sendiri dekat thread lepas... GayFace

katanya.... KISMEC = Facepalm
institusi ni just nak amik duit kerajaan je katanya..

tpi, trainer luar yang ajar dia tu memang ok.

so, klo sesape yang berhajat tu + berjaya masuk..sila tanamkan perasaan yang tinggi utk belajar semuanya sendiri GayFace
klo nak tunggu orang suap je..... ape pun tak boleh~
Rajin Belajar Pasti Berjaya
Tiada Kegagalan Setelah Berusaha
Itulah Cara Membalas Jasa
Pengorbanan Guru Dan Keluarga Tercinta
Big Grin

Spoiler:
[Image: 522167_476797252342999_168490270_n.jpg]
Reply
10-01-2013, 08:58 PM,
Post: #14
RE: [Lepasan Siswazah] Kursus "NETWORK SECURITY PROFESSIONAL" Percuma!
5rat kalau duk hostel ok la. Kalau duk rumah sewa tak cukup bhai...
kalau anda rasa post saya berguna sudilah sumbang bitcoin ke 1EwBQDnsTXbn9SWn8W2hHE1MFFJum1sSQ6
^^
Reply
10-01-2013, 10:04 PM,
Post: #15
RE: [Lepasan Siswazah] Kursus "NETWORK SECURITY PROFESSIONAL" Percuma!
woo.... aku baru je habis study diploma... tapi sayang nk dpt kerja kat johor dah
[Image: logo.png]
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Laman TBD utk Blog/News mengenai IT/Security/Komputer dll. suhz 64 9,975 23-09-2012, 04:44 AM
Last Post: Skiddies
Big Grin [UnOfficial] -----[TBD VPN] Virtual Private Network----- MrKroit 87 13,445 13-03-2011, 10:58 PM
Last Post: rcare
  Calling to all Malaysian Hacker-Improve ur security. miejigsaw 18 3,345 10-06-2009, 10:18 PM
Last Post: Stynx

Forum Jump: