Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Lepasan Siswazah] Kursus "NETWORK SECURITY PROFESSIONAL" Percuma!
18-01-2013, 02:38 PM,
Post: #16
RE: [Lepasan Siswazah] Kursus "NETWORK SECURITY PROFESSIONAL" Percuma!
bole join ni...
Reply
18-01-2013, 06:42 PM,
Post: #17
RE: [Lepasan Siswazah] Kursus "NETWORK SECURITY PROFESSIONAL" Percuma!
Pagi tadi aku ade dapat mesej dari pihak penganjur. Tapi sayangnya atas sebab² tertentu, aku tak dapat join kursus ni. Untuk pengetahuan, ada 3 lagi kekosongan.

(10-01-2013, 08:58 PM)penguinkecewa Wrote: 5rat kalau duk hostel ok la. Kalau duk rumah sewa tak cukup bhai...

Hostel ada disediakan untuk yang layak kalau tak silap.
Reply
18-01-2013, 08:38 PM,
Post: #18
RE: [Lepasan Siswazah] Kursus "NETWORK SECURITY PROFESSIONAL" Percuma!
kenapa mcm xde orang apply je network security tu. Sad

http://kismec.org.my/borang/ringkasan_.php
Reply
19-01-2013, 07:47 AM, (This post was last modified: 19-01-2013, 07:47 AM by matz.)
Post: #19
RE: [Lepasan Siswazah] Kursus "NETWORK SECURITY PROFESSIONAL" Percuma!
dia tak update kot...

mcm mne nak ajar orang security...
web dia sendiri pun yuln GayFace
Rajin Belajar Pasti Berjaya
Tiada Kegagalan Setelah Berusaha
Itulah Cara Membalas Jasa
Pengorbanan Guru Dan Keluarga Tercinta
Big Grin

Spoiler:
[Image: 522167_476797252342999_168490270_n.jpg]
Reply
23-01-2013, 06:19 PM,
Post: #20
RE: [Lepasan Siswazah] Kursus "NETWORK SECURITY PROFESSIONAL" Percuma!
adik aku blajar kt kismec ni, dia ambik sijil teknology computer, elaun sbulan rm500
blajar nye, aku rasa mcm lg advance dari aku yg blaja degree networking je, respek habisss. baru sijil tuu
Reply
09-03-2013, 03:53 PM,
Post: #21
RE: [Lepasan Siswazah] Kursus "NETWORK SECURITY PROFESSIONAL" Percuma!
Boleh buat part time x ni? aku diploma x habis lagi -_-
Reply
09-03-2013, 06:24 PM,
Post: #22
RE: [Lepasan Siswazah] Kursus "NETWORK SECURITY PROFESSIONAL" Percuma!
sepenuh masa..6 bulan-3 bulan teori 3 bulan praktikal...
kursus nie kursus kritikal utk menjana kakitangan professional dlm satu bidang specialist..gaji mahal woo kalu dpt keje...
;b
Hmm
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Laman TBD utk Blog/News mengenai IT/Security/Komputer dll. suhz 64 9,955 23-09-2012, 04:44 AM
Last Post: Skiddies
Big Grin [UnOfficial] -----[TBD VPN] Virtual Private Network----- MrKroit 87 13,436 13-03-2011, 10:58 PM
Last Post: rcare
  Calling to all Malaysian Hacker-Improve ur security. miejigsaw 18 3,341 10-06-2009, 10:18 PM
Last Post: Stynx

Forum Jump: