Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Share] Bandwidth monitor
08-01-2013, 08:34 PM,
Post: #1
[Share] Bandwidth monitor
http://www.softperfect.com/products/networx/

anthrax gune nie dkt windows untuk check bpe bnyak bandwidth ( BW ) yang anthrax guna =b

kalau korang ade soft baik meh share meh[/align]
Hmm
[Image: 8078264137.png]
Reply
08-01-2013, 08:41 PM, (This post was last modified: 08-01-2013, 09:01 PM by shadowmacx.)
Post: #2
RE: [Share] Bandwidth monitor
kk bro thanks Thumbs Up nie pun ok aku pena gune

Aku gune yang nie ^^ pakai yang crack nye Hmm

http://www.hageltech.com/dumeter/about
Reply
08-01-2013, 10:18 PM,
Post: #3
RE: [Share] Bandwidth monitor
macam mne nak guna nie OK
[Image: banner.png]
Reply
09-01-2013, 04:31 AM,
Post: #4
RE: [Share] Bandwidth monitor
[Image: LXHJx.png]

rasenye smue dlm tu dah cukup lengkap ape yang kau x paham whcool ~Hmm
Hmm
[Image: 8078264137.png]
Reply
09-01-2013, 11:27 AM,
Post: #5
RE: [Share] Bandwidth monitor
[Image: Fv622.png]

aku pakai mdma je Me Gusta
Reply
09-01-2013, 11:36 AM,
Post: #6
RE: [Share] Bandwidth monitor
(09-01-2013, 11:27 AM)ibnumalik Wrote: [Image: Fv622.png]

aku pakai mdma je Me Gusta

teruk line tuh GayFace
Reply
09-01-2013, 11:41 AM,
Post: #7
RE: [Share] Bandwidth monitor
(09-01-2013, 11:36 AM)ripper Wrote:
(09-01-2013, 11:27 AM)ibnumalik Wrote: [Image: Fv622.png]

aku pakai mdma je Me Gusta

teruk line tuh GayFace

biasela duduk kat hulu kampung je OK
Reply
09-01-2013, 11:47 AM,
Post: #8
RE: [Share] Bandwidth monitor
okay la tuh Big Grin still ada line jgk .. aku sini guna 4G tak leh nak guna Mdma dah
Reply
09-01-2013, 11:48 AM,
Post: #9
RE: [Share] Bandwidth monitor
(09-01-2013, 11:47 AM)ripper Wrote: okay la tuh Big Grin still ada line jgk .. aku sini guna 4G tak leh nak guna Mdma dah

nanti team mdma update untuk 4g plk kot ^^
Reply
09-01-2013, 12:10 PM,
Post: #10
RE: [Share] Bandwidth monitor
(09-01-2013, 11:48 AM)ibnumalik Wrote:
(09-01-2013, 11:47 AM)ripper Wrote: okay la tuh Big Grin still ada line jgk .. aku sini guna 4G tak leh nak guna Mdma dah

nanti team mdma update untuk 4g plk kot ^^

haha... nak tunggu tu jenuh jgk la rasanya :3
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  share cara untuk uncap modem DSL thenone 14 1,763 12-02-2013, 11:03 AM
Last Post: moshi30

Forum Jump: