Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[REQUEST / ASK]
21-11-2012, 08:52 PM,
Post: #1
Wink  [REQUEST / ASK]
hello masta2 teebeedee ;b ^^ kite nk tanya ni pasal fesbuk, kalao kite nk report satu page ataupun grp fesbuk kite kena gi click option report setiap kali.. =Z so kite nk tanya sama ada boleh x create facebook_auto_report_script dlm language php, pl, py, c++, c#, vb or watever shitz platform Fuck That Shit
$GetCurrentSignature();

[Image: dcc46f8439.jpg]

$GetCurrentSignature();





Troll 2
Reply
21-11-2012, 08:58 PM,
Post: #2
RE: [REQUEST / ASK]
boleh je create kalau reti Fuck That Shit
puas sudah menanam ubi, nenas juga dibeli orang, puas sudah aku berbakti, pengganas juga dipandang orang

Quote:A true warrior need blood on his sword; A true pirate never afraid to sail the red sea.
Reply
21-11-2012, 10:23 PM,
Post: #3
RE: [REQUEST / ASK]
bolehh.. suh abam ahlspiess buat ;d
[Image: 2Rx5OJM.png]
Reply
21-11-2012, 10:38 PM,
Post: #4
RE: [REQUEST / ASK]
aku bagi idea paling unique beb, rasanya x de lagi org yg dh buat, sebab study aku kt guggle x pernah lihat atau jumpa benda haram jadah ni Fuck That Shit kalau kite dpt buat mesti script tu top n terkenal worldwide kan Hmm
$GetCurrentSignature();

[Image: dcc46f8439.jpg]

$GetCurrentSignature();





Troll 2
Reply
21-11-2012, 11:08 PM, (This post was last modified: 21-11-2012, 11:09 PM by Stalker.)
Post: #5
RE: [REQUEST / ASK]
paling senang pakai imacro. browser automation. cari imacro for firefox. takyah pandai programming. record, click mana yang perlu, replay steps dengan menggunakan ratus2 account. sit back and relax. google "imacros firefox"

ps: rasenye topic general sangat, cuba edit kasi spesific sikit supaya senang untuk users akan datang untuk refer.
Reply
21-11-2012, 11:37 PM,
Post: #6
RE: [REQUEST / ASK]
(21-11-2012, 11:08 PM)Stalker Wrote: paling senang pakai imacro. browser automation. cari imacro for firefox. takyah pandai programming. record, click mana yang perlu, replay steps dengan menggunakan ratus2 account. sit back and relax. google "imacros firefox"

ps: rasenye topic general sangat, cuba edit kasi spesific sikit supaya senang untuk users akan datang untuk refer.

replay steps dengan menggunakan ratus2 account. camner tu Hmm
$GetCurrentSignature();

[Image: dcc46f8439.jpg]

$GetCurrentSignature();





Troll 2
Reply
21-11-2012, 11:40 PM,
Post: #7
RE: [REQUEST / ASK]
imacro ni dia boleh record action kau, contohnya ko bukak tab, masuk facebook, like satu page, then logout. pastu ade button "play loop", bila kau tekan button tu, dia akan repeat jelah step2s tu secara automatik. tapi kau kena lah ada list users/bot yang boleh dijadikan sebagai zombies untuk like tu. try dulu. senang kacang putih.
Reply
21-11-2012, 11:50 PM,
Post: #8
RE: [REQUEST / ASK]
(21-11-2012, 11:40 PM)Stalker Wrote: imacro ni dia boleh record action kau, contohnya ko bukak tab, masuk facebook, like satu page, then logout. pastu ade button "play loop", bila kau tekan button tu, dia akan repeat jelah step2s tu secara automatik. tapi kau kena lah ada list users/bot yang boleh dijadikan sebagai zombies untuk like tu. try dulu. senang kacang putih.

sounds nice Thumbs Up alrite masta aku akan try extension tu ^^
$GetCurrentSignature();

[Image: dcc46f8439.jpg]

$GetCurrentSignature();





Troll 2
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  REQUEST tools YOU WANT TO BE CRACK HERE... Syahmie 26 2,877 26-10-2013, 01:07 AM
Last Post: linear
  [REQUEST] OzekiNG-SMS-Gateway SoLarIZe 4 1,174 13-02-2012, 02:37 PM
Last Post: SoLarIZe
  [Request]bill of materials system [BoM] SoLarIZe 1 623 26-05-2011, 07:26 PM
Last Post: SoLarIZe

Forum Jump: