Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 2 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Sedut]Windows 8 AIO 16 in 1 FINAL Build 9200
07-11-2012, 04:40 PM,
Post: #1
Smile  [Sedut]Windows 8 AIO 16 in 1 FINAL Build 9200
[Image: windows-8-logo-3.png]

Assalamualaikum,^^
Kepada semua warga TBD yang ingin mencuba Window 8.Boleh la mencuba sekarang.Pilih yang mana berkenan.Sekadar perkongsian buat semua.Jika ada silap dan salah harap dimaafin.


Version's Included in this ISO are:
This is Windows 8 Final (Build 9200)
x86 (32-bit)
Windows 8 x86
Windows 8 N x86
Windows 8 Pro x86
Windows 8 Pro VL x86
Windows 8 Pro N x86
Windows 8 Pro with Media Center x86
Windows 8 Enterprise x86
Windows 8 Enterprise N x86

x64 (64-bit)
Windows 8 x64
Windows 8 N x64
Windows 8 Pro x64
Windows 8 Pro VL x64
Windows 8 Pro N x64
Windows 8 Pro with Media Center x64
Windows 8 Enterprise x64
Windows 8 Enterprise N x64

Code:
File size:4GB
File Password:www.oxava.com

Direct Download-Sumber Oxava.com-
|Malu Bertanya Sesat Jalan|
|Ambillah Nasihat Baik Dari Orang Yang Mengucapkannya Meskipun Ia Tidak Mengamalkannya.|
Reply
08-11-2012, 07:18 AM,
Post: #2
RE: [Sedut]Windows 8 AIO 16 in 1 FINAL Build 9200
thank you Thumbs Up
Reply
08-11-2012, 08:54 AM,
Post: #3
RE: [Sedut]Windows 8 AIO 16 in 1 FINAL Build 9200
thank for sharing, meh ceom pipi seket.. ;d
btw, versi nie kena pakai activator x ? ;d
Reply
08-11-2012, 11:09 AM,
Post: #4
RE: [Sedut]Windows 8 AIO 16 in 1 FINAL Build 9200
kalau baca dari laman web oxava tu dia include sekali permanent activator Hmm
Reply
08-11-2012, 01:03 PM,
Post: #5
RE: [Sedut]Windows 8 AIO 16 in 1 FINAL Build 9200
kalau nak yang oem nyer ada x, xnak yang activate punyer
[Image: 75443.png]
E-Mail - Kroit@Tbd.my For Tempahan


[Image: sig.php?player_id=40978&background=random]
Reply
08-11-2012, 01:05 PM,
Post: #6
RE: [Sedut]Windows 8 AIO 16 in 1 FINAL Build 9200
windows 8 bukan masih dalam RTM ke? ok ke guna..? tak makan ram kE?
"hidup umpama roda harini orang baling taik kat kita.. esok orang yang baling taik tu kena baling taik 2-3 kali ganda lagi banyok.."
Reply
08-11-2012, 01:52 PM,
Post: #7
RE: [Sedut]Windows 8 AIO 16 in 1 FINAL Build 9200
window 8 dah full release da
[Image: 75443.png]
E-Mail - Kroit@Tbd.my For Tempahan


[Image: sig.php?player_id=40978&background=random]
Reply
09-11-2012, 03:40 AM,
Post: #8
RE: [Sedut]Windows 8 AIO 16 in 1 FINAL Build 9200
1-6 file dlm direct download tu termasuk dengan 86 ngn 64 bit ke ?
Reply
09-11-2012, 03:43 AM,
Post: #9
RE: [Sedut]Windows 8 AIO 16 in 1 FINAL Build 9200
(09-11-2012, 03:40 AM)Lineseven Wrote: 1-6 file dlm direct download tu termasuk dengan 86 ngn 64 bit ke ?

Yup all included ;d
Reply
09-11-2012, 03:45 AM,
Post: #10
RE: [Sedut]Windows 8 AIO 16 in 1 FINAL Build 9200
(09-11-2012, 03:43 AM)shadowmacx Wrote:
(09-11-2012, 03:40 AM)Lineseven Wrote: 1-6 file dlm direct download tu termasuk dengan 86 ngn 64 bit ke ?

Yup all included ;d

oo mcm tu Fuck That Shit
Reply
09-11-2012, 09:27 AM,
Post: #11
RE: [Sedut]Windows 8 AIO 16 in 1 FINAL Build 9200
nak tny la. ape beza Windows 8 N, Pro, Pro VL, Pro N & Pro with Media Center?
Reply
09-11-2012, 10:13 AM,
Post: #12
RE: [Sedut]Windows 8 AIO 16 in 1 FINAL Build 9200
(09-11-2012, 09:27 AM)zam89 Wrote: nak tny la. ape beza Windows 8 N, Pro, Pro VL, Pro N & Pro with Media Center?

VL-volume licence
N-no windows media component like media player

ada media center ko boleh tgk Live TV dan record... Big Grin
|Malu Bertanya Sesat Jalan|
|Ambillah Nasihat Baik Dari Orang Yang Mengucapkannya Meskipun Ia Tidak Mengamalkannya.|
Reply
09-11-2012, 01:14 PM,
Post: #13
RE: [Sedut]Windows 8 AIO 16 in 1 FINAL Build 9200
nak tnye cm ne nak cari window 8 nya driver ?
sebb ada laptop yg dikatakan di mainsite bahawa tak support window 8 so no driver for window 8 tok laptop tu ?
Reply
09-11-2012, 01:50 PM,
Post: #14
RE: [Sedut]Windows 8 AIO 16 in 1 FINAL Build 9200
(09-11-2012, 01:14 PM)6b2 Wrote: nak tnye cm ne nak cari window 8 nya driver ?
sebb ada laptop yg dikatakan di mainsite bahawa tak support window 8 so no driver for window 8 tok laptop tu ?

Kene terima hakikatla bahawasanye laptop ko tak support driver windows 8.
Reply
09-11-2012, 01:51 PM, (This post was last modified: 09-11-2012, 01:52 PM by wazhanudin.)
Post: #15
[Sedut]Windows 8 AIO 16 in 1 FINAL Build 9200
File yg di share nie, dari microsoft ke?
Sbb ada download iso dari microsoft.. Time nak install kena masuk key la plak.. Adeh..
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  open windows in 10 seconds(windows xp) 0whh 27 6,095 31-05-2012, 07:50 PM
Last Post: s3m00t
  Windows 8 Build 7955? TerrickCEF 3 854 26-04-2011, 07:22 PM
Last Post: ninja
  windows xp dalam windows 7 dual boot Stynx 7 1,556 30-08-2010, 12:21 AM
Last Post: 4c3p0k3r
  Cara-Cara Menggunakan WinToFlash untuk Install Windows XP/Windows VISTA dan Windows 7 konvict92 4 1,637 09-06-2010, 08:14 PM
Last Post: mrlock
  Vista SP2 Enters Final Beta Chuck 0 549 01-03-2009, 03:15 PM
Last Post: Chuck

Forum Jump: