Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PHP With MySQL Essential Training DVD
18-10-2012, 10:40 PM,
Post: #1
PHP With MySQL Essential Training DVD
[Image: 41B2mINu3ML._SS500_.jpg]

Daripada lynda.com

Details kat sini
Code:
http://www.lynda.com/PHP-tutorials/php-with-mysql-essential-training/435-2.html

Files dalam rar:
[Image: dFe3w.png]

Sesuai ditonton oleh beginner yang nak belajar php. Yang pro nak tonton pun boleh juga Fuck That Shit

Download link : http://www.mediafire.com/?xm7uvb63yitze
Reply
18-10-2012, 10:51 PM, (This post was last modified: 18-10-2012, 10:52 PM by Godai.)
Post: #2
RE: PHP With MySQL Essential Training DVD
mtak sedut ea thx abam amsama
Green ask Anthrax
Anthrax say Go Dai
Facepalm now my name Go Dai ~cr1
Reply
18-10-2012, 11:13 PM, (This post was last modified: 18-10-2012, 11:30 PM by shahril.)
Post: #3
RE: PHP With MySQL Essential Training DVD
waa nice abam amsama, nah +1 rep dengan ceom dkt pipi.. Fuck That Shit
[Image: OmDM2yf.png]
Reply
19-10-2012, 09:41 AM,
Post: #4
RE: PHP With MySQL Essential Training DVD
Thanks bro Smile
Reply
19-10-2012, 07:56 PM,
Post: #5
RE: PHP With MySQL Essential Training DVD
Sedut je, best dia mengajar. Siap ada Exercise files lagi untuk korang pratikkan. ;d
Reply
19-10-2012, 08:14 PM,
Post: #6
RE: PHP With MySQL Essential Training DVD
(19-10-2012, 07:56 PM)amsama Wrote: Sedut je, best dia mengajar. Siap ada Exercise files lagi untuk korang pratikkan. ;d

abam, compare dgn Beginner PHP 200 Tutorials mana lagi ok ;b tgh fening2 mana satu nk sedut ni OK
Rage 1
Reply
19-10-2012, 08:34 PM,
Post: #7
RE: PHP With MySQL Essential Training DVD
(19-10-2012, 08:14 PM)whitefish Wrote:
(19-10-2012, 07:56 PM)amsama Wrote: Sedut je, best dia mengajar. Siap ada Exercise files lagi untuk korang pratikkan. ;d

abam, compare dgn Beginner PHP 200 Tutorials mana lagi ok ;b tgh fening2 mana satu nk sedut ni OK

Yang kau mention tu video dari thenewboston ye? Aku ade juga, tapi tak pernah tonton pun lagi semua tu termasuk video yang aku share di atas. Kih3

Jawapan: Aku tak tahu, download jela semua. Ilmu tu, berbaloi walaupun habis bandwidth, kerana bandwidth di renew setiap bulan ;b
Reply
19-10-2012, 08:43 PM,
Post: #8
RE: PHP With MySQL Essential Training DVD
wah nice la.. saya pon bru nak menceburi bidang ini . ;d
[Image: banner.png]
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Certified Ethical Hacker Certification Training Videos Stynx 2 852 24-03-2010, 04:51 PM
Last Post: Stynx
  getting table in mysql 3 XShimeX 0 341 02-02-2009, 12:00 PM
Last Post: XShimeX
  Mysql Injection by Sc0rpion XShimeX 0 449 30-11-2008, 01:42 PM
Last Post: XShimeX
  Mysql Bruteforce XShimeX 0 396 30-11-2008, 01:11 PM
Last Post: XShimeX
  Exploit Mysql XShimeX 0 330 27-11-2008, 03:45 PM
Last Post: XShimeX
  Proffessional Mysql Injection Via Magic Quotes Bypass XShimeX 0 1,345 26-11-2008, 10:13 PM
Last Post: XShimeX
  blind mysql injection and database stressing XShimeX 0 366 26-11-2008, 08:31 PM
Last Post: XShimeX
  use bsqlbf to exploit blinkd sql injection in mysql XShimeX 0 535 26-11-2008, 08:30 PM
Last Post: XShimeX

Forum Jump: