Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lawak petang
12-10-2012, 02:35 PM, (This post was last modified: 12-10-2012, 04:15 PM by NoEntryPhc.)
Post: #1
Lawak petang
Jum bace sekejap ^^ .. untuk suke-suke sahaja Smile .. ayat ni amik daripada seseorang di facebook

Code:
Wah ada tuan rumah lupa tukar kuncilah. Brand ni senang sahaja pecahkan dan masuk. Apa kata kita berikan amaran.

Maka hackers diatas akan ambil cat merah dan warnakan pintu dengan cat merah serta tulisan, minta tuan rumah tukar kunci kepada brand lagi baik. Ini adalah tujuan deface, isi rumah kita tidak kacau. Tuan rumah mungkin marah sekejap, tapi bila dia masuk tengok barang2 ok dia akan sejuk.

Bila drop DB umpama pecahkan kunci tu dan pecahkan pintu dan masuk ambil barang dalam rumah dan bawa lari. Ini sudah melanggar etika dan juga boleh jadi kes jenayah.
Rencah dunia kita xkan tau siapa KAWAN dan LAWAN sehingga sampai
saat kita jatuh tersungkuh adakah tangan yang akan dihulurkan atau ditinggalkan ? Kih3
Reply
12-10-2012, 02:41 PM,
Post: #2
RE: Apa itu hackers ?? o.0
itu ke maksud hakes yang sebenarnye?
Reply
12-10-2012, 02:48 PM,
Post: #3
RE: Apa itu hackers ?? o.0
ada ke pencuri masuk tak curi barang. sekadar bagi amaran?
JOM LIKE PAGE SAYA!

Saya tak pandai. Harap dapat bantu saya. Terima kasih TBD.
Reply
12-10-2012, 02:52 PM,
Post: #4
RE: Apa itu hackers ?? o.0
salah satu cabang hekes.
ini dipanggil hekes pecah rumah.
eerrkk...betul ke x ni? ;b
Reply
12-10-2012, 03:29 PM,
Post: #5
RE: Apa itu hackers ?? o.0
bodoh xbtempat namanya tu
[Image: 3EsGZgg.png]
uno akhirnya kau ngaku gak ye
Reply
12-10-2012, 03:34 PM,
Post: #6
RE: Apa itu hackers ?? o.0
no entry , ajr la bole Sad , da ber google , google hate me

" me ask google , goole give virus "
" me install AV , AV say ( i dont like u , go away ) Green "

Sad Sad
Green ask Anthrax
Anthrax say Go Dai
Facepalm now my name Go Dai ~cr1
Reply
12-10-2012, 03:38 PM,
Post: #7
RE: Apa itu hackers ?? o.0
kalo ak tkkan sejuk , cat merah tu , wkwk
Reply
12-10-2012, 03:40 PM,
Post: #8
RE: Apa itu hackers ?? o.0
mohon moderator tuka tajuk: "Apa itu script kiddie"
Reply
12-10-2012, 03:42 PM,
Post: #9
RE: Apa itu hackers ?? o.0
:mellow: macam cipan je perangai
Reply
12-10-2012, 03:56 PM,
Post: #10
RE: Apa itu hackers ?? o.0
tapi biasa nye kalau kat malaysia:..
mengambil hasil org lain (curi shell atau guna laluan yg dah pernah di tembusi org pencuri lain ).. pastu gelarkan diri pencuri terhebat (hacker)
[Image: antibac_pix_virus_types.jpg]
Reply
12-10-2012, 03:58 PM, (This post was last modified: 12-10-2012, 04:01 PM by NoEntryPhc.)
Post: #11
RE: Apa itu hackers ?? o.0
(12-10-2012, 03:40 PM)Stalker Wrote: mohon moderator tuka tajuk: "Apa itu script kiddie"

dah tukar dah hehehe ;b

ape lg tajuk yg sesuai untuk ayat karangan kt atas tu Big Grin ?

(12-10-2012, 03:38 PM)Lineseven Wrote: kalo ak tkkan sejuk , cat merah tu , wkwk

wkakaka ... kire ok leee cat merah Fuck That Shit
Rencah dunia kita xkan tau siapa KAWAN dan LAWAN sehingga sampai
saat kita jatuh tersungkuh adakah tangan yang akan dihulurkan atau ditinggalkan ? Kih3
Reply
12-10-2012, 04:04 PM,
Post: #12
RE: Apa itu hackers ?? o.0
Is that legal to do this way???
dah baca law ke belum incik.. Fuck That Shit
[Image: pumpkids]
Reply
12-10-2012, 04:11 PM,
Post: #13
RE: Apa itu hackers ?? o.0
(12-10-2012, 04:04 PM)pumpkids Wrote: Is that legal to do this way???
dah baca law ke belum incik.. Fuck That Shit

Belom lagi la tu Fuck That Shit
Reply
12-10-2012, 05:19 PM,
Post: #14
RE: Lawak petang
kalau nak lawak petang pergi ke section merapu la.. Fuck That Shit
Reply
12-10-2012, 05:35 PM,
Post: #15
RE: Lawak petang
Nanti tukar tajuk balik LOL

maafkan saye masta Sad
Rencah dunia kita xkan tau siapa KAWAN dan LAWAN sehingga sampai
saat kita jatuh tersungkuh adakah tangan yang akan dihulurkan atau ditinggalkan ? Kih3
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
Wink Trollface Launch 1 Dan 2 Di petang hari AceyrafRoshlanz 18 1,627 13-08-2013, 07:49 PM
Last Post: lite
  Lawak: Gelak Golek-Golek matz 317 70,737 30-03-2013, 07:26 PM
Last Post: AceyrafRoshlanz
  Lawak SPM =)) adeq 1 977 16-11-2011, 08:52 AM
Last Post: HaoRen
  lawak isu gula... penyapulidi 2 704 15-04-2011, 12:12 AM
Last Post: ninja
  Kenangan Lawak wan 8 1,307 12-11-2010, 01:26 PM
Last Post: wan
  hahaha... lawak gilerk ninja 2 556 11-11-2010, 06:56 PM
Last Post: akiraro
  Lawak Search Google... Codeshift3r 18 2,631 05-10-2010, 07:34 AM
Last Post: aa
  Filem Gadoh...Racist gile...tapi lawak.. ninja 39 6,422 17-09-2010, 10:57 PM
Last Post: BarrackObama
  Lawak ah =)) , hati hati ek Hacker hexon 12 1,957 11-06-2010, 10:58 PM
Last Post: ninja
  chat log yang agak lawak la Ahlspiess 12 2,611 02-04-2010, 04:16 PM
Last Post: Ssleuth

Forum Jump: