Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lawak petang
12-10-2012, 05:44 PM,
Post: #16
RE: Lawak petang
(12-10-2012, 05:35 PM)NoEntryPhc Wrote: Nanti tukar tajuk balik LOL

maafkan saye masta Sad

Masta?? Fuck That Shit

aku cuma user biasa yang mmg biasa xder ape2 kelebihan lepak disini sambil kongsi masalah berkenaan komputer & lain-lain untuk bersama-sama menyelesaikan masalah yang dihadapi..

p/s : kalau ak masta , mesti ak dah riak skam Troll 2
Reply
12-10-2012, 05:46 PM, (This post was last modified: 12-10-2012, 05:51 PM by penguinkecewa.)
Post: #17
RE: Lawak petang
(12-10-2012, 02:35 PM)NoEntryPhc Wrote: Jum bace sekejap ^^ .. untuk suke-suke sahaja Smile .. ayat ni amik daripada seseorang di facebook

Code:
Wah ada tuan rumah lupa tukar kuncilah. Brand ni senang sahaja pecahkan dan masuk. Apa kata kita berikan amaran.

Maka hackers diatas akan ambil cat merah dan warnakan pintu dengan cat merah serta tulisan, minta tuan rumah tukar kunci kepada brand lagi baik. Ini adalah tujuan deface, isi rumah kita tidak kacau. Tuan rumah mungkin marah sekejap, tapi bila dia masuk tengok barang2 ok dia akan sejuk.

Bila drop DB umpama pecahkan kunci tu dan pecahkan pintu dan masuk ambil barang dalam rumah dan bawa lari. Ini sudah melanggar etika dan juga boleh jadi kes jenayah.

aiyoyoo macha..
Nak simbah cat kat pintu rumah tak perlu masuk rumah... Dari luar bole buat.
Tuan rumah gile je yg tak marah kalau pintu rumah2 tibe2 dicat kaler lain.
Perompak vodoh je yg tulis depan pintu rumah ~ rumah anda telah dirompak.
kalau anda rasa post saya berguna sudilah sumbang bitcoin ke 1EwBQDnsTXbn9SWn8W2hHE1MFFJum1sSQ6
^^
Reply
12-10-2012, 09:22 PM,
Post: #18
RE: Lawak petang
niat nak berlawak, tapi mendatangkan kemarahan Big Grin
JOM LIKE PAGE SAYA!

Saya tak pandai. Harap dapat bantu saya. Terima kasih TBD.
Reply
12-10-2012, 09:31 PM,
Post: #19
RE: Lawak petang
(12-10-2012, 09:22 PM)علاء Wrote: niat nak berlawak, tapi mendatangkan kemarahan Big Grin

hahaha... bahaya tu, tulis guna cat merah tulis u are not 'seker' hahahha...
Dunia Penuh "Pancut Raba" Fuck That Shit
Reply
13-10-2012, 08:14 AM,
Post: #20
RE: Lawak petang
lawak ke kalau camni? apa kata aku pegi rumah kau dan cat pintu rumah kau tengok family kau marah x ;d

xpun kalau kau ada website pastu dicat merah, kalau yang xtahu pasal deface ni memang gelabah dan maki orang yang buat tu LOL
Reply
14-10-2012, 11:03 PM,
Post: #21
RE: Lawak petang
(12-10-2012, 09:22 PM)علاء Wrote: niat nak berlawak, tapi mendatangkan kemarahan Big Grin

problem ? ;b
Rencah dunia kita xkan tau siapa KAWAN dan LAWAN sehingga sampai
saat kita jatuh tersungkuh adakah tangan yang akan dihulurkan atau ditinggalkan ? Kih3
Reply
24-01-2013, 03:15 PM,
Post: #22
RE: Apa itu hackers ?? o.0
(12-10-2012, 03:29 PM)LUCKYOUTBD Wrote: bodoh xbtempat namanya tu

hahahha ROFL
[Image: 314278_258535200943202_2082989687_n.jpg]
DefacerPHC kacak

Acey say f*ckhan OK my name is F*CKHAN (farhan)

Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
Wink Trollface Launch 1 Dan 2 Di petang hari AceyrafRoshlanz 18 1,637 13-08-2013, 07:49 PM
Last Post: lite
  Lawak: Gelak Golek-Golek matz 317 70,852 30-03-2013, 07:26 PM
Last Post: AceyrafRoshlanz
  Lawak SPM =)) adeq 1 979 16-11-2011, 08:52 AM
Last Post: HaoRen
  lawak isu gula... penyapulidi 2 705 15-04-2011, 12:12 AM
Last Post: ninja
  Kenangan Lawak wan 8 1,309 12-11-2010, 01:26 PM
Last Post: wan
  hahaha... lawak gilerk ninja 2 557 11-11-2010, 06:56 PM
Last Post: akiraro
  Lawak Search Google... Codeshift3r 18 2,639 05-10-2010, 07:34 AM
Last Post: aa
  Filem Gadoh...Racist gile...tapi lawak.. ninja 39 6,435 17-09-2010, 10:57 PM
Last Post: BarrackObama
  Lawak ah =)) , hati hati ek Hacker hexon 12 1,968 11-06-2010, 10:58 PM
Last Post: ninja
  chat log yang agak lawak la Ahlspiess 12 2,621 02-04-2010, 04:16 PM
Last Post: Ssleuth

Forum Jump: