Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
macam mana nak buat gambar censored ?
07-10-2012, 07:14 PM,
Post: #1
macam mana nak buat gambar censored ?
macam mana nak buat gambar censored ?
- guna adobe photoshop
[Image: RENZOBanner.jpg]
Reply
07-10-2012, 07:32 PM,
Post: #2
RE: macam mana nak buat gambar censored ?
blur --> https://www.youtube.com/watch?v=63AmO8qQkzg

pixelate, sama je cara mcm blur kat atas ni, tapi pilih pixelate --> http://youtu.be/vawh4xkBGfU?t=20s
[Image: GteM3.png]
Reply
07-10-2012, 07:42 PM,
Post: #3
RE: macam mana nak buat gambar censored ?
Biasanya ade dah plugin pixelate tu, tp klo takde, cuba download dulu plugin tu dan install kat adobe photoshop. Klo tak boleh jugak, gune je paint...
Sekali kita tumbuk orang, tangan kita akan sakit gak. Yang paling penting kita kena ingat, orang tu pon ada tangan gak. Silap2 dia akan tumbuk kita bertubi-tubi selepas tu.
Reply
07-10-2012, 07:44 PM,
Post: #4
RE: macam mana nak buat gambar censored ?
mesti dia nak yg jenis censored yang petak2 tu kan... GayFace
[Image: pumpkids]
Reply
07-10-2012, 07:46 PM,
Post: #5
RE: macam mana nak buat gambar censored ?
(07-10-2012, 07:42 PM)Skiddies Wrote: Biasanya ade dah plugin pixelate tu, tp klo takde, cuba download dulu plugin tu dan install kat adobe photoshop. Klo tak boleh jugak, gune je paint...

benda tu mmg dah ade dlm photoshop, tak perlu plugin ^^
[Image: GteM3.png]
Reply
07-10-2012, 10:54 PM,
Post: #6
RE: macam mana nak buat gambar censored ?
Ala, kasi conteng2 saja. Asal tertutup sudah. Pakai paint pun bole
kalau anda rasa post saya berguna sudilah sumbang bitcoin ke 1EwBQDnsTXbn9SWn8W2hHE1MFFJum1sSQ6
^^
Reply
07-10-2012, 11:54 PM,
Post: #7
RE: macam mana nak buat gambar censored ?
[Image: censored_3fd65923-24e5-4a0b-bd1e-cd669dbe774f.png]
amik gamba atas,pastu tampal kt gamba yg kau nk censored
[Image: 3EsGZgg.png]
uno akhirnya kau ngaku gak ye
Reply
08-10-2012, 02:00 AM,
Post: #8
RE: macam mana nak buat gambar censored ?
(07-10-2012, 07:46 PM)suhz Wrote:
(07-10-2012, 07:42 PM)Skiddies Wrote: Biasanya ade dah plugin pixelate tu, tp klo takde, cuba download dulu plugin tu dan install kat adobe photoshop. Klo tak boleh jugak, gune je paint...
benda tu mmg dah ade dlm photoshop, tak perlu plugin ^^
Owh iye ke? sy x penah gune photoshop pon… sbb tu tatau…
Sekali kita tumbuk orang, tangan kita akan sakit gak. Yang paling penting kita kena ingat, orang tu pon ada tangan gak. Silap2 dia akan tumbuk kita bertubi-tubi selepas tu.
Reply
08-10-2012, 07:41 AM,
Post: #9
RE: macam mana nak buat gambar censored ?
terbaiklah.........
[Image: 2012-10-071413.jpg]
dan
[Image: 2012-10-0714131.jpg]
[Image: RENZOBanner.jpg]
Reply
08-10-2012, 07:50 AM,
Post: #10
RE: macam mana nak buat gambar censored ?
gambar original boleh x ;d
Hmm
[Image: 8078264137.png]
Reply
08-10-2012, 08:30 AM,
Post: #11
RE: macam mana nak buat gambar censored ?
lol... kenape aku terase pelik bace soalan ni... hmm
Reply
08-10-2012, 08:40 AM,
Post: #12
RE: macam mana nak buat gambar censored ?
(08-10-2012, 08:30 AM)Stalker Wrote: lol... kenape aku terase pelik bace soalan ni... hmm
Hahaha... patutlah nama anda Stalker, rupenye anda mmg mempunyai otak kuning... Jgn pelik dan pikir yang bukan2 berkenaan dengan soalan ini ye pakcik Stalker
Sekali kita tumbuk orang, tangan kita akan sakit gak. Yang paling penting kita kena ingat, orang tu pon ada tangan gak. Silap2 dia akan tumbuk kita bertubi-tubi selepas tu.
Reply
08-10-2012, 08:41 AM,
Post: #13
RE: macam mana nak buat gambar censored ?
guna photoscape pun lagi senang.Big Grin
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  [help] Program buat video akiraro 13 1,628 22-12-2011, 06:49 PM
Last Post: MrKrahoz
  Macam Mana Nak Buat Macam ni..? ninja 16 3,984 07-03-2011, 02:03 AM
Last Post: ninja
  buatkan wallpaper macam ini MadT0yz 2 827 13-10-2010, 05:50 PM
Last Post: Knz
  [req] buat tulis with fire effect Stynx 13 1,799 01-07-2009, 06:45 PM
Last Post: Ujang
  komen sket. x taw nak letak tajuk per.... jdi post mana dan kura_kura 10 1,606 27-03-2009, 11:10 PM
Last Post: amerwafiy

Forum Jump: