Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Siapa dah cuba Windows 8?
07-10-2012, 01:55 PM,
Post: #1
Siapa dah cuba Windows 8?
Salam semua,

Ada siapa2 yang dah cube windows 8? mintak pendapat.

Thanks.
Trust, but verify - Ronald Reagan Challenge Accepted
Reply
07-10-2012, 02:41 PM, (This post was last modified: 07-10-2012, 02:42 PM by shadowmacx.)
Post: #2
RE: Siapa dah cuba Windows 8?
Aku dah cube, performance die laju ^^, start windows laju, shutdown pun laju, task manager berubah, aero takde, interface control panel cam cipan(windows me), startmenu takde =Z, lagi 1 dan last windows 8 nie bile ko install, belum ade compatible driver tuk ko download Fuck That Shit. Akhir kata, ko tak payala install windows 8, aku install dalam 2 hari pastu format blik sebab drivernye tak support OK
Reply
07-10-2012, 02:47 PM,
Post: #3
Re: Siapa dah cuba Windows 8?
lah. igt boleh la nk try2. anyway, thanks.
Trust, but verify - Ronald Reagan Challenge Accepted
Reply
07-10-2012, 02:55 PM,
Post: #4
Re: Siapa dah cuba Windows 8?
Yang paling penting dia x support lagi TUN/TAP driver. X boleh tengok hulu.com . T___T

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
[Image: 90771784.png]
Reply
07-10-2012, 05:02 PM,
Post: #5
RE: Siapa dah cuba Windows 8?
Aku lepas install windows 8 terus format balik bubuh windows 7.

Windows 8 windows serabut perot GayFace
[Image: 54986369.png]
Reply
08-10-2012, 12:14 AM,
Post: #6
Re: Siapa dah cuba Windows 8?
Dh try dh dlu time 1st dev preview. Mcm best tp mcm srabut. Ntah.

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
[Image: mw63E.gif]
Reply
08-10-2012, 12:47 AM, (This post was last modified: 08-10-2012, 12:48 AM by Godai.)
Post: #7
RE: Siapa dah cuba Windows 8?
(07-10-2012, 02:41 PM)shadowmacx Wrote: Aku dah cube, performance die laju ^^, start windows laju, shutdown pun laju, task manager berubah, aero takde, interface control panel cam cipan(windows me), startmenu takde =Z, lagi 1 dan last windows 8 nie bile ko install, belum ade compatible driver tuk ko download Fuck That Shit. Akhir kata, ko tak payala install windows 8, aku install dalam 2 hari pastu format blik sebab drivernye tak support OK

;d startmenu ada la ;d , ako pkai bpa buln enth then ako format blik sbb music dya buat hal dgn ako , ROFL ROFL , driver kau pkai driver yg asal pnye da ok da ( mksd ako : driver w7 yg kau pkai ) =b =b

(07-10-2012, 05:02 PM)Selipar Jepun Wrote: Aku lepas install windows 8 terus format balik bubuh windows 7.

Windows 8 windows serabut perot GayFace

adek mula2 ingt nk buat cm abam selipar jepun , last2 adek ada terpndang 1 bnda yg mnrik , bub tuh yg pkai bpa bulan Kih3 Kih3 Kih3 Kih3
Green ask Anthrax
Anthrax say Go Dai
Facepalm now my name Go Dai ~cr1
Reply
08-10-2012, 01:11 AM, (This post was last modified: 08-10-2012, 01:12 AM by sykess.)
Post: #8
RE: Siapa dah cuba Windows 8?
ambek masa utk ko pahami menggunakan nya.. aku guna sekejap pastu format gak =DD
[Image: 2Rx5OJM.png]
Reply
08-10-2012, 01:21 AM,
Post: #9
RE: Siapa dah cuba Windows 8?
senang cita , kau format , guna w8 , then kau cuba cm mne , hehehehe , ako tgh tngu w8 kuar XD
Green ask Anthrax
Anthrax say Go Dai
Facepalm now my name Go Dai ~cr1
Reply
08-10-2012, 01:29 AM,
Post: #10
RE: Siapa dah cuba Windows 8?
(08-10-2012, 01:21 AM)Crazyz GreenSky Wrote: senang cita , kau format , guna w8 , then kau cuba cm mne , hehehehe , ako tgh tngu w8 kuar XD

haha. sume serabut psl driver. malaih la nk install. tggu betul2 stable baru try. ^^
Trust, but verify - Ronald Reagan Challenge Accepted
Reply
08-10-2012, 02:00 AM,
Post: #11
RE: Siapa dah cuba Windows 8?
lol aku gune ok je driver install windows 7 punye je
kalau rase susah nak cari windows susah campak aje komputer dkt luar ROFL
Green ask Anthrax
Anthrax say Go Dai
Facepalm now my name Go Dai ~cr1
Reply
08-10-2012, 10:38 AM,
Post: #12
RE: Siapa dah cuba Windows 8?
sampai sekarang masih lagi den guna windows 8.. tested on mini lappy 1 Malaysia.. performance oke dengan RAM 1GB.. yang xoke dengan dia punya resolution nk bukak application kat depan tu.. xboleh..
[Image: pumpkids]
Reply
08-10-2012, 05:08 PM,
Post: #13
RE: Siapa dah cuba Windows 8?
student dah dapat lama dah, pengeluar hardware pun dah dapat.
aku dapat free dari student nye. dah try, tak best. terus remove.

ps: micro$ duk bising win8 lagi popular dan lagi ramai org guna utk beta dari win7. syok sendiri agaknya
[Image: 2819320332_zps3a75fe14.png]
[Image: 8df84e84.gif]

Reply
08-10-2012, 08:16 PM,
Post: #14
RE: Siapa dah cuba Windows 8?
dh name pun beta, pasti ade cacat cela ;d
baik utk non-advance microsoft user, tunggu windows 8 full keluar, yg stable punye.
aku dgr W8 ade built-in face recognition, a must try feature Troll 2
[Image: gamers%2Bpassion.jpg]
Reply
08-10-2012, 10:40 PM,
Post: #15
RE: Siapa dah cuba Windows 8?
Windows XP the best…
Sekali kita tumbuk orang, tangan kita akan sakit gak. Yang paling penting kita kena ingat, orang tu pon ada tangan gak. Silap2 dia akan tumbuk kita bertubi-tubi selepas tu.
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  siapa yg berjaya run code Andy best thenone 0 352 05-04-2013, 05:52 PM
Last Post: thenone
  open windows in 10 seconds(windows xp) 0whh 27 6,095 31-05-2012, 07:50 PM
Last Post: s3m00t
  windows xp dalam windows 7 dual boot Stynx 7 1,556 30-08-2010, 12:21 AM
Last Post: 4c3p0k3r
  Cara-Cara Menggunakan WinToFlash untuk Install Windows XP/Windows VISTA dan Windows 7 konvict92 4 1,637 09-06-2010, 08:14 PM
Last Post: mrlock

Forum Jump: