Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Siapa dah cuba Windows 8?
02-11-2012, 04:15 PM,
Post: #46
RE: Siapa dah cuba Windows 8?
window xp the best Challenge Accepted
[Image: banner.png]
Reply
02-11-2012, 05:47 PM,
Post: #47
RE: Siapa dah cuba Windows 8?
klo customer aku nak format ke Win 8. Apa perlu aku buat?
Format kan je ke atau cakap.. Win 8 = troll Hmm

mohon pandangan...
Rajin Belajar Pasti Berjaya
Tiada Kegagalan Setelah Berusaha
Itulah Cara Membalas Jasa
Pengorbanan Guru Dan Keluarga Tercinta
Big Grin

Spoiler:
[Image: 522167_476797252342999_168490270_n.jpg]
Reply
02-11-2012, 06:05 PM,
Post: #48
RE: Siapa dah cuba Windows 8?
some comment on youtube



Win 98 Good

Win 2000 Bad

Win XP Good

Win Vista BAD

Win 7 GOOD

Win 8 ? ? ? (You know the answer) I think it's "Justin Bieber"

and that's why I'm Waiting for Win 9 with Win 7
"hidup umpama roda harini orang baling taik kat kita.. esok orang yang baling taik tu kena baling taik 2-3 kali ganda lagi banyok.."
Reply
02-11-2012, 06:37 PM,
Post: #49
RE: Siapa dah cuba Windows 8?
Win Vista phail...tapi pengeluar laptop semua install Vista.
Mungkin diorang dh ade aggreemnt ngn incik Bill Pagar,,,

So, laptop-laptop coming soon ni akan ter-install dgn win8 x? Hmm
Rajin Belajar Pasti Berjaya
Tiada Kegagalan Setelah Berusaha
Itulah Cara Membalas Jasa
Pengorbanan Guru Dan Keluarga Tercinta
Big Grin

Spoiler:
[Image: 522167_476797252342999_168490270_n.jpg]
Reply
02-11-2012, 08:55 PM,
Post: #50
RE: Siapa dah cuba Windows 8?
yaa.. laptop yg akan datang mostly akan di install windows 8. GayFace
Angry If you can't do it, don't do it. Angry
Reply
02-11-2012, 10:44 PM,
Post: #51
RE: Siapa dah cuba Windows 8?
100% orang yang bagi review Win 8 ni mesti cuba win 8 dalam beberapa jam je kan?

apa kata korang cuba seminggu dulu...pastu bagi review balik.
american tu bagi ayat review best2 je..Facepalm
Rajin Belajar Pasti Berjaya
Tiada Kegagalan Setelah Berusaha
Itulah Cara Membalas Jasa
Pengorbanan Guru Dan Keluarga Tercinta
Big Grin

Spoiler:
[Image: 522167_476797252342999_168490270_n.jpg]
Reply
07-11-2012, 04:17 PM,
Post: #52
RE: Siapa dah cuba Windows 8?
Salam,
Aku dah try dah guna Win8 so far so good..Awesomee..~
|Malu Bertanya Sesat Jalan|
|Ambillah Nasihat Baik Dari Orang Yang Mengucapkannya Meskipun Ia Tidak Mengamalkannya.|
Reply
07-11-2012, 05:19 PM,
Post: #53
RE: Siapa dah cuba Windows 8?
(07-11-2012, 04:17 PM)KopiahJo Wrote: Salam,
Aku dah try dah guna Win8 so far so good..Awesomee..~

desribe awesome pls...

coment positif yg pertama....GayFace
Rajin Belajar Pasti Berjaya
Tiada Kegagalan Setelah Berusaha
Itulah Cara Membalas Jasa
Pengorbanan Guru Dan Keluarga Tercinta
Big Grin

Spoiler:
[Image: 522167_476797252342999_168490270_n.jpg]
Reply
07-11-2012, 05:30 PM,
Post: #54
RE: Siapa dah cuba Windows 8?
Yes please describe the awesome feeling please ;d
Reply
07-11-2012, 07:20 PM,
Post: #55
RE: Siapa dah cuba Windows 8?
win 8 install sopware laju... keje smooth cuma... aku x berkenan dgn metro mender alah tu...
ni adalah cetakan komputer dan tidak memerlukan tandatangan. GayFace
Reply
07-11-2012, 08:13 PM,
Post: #56
RE: Siapa dah cuba Windows 8?
Apa yang awesome?
Bagi pendapat aku win8 berbeza dgn win7 dalam bentuk lock screen,start screen,task manager dan performance..
contohnya kalau kita tgk lock screen win7 biasa2 jer..tapi win8 nih dia cantik dgn ada widget masa,tarikh dan background
picture yg boleh di tukar mengikut cita rasa sendiri.Di task manager pulak diisikan satu fungsi yg simple yg di
isikan contohnya boleh tengok CPU& RAM usage,nak kill process,nak tweak startup (enable/disable) x payah nak msconfig.
Dari segi performance Win8 lebih running smooth/ringan dari Win7(Dari perbandingan PC aku sebelum ni).
Itu saja Pendapat aku mengenai Ke"Awesome"man Win8. Smile PEACE. ^^
|Malu Bertanya Sesat Jalan|
|Ambillah Nasihat Baik Dari Orang Yang Mengucapkannya Meskipun Ia Tidak Mengamalkannya.|
Reply
08-11-2012, 08:03 PM,
Post: #57
RE: Siapa dah cuba Windows 8?
macma was was je nak tukar windows 8..
[Image: 76561198059652827.png]
[Image: TkeHBe6.gif]
Reply
08-11-2012, 11:50 PM,
Post: #58
RE: Siapa dah cuba Windows 8?
(08-11-2012, 08:03 PM)TerrickCEF Wrote: macma was was je nak tukar windows 8..

kemalasan aku tok install window nie ye la aaaaa
kene install microsoft balek =,=' .. and etc
Reply
13-11-2012, 09:56 PM,
Post: #59
RE: Siapa dah cuba Windows 8?
Awesome Troll 2 . aku ada try gak . tp aku run dlm vm ,win 8 ni yg plg aku fakap bila nk bukak start menu . mmang skit ati , biase bukak ada la all program bgai . tp ermm ntah ar . srabut hiang ! dh mcm guna ipad lg . aku asa xsesuai kalu dekstop gna intrface mcm start menu . nk kna amik training slama 3 tahun nk blaja guna win 8 ni . hihihi female
[Image: b6001c9bf0.jpg]

[Image: dcc46f8439.jpg]

Reply
14-11-2012, 07:00 PM, (This post was last modified: 14-11-2012, 07:01 PM by 6b2.)
Post: #60
RE: Siapa dah cuba Windows 8?
(13-11-2012, 09:56 PM)tucker Wrote: Awesome Troll 2 . aku ada try gak . tp aku run dlm vm ,win 8 ni yg plg aku fakap bila nk bukak start menu . mmang skit ati , biase bukak ada la all program bgai . tp ermm ntah ar . srabut hiang ! dh mcm guna ipad lg . aku asa xsesuai kalu dekstop gna intrface mcm start menu . nk kna amik training slama 3 tahun nk blaja guna win 8 ni . hihihi female

tu la aku nmpk , mungkin misi microsoft 1 window in all gadget@technology which use OS .
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  siapa yg berjaya run code Andy best thenone 0 388 05-04-2013, 05:52 PM
Last Post: thenone
  open windows in 10 seconds(windows xp) 0whh 27 6,428 31-05-2012, 07:50 PM
Last Post: s3m00t
  windows xp dalam windows 7 dual boot Stynx 7 1,676 30-08-2010, 12:21 AM
Last Post: 4c3p0k3r
  Cara-Cara Menggunakan WinToFlash untuk Install Windows XP/Windows VISTA dan Windows 7 konvict92 4 1,696 09-06-2010, 08:14 PM
Last Post: mrlock

Forum Jump: