Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
how to do draft in microsoftword 2007
28-09-2012, 11:34 AM,
Post: #1
how to do draft in microsoftword 2007
[Image: howtododraftinmicrosoftword2007.jpg]

macam mana nak buat 3 box yang di bolt aku guna line merah tu... ?
[Image: RENZOBanner.jpg]
Reply
28-09-2012, 12:16 PM,
Post: #2
RE: how to do draft in microsoftword 2007
(28-09-2012, 11:34 AM)MadT0yz Wrote: [Image: howtododraftinmicrosoftword2007.jpg]

macam mana nak buat 3 box yang di bolt aku guna line merah tu... ?

g kat menu insert, insert graph klu x salah..sory lama x dlm windows
xsxs Wrote:"I may contains particular combinations of colors or black and white contrast, may/ may not cause epilepsy, nausea or the urge to do weird things to domestic animals."
EOF
);}
Reply
28-09-2012, 01:20 PM,
Post: #3
RE: how to do draft in microsoftword 2007
ya sudah pergi ke situ..
just nak tau macam mana nak buat graft macam dalam kotak Digital signal,Analog signal,and gambar computer
[Image: RENZOBanner.jpg]
Reply
28-09-2012, 02:09 PM,
Post: #4
RE: how to do draft in microsoftword 2007
kalau tgk dr screenshot kau,mcm gambar tu mcm dr file lain jeh..bkn directly wat dr word
[Image: 3EsGZgg.png]
uno akhirnya kau ngaku gak ye
Reply
28-09-2012, 04:05 PM,
Post: #5
RE: how to do draft in microsoftword 2007
(28-09-2012, 02:09 PM)p0pc0rn Wrote: kalau tgk dr screenshot kau,mcm gambar tu mcm dr file lain jeh..bkn directly wat dr word

memang bukan aku yang buat pun,itu contoh yang diberikan and aku kena ikut buat macam tu
[Image: RENZOBanner.jpg]
Reply
28-09-2012, 04:56 PM,
Post: #6
RE: how to do draft in microsoftword 2007
menu insert - chart or SmartArt kot from mcrosft w 2010 ;d aku blur sikit soalan ko ni Lulz
Code:
http://www.ehow.com/how_6464058_make-graph-microsoft-works-word.html
Rage 1
Reply
28-09-2012, 05:31 PM,
Post: #7
RE: how to do draft in microsoftword 2007
http://www.gliffy.com/ cam nie ke abam Big Grin
love u
[Image: bot.gif]

PHP Code:
printf(“Goodbye world \n”); 
Reply
28-09-2012, 06:30 PM,
Post: #8
RE: how to do draft in microsoftword 2007
ini yang aku maksudkan.
[Image: howtododraftinmicrosoftword2007-1.jpg]
[Image: RENZOBanner.jpg]
Reply
30-09-2012, 02:11 AM,
Post: #9
RE: how to do draft in microsoftword 2007
(28-09-2012, 06:30 PM)MadT0yz Wrote: ini yang aku maksudkan.
[Image: howtododraftinmicrosoftword2007-1.jpg]

graf tu macam bukan dibuat dari words jah...sopwer lain ni, patu copy ke word rasanya Hmm
Reply
30-09-2012, 05:48 AM,
Post: #10
RE: how to do draft in microsoftword 2007
dapat tak kalau buat dari word 2007 ?
[Image: RENZOBanner.jpg]
Reply
30-09-2012, 08:50 AM,
Post: #11
RE: how to do draft in microsoftword 2007
small matter je ni.
gambar mcm graf tu lukis je balik, nak lukis dekat application paint boleh, dekat power point pun boleh. dah lukis snap.
then, dekat word ko tu.. "insert" picture yang ko snap tadi.
oleh kerana graf tu macam complicated, so better buat mcm ni. nk edit senang. bagi dia jadi one package...



gambar computer? cari dekat clip art, klo xde google la..
Rajin Belajar Pasti Berjaya
Tiada Kegagalan Setelah Berusaha
Itulah Cara Membalas Jasa
Pengorbanan Guru Dan Keluarga Tercinta
Big Grin

Spoiler:
[Image: 522167_476797252342999_168490270_n.jpg]
Reply
30-09-2012, 10:28 AM,
Post: #12
RE: how to do draft in microsoftword 2007
yang sengalnye kan,dia mintak guna word 2007 tu yang aku blur xpaham terus
[Image: RENZOBanner.jpg]
Reply
30-09-2012, 10:26 PM,
Post: #13
RE: how to do draft in microsoftword 2007
(30-09-2012, 05:48 AM)MadT0yz Wrote: dapat tak kalau buat dari word 2007 ?

(30-09-2012, 10:28 AM)MadT0yz Wrote: yang sengalnye kan,dia mintak guna word 2007 tu yang aku blur xpaham terus

ni kena buat masa test ka untuk esaimen? kalau untuk esaimen xkan xboleh tipiu2 sikit kot ;d
Reply
30-09-2012, 10:31 PM,
Post: #14
RE: how to do draft in microsoftword 2007
guna excel mungkin boleh kot.
dr excel kau leh import masuk words.
pc tgh berat wat samting,so takle nk buka excel..if sempat n aku masih ingat,aku try usha2 Big Grin
[Image: 3EsGZgg.png]
uno akhirnya kau ngaku gak ye
Reply
01-10-2012, 08:12 AM,
Post: #15
RE: how to do draft in microsoftword 2007
aku pun taktau assgnment apa ni,adik aku kasi so aku cuba je lah..last2 xpaham terus.
guna excel..ada cara x popcorn
[Image: RENZOBanner.jpg]
Reply


Forum Jump: