Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
how to do draft in microsoftword 2007
01-10-2012, 08:32 AM,
Post: #16
RE: how to do draft in microsoftword 2007
data ade ke x?
sbb aku rs if ada data lg sng nk siapkan.

[Image: 3EsGZgg.png]
uno akhirnya kau ngaku gak ye
Reply
01-10-2012, 08:41 AM,
Post: #17
RE: how to do draft in microsoftword 2007
(01-10-2012, 08:32 AM)p0pc0rn Wrote: data ade ke x?
sbb aku rs if ada data lg sng nk siapkan.

yang ini ?
[Image: howtododraftinmicrosoftword2007.jpg]
[Image: RENZOBanner.jpg]
Reply
01-10-2012, 08:42 AM,
Post: #18
RE: how to do draft in microsoftword 2007
aah..
sbb perlu la data/value/input utk create graph
[Image: 3EsGZgg.png]
uno akhirnya kau ngaku gak ye
Reply
01-10-2012, 05:52 PM,
Post: #19
RE: how to do draft in microsoftword 2007
(30-09-2012, 10:31 PM)p0pc0rn Wrote: guna excel mungkin boleh kot.
dr excel kau leh import masuk words.
pc tgh berat wat samting,so takle nk buka excel..if sempat n aku masih ingat,aku try usha2 Big Grin

klo asignmt mcm ni, aku buat dekat Word then import Excel.

tapi, klo WORD 2007, klo click graph, dia memang automatik bagi graph excel..
tak payah import2 mcm dulu dah. kerja lagi senang.
Rajin Belajar Pasti Berjaya
Tiada Kegagalan Setelah Berusaha
Itulah Cara Membalas Jasa
Pengorbanan Guru Dan Keluarga Tercinta
Big Grin

Spoiler:
[Image: 522167_476797252342999_168490270_n.jpg]
Reply
01-10-2012, 10:26 PM,
Post: #20
RE: how to do draft in microsoftword 2007
(01-10-2012, 05:52 PM)matz Wrote:
(30-09-2012, 10:31 PM)p0pc0rn Wrote: guna excel mungkin boleh kot.
dr excel kau leh import masuk words.
pc tgh berat wat samting,so takle nk buka excel..if sempat n aku masih ingat,aku try usha2 Big Grin

klo asignmt mcm ni, aku buat dekat Word then import Excel.

tapi, klo WORD 2007, klo click graph, dia memang automatik bagi graph excel..
tak payah import2 mcm dulu dah. kerja lagi senang.

arrow to just main guna line ?
[Image: RENZOBanner.jpg]
Reply
01-10-2012, 10:30 PM,
Post: #21
RE: how to do draft in microsoftword 2007
Insert -> Shapes -> "ada byk benda dalam tu...arrow pun ade".

rajin2 la explore...GayFace
Rajin Belajar Pasti Berjaya
Tiada Kegagalan Setelah Berusaha
Itulah Cara Membalas Jasa
Pengorbanan Guru Dan Keluarga Tercinta
Big Grin

Spoiler:
[Image: 522167_476797252342999_168490270_n.jpg]
Reply


Forum Jump: