Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Conference
11-11-2009, 04:10 PM,
Post: #46
Re: Conference
whitefish Wrote:bgus
but bdk noob xtau paper cm ak msti xleh gi kn.. Sad
aku rasa ni da cancel kot ROFL Big Grin

tak semestinya noob takleh Big Grin
"You're what you achieve. Therefore be the man you wanted to be."
Reply
17-11-2009, 07:39 PM,
Post: #47
Re: Conference
kalau noob xblh nk pegi....kecik ati..
nk belajar jgk..
Reply
17-11-2009, 07:40 PM,
Post: #48
Re: Conference
aku noob boleh je :emy_51:
"You're what you achieve. Therefore be the man you wanted to be."
Reply
20-11-2009, 10:43 AM,
Post: #49
Re: Conference
wah lame tak cek forum nih. ramai berminat. join la FIRST-TC kat royalechulan hotel 1 dec ngan 2 dec nih. free jerkk, dtg ramai2. register dulu kat <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.cybersecurity.my/first-tc/index.html">http://www.cybersecurity.my/first-tc/index.html</a><!-- m -->

pasal conference yg kita nak wat aku cadangkan dekat2 area kl yg ada lrt station, senang nak pegi. kita wat sehari pon cukup. untuk mula2. kat caffee pon tadak hal. dulu aku pernah wat kat starbuck bangsar village, rilek jerk. tada hal.
Reply
03-02-2010, 06:44 PM,
Post: #50
RE: Conference
bnda nh ap cer ?
da wt da ?
GayFace -α∂ɛզ_тв∂- GayFace
Reply
03-02-2010, 06:48 PM,
Post: #51
RE: Conference
Quote:1 dec ngan 2 dec nih.

dah buat lama dah. nie confrence security !
"You're what you achieve. Therefore be the man you wanted to be."
Reply
03-02-2010, 08:32 PM,
Post: #52
RE: Conference
haha..jaooh ketinggalan upenya..
skali jea la ?
GayFace -α∂ɛզ_тв∂- GayFace
Reply
13-09-2010, 01:10 PM,
Post: #53
RE: Conference
(03-02-2010, 08:32 PM)drakula Wrote: haha..jaooh ketinggalan upenya..
skali jea la ?

ye la kot?GayFace
Reply
18-09-2012, 09:44 PM,
Post: #54
RE: Conference
Bila tbd nak adakan conference lagi GayFace
Reply
21-09-2012, 12:16 PM,
Post: #55
RE: Conference
Untuk buat conference secara teratur dan rapi,perlu adanya official member ataupun dana utk conference tersebut. Objektif dan misi mainkan peranan yg sgt penting supaya conference tu berjalan dan boleh memberi benefits kepada members.

"Tanda ilmu itu berkat ialah semakin tinggi ilmu kita,semakin tunduk rendah kita bertawaduk kepada Allah dan juga sesama manusia.Merasakan betapa hebatnya Allah dan tinggi ilmuNya sehingga kita berasa betapa kerdilnya ilmu kita"
[Image: 2770527825.png]
Reply


Forum Jump: