Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Conference
16-10-2009, 12:03 AM,
Post: #31
Re: Conference
elmodistortion Wrote:err..

s*** la..

aku baru lepas clash..
Sad

anyway...

aku tak kesah..

duit+ career = lagi penting.

gahhahaha orang ckp conference ttbe2 duit
[Image: 76561198059652827.png]
[Image: TkeHBe6.gif]
Reply
16-10-2009, 12:04 AM,
Post: #32
Re: Conference
TerrickCEF Wrote:
elmodistortion Wrote:kita main Dota...

lagi besh..hehe

anyway... banyak conference pasal live hacking kat luar tu..

kat University siap ade competition..

untuk company security aku suggest

ko gi google scan associate and Extol

2-2 company ni one kawan aku kerja kat sane...

memang best..serious..

skarang orang tak main dah dota..orang skarang tunggu HON.
game dia exactly macam dota but. the graphic is 10X more better then warcraft 3
yeah2 aku suka kalau buat conference section "security"

nope, dota still own hon, walaopon hon tu graphic gila batak, but orang akan kaku main hon, dota lagi perfect
[Image: LFCBe9pQ.gif]
Reply
16-10-2009, 12:23 AM,
Post: #33
Re: Conference
Conference, tak ada masalah, tapi masalahnya siapa yang nak kasi "syarahan" nanti.
Kalau aku, aku tak dapat terangkan sebab aku ni pemalu (tak percaya tanya si suhz,terick,najster dan lain2 Big Grin )
Tempat? cari je kat mana-mana cafe.
Masa? sekarang aku tak turun lagi kl, insyaallah dalam bulan 12 nanti aku turun kl, nanti leh set masa :emy_50:


aku kena kembalikan keyakinan diri aku dulu, baru boleh buat syarahan.
korang bayangkan, selama 1 tahun ni, aku kurang social kat dunia realiti, asyik mengadap pc, hilang habis keyakinan aku.
Reply
16-10-2009, 12:52 AM,
Post: #34
Re: Conference
shime ...demo toksil turun jaybe ker :emy_56: :emy_56: :emy_51: :emy_51:
Reply
16-10-2009, 12:59 AM,
Post: #35
Re: Conference
k1m1 Wrote:shime ...demo toksil turun jaybe ker :emy_56: :emy_56: :emy_51: :emy_51:

JB jauh noo...tambahe dari kecik aku tak pernah gi jalan jauh-jauh sebab mabuk kereta ROFL
Reply
16-10-2009, 01:04 AM,
Post: #36
Re: Conference
XShimeX Wrote:
k1m1 Wrote:shime ...demo toksil turun jaybe ker :emy_56: :emy_56: :emy_51: :emy_51:

JB jauh noo...tambahe dari kecik aku tak pernah gi jalan jauh-jauh sebab mabuk kereta ROFL

mung toksoh naik keta..naik la bus baru tok mabuk :emy_52: :emy_52: :emy_52:
Reply
16-10-2009, 01:43 AM,
Post: #37
Re: Conference
XShimeX Wrote:Conference, tak ada masalah, tapi masalahnya siapa yang nak kasi "syarahan" nanti.
Kalau aku, aku tak dapat terangkan sebab aku ni pemalu (tak percaya tanya si suhz,terick,najster dan lain2 Big Grin )
Tempat? cari je kat mana-mana cafe.
Masa? sekarang aku tak turun lagi kl, insyaallah dalam bulan 12 nanti aku turun kl, nanti leh set masa :emy_50:


aku kena kembalikan keyakinan diri aku dulu, baru boleh buat syarahan.
korang bayangkan, selama 1 tahun ni, aku kurang social kat dunia realiti, asyik mengadap pc, hilang habis keyakinan aku.

gahaha aritu . aku ngn suhz datang dia senyum cam ayam kene cekik Big Grin
tekejut gak aku. wah! inikah shime!.
macam tak caye je.. aku duduk makan tu pun .. mcm dalam mimpi Smile
btw, shime senyap all the time .
suhz tanye dia blek bila..
dia hanya membalasnya dengan senyum je Smile
maybe tak paham kot base KL ROFL..
aku akan menunggu kedatangan mu bulan 12 ini shime :emy_20: :emy_20:

XShimeX Wrote:
k1m1 Wrote:shime ...demo toksil turun jaybe ker :emy_56: :emy_56: :emy_51: :emy_51:

JB jauh noo...tambahe dari kecik aku tak pernah gi jalan jauh-jauh sebab mabuk kereta ROFL

gahaha ade orang tu kate.. dia kecik2 naik kete slalu muntah2 ROFL . pelik aku shime ni..
dahle kuros keding. mcm orang tak cukup makan. orang bagi makan patu dia tak abehkan. nak aje aku abehkan tengok nasi goreng udang dia tu Smile siap ngn keropok tu
[Image: 76561198059652827.png]
[Image: TkeHBe6.gif]
Reply
16-10-2009, 02:28 AM,
Post: #38
Re: Conference
aku nk gi KL bulan 12 gak tapi segan la KEKEKKE :ani_41: :ani_41: :ani_41:
Reply
16-10-2009, 02:33 AM,
Post: #39
Re: Conference
Kalau penganjur conference tu ader support tmpat homestay + food, konpom aku pegi. ngahahah

TerrickCEF Wrote:gahaha ade orang tu kate.. dia kecik2 naik kete slalu muntah2 ROFL . pelik aku shime ni..
dahle kuros keding. mcm orang tak cukup makan. orang bagi makan patu dia tak abehkan. nak aje aku abehkan tengok nasi goreng udang dia tu Smile siap ngn keropok tu

ko nie mengAIBkan dier je. cube ko kat tempat die, ape perasaan ko nnt.
YANG TERBAIK DIUTAMAKAN
[Image: source.gif]
YANG BAIK KITA MAKAN
Reply
16-10-2009, 10:37 AM,
Post: #40
Re: Conference
walao . shime kene kasi syarahan !! nk join ! nk join ! Smile
"You're what you achieve. Therefore be the man you wanted to be."
Reply
20-10-2009, 11:55 AM,
Post: #41
Re: Conference
salam..

maaf nyibuk yerk..

erm.. klu korunk berminat nak wat conference.. aku ader tempat khas yg bleh wat conference.. ader 20biji kom, siap ader projecter, bilik solat and bilik kuliah mini serta tidak lupa, ader jringan internet. tempat dier agak jauh ah dri korunk, mersing johor.

klu korunk betul2 nak wat. insyallah aku leh tlong arrangekan. tapi kene kuar duit skit ah..
"Penimbaan Ilmu Pengisian Dalam Kehidupan, Praktisannya Pengorak Langkah Demi Suatu Perubahan"

Reply
22-10-2009, 10:19 AM,
Post: #42
Re: Conference
aku nk ikut tapi xberapa pandai dlm hal2 mcm nie..
Reply
26-10-2009, 06:00 AM,
Post: #43
Re: Conference
1 geng 10 orang..

2 geng 20 orang..ckup 20pc..

lwan arr..
Troll 2 LU MANA MARI ? HAHA Troll 2
Reply
26-10-2009, 09:03 AM,
Post: #44
Re: Conference
waa..meriah bincang pasal forum...aku pun nak join gak...lagipun lau wat kat area KL xdela jauh sangat....hehe...anyway,organize betul3...
mmg best idea mcm ni...
Sleepy
Reply
11-11-2009, 04:07 PM,
Post: #45
Re: Conference
bgus
but bdk noob xtau paper cm ak msti xleh gi kn.. Sad
Rage 1
Reply


Forum Jump: