Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Windows 7 terkantoi
18-08-2012, 06:23 PM,
Post: #1
Windows 7 terkantoi
Nak buat camna eh kengkawan kalau dah terkantoi not genuine. Gelap je background aku ni. Sedih tauuu. Tq. Windows 7 Ultimate ;b
"You're what you achieve. Therefore be the man you wanted to be."
18-08-2012, 06:26 PM, (This post was last modified: 18-08-2012, 06:27 PM by FieryCold.)
Post: #2
RE: Windows 7 terkantoi
Gunalah Daz Loader.
Quote:http://forums.mydigitallife.info/threads...ial-Thread

Pastu, re-validate balik windows tu.
Quote:http://www.microsoft.com/genuine/validate/

[Image: 90771784.png]
18-08-2012, 06:42 PM,
Post: #3
RE: Windows 7 terkantoi
guna ni utk remove window$ genuine activation Kih3 http://iklancilik.web.id/jual-beli/RemoveWGA.rar
[Image: fu2c5k.gif]
18-08-2012, 06:43 PM,
Post: #4
RE: Windows 7 terkantoi
(18-08-2012, 06:42 PM)shah Wrote: guna ni utk remove window$ genuine activation Kih3 http://iklancilik.web.id/jual-beli/RemoveWGA.rar

tu kan untuk winXP ke ? ;d
[Image: OmDM2yf.png]
18-08-2012, 06:47 PM,
Post: #5
RE: Windows 7 terkantoi
(18-08-2012, 06:43 PM)shahril Wrote:
(18-08-2012, 06:42 PM)shah Wrote: guna ni utk remove window$ genuine activation Kih3 http://iklancilik.web.id/jual-beli/RemoveWGA.rar

tu kan untuk winXP ke ? ;d

untuk win 7 dan XP =.
[Image: fu2c5k.gif]
18-08-2012, 07:42 PM,
Post: #6
RE: Windows 7 terkantoi
yup win 7 seven pom bole ;d
[Image: ghdb-logoFinal-digip.png]
18-08-2012, 08:10 PM,
Post: #7
RE: Windows 7 terkantoi
Guna la linux ;d
[Image: 2Rx5OJM.png]
18-08-2012, 11:03 PM,
Post: #8
RE: Windows 7 terkantoi
(18-08-2012, 08:10 PM)massacresykes Wrote: Guna la linux ;d

Linux for human being Love =Z
[Image: fu2c5k.gif]
19-08-2012, 03:24 AM, (This post was last modified: 19-08-2012, 03:24 AM by sbkiller.)
Post: #9
Thumbs Up  RE: Windows 7 terkantoi
(18-08-2012, 08:10 PM)massacresykes Wrote: Guna la linux ;d

Hidup open source
19-08-2012, 05:04 AM,
Post: #10
RE: Windows 7 terkantoi
(18-08-2012, 06:47 PM)shah Wrote:
(18-08-2012, 06:43 PM)shahril Wrote:
(18-08-2012, 06:42 PM)shah Wrote: guna ni utk remove window$ genuine activation Kih3 http://iklancilik.web.id/jual-beli/RemoveWGA.rar

tu kan untuk winXP ke ? ;d

untuk win 7 dan XP =.

kalau remove WGA boleh update windows lagi tak?
"hidup umpama roda harini orang baling taik kat kita.. esok orang yang baling taik tu kena baling taik 2-3 kali ganda lagi banyok.."
19-08-2012, 05:24 AM,
Post: #11
RE: Windows 7 terkantoi
(19-08-2012, 05:04 AM)XdeathX Wrote:
(18-08-2012, 06:47 PM)shah Wrote:
(18-08-2012, 06:43 PM)shahril Wrote:
(18-08-2012, 06:42 PM)shah Wrote: guna ni utk remove window$ genuine activation Kih3 http://iklancilik.web.id/jual-beli/RemoveWGA.rar

tu kan untuk winXP ke ? ;d

untuk win 7 dan XP =.

kalau remove WGA boleh update windows lagi tak?

WGA ni just remove activation genuine window$..x leh update..nak update wat apa..dah tentu window$ ko guna tu pirate LOL
[Image: fu2c5k.gif]
19-08-2012, 05:59 AM,
Post: #12
RE: Windows 7 terkantoi
Sebenornya dah lama activate windows cuma tak tahu nak validate. Tq tengtawan sekalian.
"You're what you achieve. Therefore be the man you wanted to be."
19-08-2012, 08:26 AM,
Post: #13
RE: Windows 7 terkantoi
mengikut seorang senior tbdian...
kita masih boleh update window walaupun versi pirate...guna activator by Daz tu..
tapi, ada taktik-taktik yg tertentu + update-update tertentu sahaja GayFace
Rajin Belajar Pasti Berjaya
Tiada Kegagalan Setelah Berusaha
Itulah Cara Membalas Jasa
Pengorbanan Guru Dan Keluarga Tercinta
Big Grin

Spoiler:
[Image: 522167_476797252342999_168490270_n.jpg]
19-08-2012, 09:08 AM,
Post: #14
RE: Windows 7 terkantoi
(19-08-2012, 08:26 AM)matz Wrote: mengikut seorang senior tbdian...
kita masih boleh update window walaupun versi pirate...guna activator by Daz tu..
tapi, ada taktik-taktik yg tertentu + update-update tertentu sahaja GayFace

=,=' . aku tak tahu aku guna ape , yg aku tahu installer win 7 aku ada OS WIN 7 HP & COMPAQ , pilih salah 1 dan install , boley jea semua update ,

even the latest tak pernah terkantoi .
19-08-2012, 10:25 AM,
Post: #15
RE: Windows 7 terkantoi
(19-08-2012, 05:24 AM)shah Wrote:
(19-08-2012, 05:04 AM)XdeathX Wrote:
(18-08-2012, 06:47 PM)shah Wrote:
(18-08-2012, 06:43 PM)shahril Wrote:
(18-08-2012, 06:42 PM)shah Wrote: guna ni utk remove window$ genuine activation Kih3 http://iklancilik.web.id/jual-beli/RemoveWGA.rar

tu kan untuk winXP ke ? ;d

untuk win 7 dan XP =.

kalau remove WGA boleh update windows lagi tak?

WGA ni just remove activation genuine window$..x leh update..nak update wat apa..dah tentu window$ ko guna tu pirate LOL

Facepalm lol. patutla.. baik guna windows loader by daz tu GayFace boleh update GayFace
"hidup umpama roda harini orang baling taik kat kita.. esok orang yang baling taik tu kena baling taik 2-3 kali ganda lagi banyok.."


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  open windows in 10 seconds(windows xp) 0whh 27 6,095 31-05-2012, 07:50 PM
Last Post: s3m00t
  windows xp dalam windows 7 dual boot Stynx 7 1,556 30-08-2010, 12:21 AM
Last Post: 4c3p0k3r
  Cara-Cara Menggunakan WinToFlash untuk Install Windows XP/Windows VISTA dan Windows 7 konvict92 4 1,637 09-06-2010, 08:14 PM
Last Post: mrlock

Forum Jump: