Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Windows 7 terkantoi
19-08-2012, 05:58 PM,
Post: #16
RE: Windows 7 terkantoi
(19-08-2012, 03:24 AM)sbkiller Wrote:
(18-08-2012, 08:10 PM)massacresykes Wrote: Guna la linux ;d

Hidup open source

linux da best Me Gusta
Jangan disebabkan ‪#‎Cingey‬ ia menjadi batu yang menghalang untuk kita terus ke depan...
boss
19-08-2012, 08:54 PM,
Post: #17
RE: Windows 7 terkantoi
sudo apt-get install update
[Image: fu2c5k.gif]
21-08-2012, 08:36 PM,
Post: #18
RE: Windows 7 terkantoi
Iyaa...guna windows 7 loader tu.. still boleh update.. tp pilih lah update update tertentu. jangan select all. nanti terdetect non genuine kembali..
Angry If you can't do it, don't do it. Angry
21-08-2012, 09:25 PM,
Post: #19
RE: Windows 7 terkantoi
(19-08-2012, 08:54 PM)shah Wrote: sudo apt-get install update

wow debian user ;d
[Image: 2Rx5OJM.png]
22-08-2012, 10:10 PM,
Post: #20
RE: Windows 7 terkantoi
(21-08-2012, 09:25 PM)massacresykes Wrote:
(19-08-2012, 08:54 PM)shah Wrote: sudo apt-get install update

wow debian user ;d
no..im ubunturian Me Gusta
[Image: fu2c5k.gif]
22-08-2012, 10:15 PM,
Post: #21
RE: Windows 7 terkantoi
dah ni apahal plak ubuntu boleh campuq masuk dalam thread win7 nih
salah thread ke salah baca? siap berquote quote lagi..
sekadar nasihat, kalo tak tau baik diam.. tak perlu nak off topic.. tak professional
nampak macam budak2 nak show off je.. takyah attention whore la sangat...

walaupun aku pun TER off topic kat sini GayFace
jangan marah.. hehe
[Image: 2819320332_zps3a75fe14.png]
[Image: 8df84e84.gif]

22-08-2012, 10:29 PM,
Post: #22
RE: Windows 7 terkantoi
(22-08-2012, 10:15 PM)Hao Ren Wrote: dah ni apahal plak ubuntu boleh campuq masuk dalam thread win7 nih
salah thread ke salah baca? siap berquote quote lagi..
sekadar nasihat, kalo tak tau baik diam.. tak perlu nak off topic.. tak professional
nampak macam budak2 nak show off je.. takyah attention whore la sangat...

walaupun aku pun TER off topic kat sini GayFace
jangan marah.. hehe
prob da solve kot..better baca dr awal thread ni drpd jd Troll 2 hihihihihi

[Image: fu2c5k.gif]
22-08-2012, 10:52 PM,
Post: #23
RE: Windows 7 terkantoi
err... jangan la marah bang... kalo dah solved watpe gi tayang lagi kan? ^^
baca post kat atas pun dah tau xleh apa beza windoz ori ngan pirate.. requote "takyah attention whore la sangat..."

obvious spammer is obvious..
[Image: 2819320332_zps3a75fe14.png]
[Image: 8df84e84.gif]



Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  open windows in 10 seconds(windows xp) 0whh 27 5,632 31-05-2012, 07:50 PM
Last Post: s3m00t
  windows xp dalam windows 7 dual boot Stynx 7 1,391 30-08-2010, 12:21 AM
Last Post: 4c3p0k3r
  Cara-Cara Menggunakan WinToFlash untuk Install Windows XP/Windows VISTA dan Windows 7 konvict92 4 1,541 09-06-2010, 08:14 PM
Last Post: mrlock

Forum Jump: