Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Majlis Berbuka Puasa & LAN Party TBD.my- 11/08/2012
30-07-2012, 03:53 PM,
Post: #1
Majlis Berbuka Puasa & LAN Party TBD.my- 11/08/2012
TARIKH AKTIVITI DITUKAR KE 11/08/2012. Sila check maklumat terkini di Facebook, Harap Maklum.
https://www.facebook.com/events/537634159596175/

Salam, aku ingin menjemput masjlis berbuka puasa sama-sama pada hari sabtu ni (4/08/2012)

Bertempat di area KL (Bincangkan kat mana) - yang diplankan, berdekatan KLCC atau Time Square.

Antara aktiviti yang akan dijalankan:
1. Berbuka puasa sama-sama
2. Online laptop dan melakukan #OpsRamadhan dengan mendapatkan akses ke atas mana-mana website .mm (Myanmar)
Rujukan: http://dupahang.wordpress.com/2012/06/14...i-myanmar/
3. Berkongsi Ilmu dan belajar.

4. KELAS (jika berminat)

Akan ada kelas dibuat nanti dan antara modules kelas akan diajar oleh beberapa kawan-kawan yang join event ini nanti selama dua hari (sabtu dan ahad ) di sebuah bilik hotel yang akan di sewa.

Nota: Untuk join kelas ni, kami perlukan bayaran sebanyak RM20 seorang bagi menampung kos bilik hotel.

Antara modules yang akan diajar:

1. Simple Web Hacking - Kamarul & Dzul (mungkin)
2. Teknik-teknik bypass WAF (Web Application Firewall) - Dzul (mungkin)
3. Teknik-teknik lain bagi mendapatkan akses ke dalam server(linux) yang dihadkan akses dan function.
4. Cara spread RAT atau Server dengan guna JavaDrive - Ajul
5. Rat & KeyLogger


SILA BAWA LAPTOP JIKA ADA.

sila RSVP di sini:
https://www.facebook.com/events/537634159596175/
[Image: GteM3.png]
Reply
30-07-2012, 03:57 PM,
Post: #2
RE: Majlis Berbuka Puasa & Lan Party TBD.my
count me in bro ;d

  ▲
▲ ▲
Spoiler:

surah Ali Imran Ayat 31

Reply
30-07-2012, 04:47 PM,
Post: #3
RE: Majlis Berbuka Puasa & Lan Party TBD.my
(30-07-2012, 03:57 PM)ak47suk1 Wrote: count me in bro ;d

Port lepak mane bro?
Reply
30-07-2012, 04:49 PM,
Post: #4
RE: Majlis Berbuka Puasa & Lan Party TBD.my
Ms. @[nikkor] a.k.a Diana whatsapp
mana janji2 manis mu Sad
so long and goodnite..
[Image: pumpkids]
Reply
30-07-2012, 04:52 PM,
Post: #5
RE: Majlis Berbuka Puasa & Lan Party TBD.my
(30-07-2012, 04:49 PM)pumpkids Wrote: Ms. @[nikkor] a.k.a Diana whatsapp
mana janji2 manis mu Sad
so long and goodnite..

Ko turun x? nanti dak diana tu jumpe ko kat KL. jgn bawak die merayau2 plak..
Reply
30-07-2012, 05:10 PM,
Post: #6
RE: Majlis Berbuka Puasa & Lan Party TBD.my
nak join juga tapi luar kawasan liputan lah. kelas tue takleh buat online ke?
Reply
30-07-2012, 06:47 PM,
Post: #7
RE: Majlis Berbuka Puasa & Lan Party TBD.my
nubis nak join klass boleh ka Facepalm btw sspe dari area bangi, nilai, sepang gerak skali jom ktm e---e
Rage 1
Reply
30-07-2012, 06:59 PM,
Post: #8
RE: Majlis Berbuka Puasa & Lan Party TBD.my
waaa .. teringin tp xde gengg Sad
-miss maplesea-

-rape the website not The Kid-


[Image: a97264_w8.jpg]
Reply
30-07-2012, 07:04 PM,
Post: #9
RE: Majlis Berbuka Puasa & Lan Party TBD.my
@[try] n @[sil] g x?
xsxs Wrote:"I may contains particular combinations of colors or black and white contrast, may/ may not cause epilepsy, nausea or the urge to do weird things to domestic animals."
EOF
);}
Reply
30-07-2012, 07:21 PM,
Post: #10
RE: Majlis Berbuka Puasa & Lan Party TBD.my
nak gi juge.. tp apakan daya di sini ak terlalu byk kerja yg perlu buat.. ^^
Reply
30-07-2012, 07:56 PM,
Post: #11
RE: Majlis Berbuka Puasa & Lan Party TBD.my
macam best nak join tapi kan 10 11 12 tu baru turun kl Sad
Hmm
[Image: 8078264137.png]
Reply
30-07-2012, 08:03 PM,
Post: #12
RE: Majlis Berbuka Puasa & Lan Party TBD.my
(30-07-2012, 06:47 PM)whitefish Wrote: nubis nak join klass boleh ka Facepalm btw sspe dari area bangi, nilai, sepang gerak skali jom ktm e---e

aku ade test time tu...klu x leh grak skali
Revenge 101 :
Spoiler:

1.Pee in plate
2.Freeze the pee(in 1.)
3.Slide frozen 'pee disc' under the victim's door(room or house, any will do)
4.The pee disc will now melt.
5.???
6.Profit

Hmm
Reply
30-07-2012, 08:09 PM,
Post: #13
RE: Majlis Berbuka Puasa & Lan Party TBD.my
bestnye klau dpt join.. Sad
Derpina

Reply
30-07-2012, 08:43 PM,
Post: #14
RE: Majlis Berbuka Puasa & Lan Party TBD.my
nak join, tapi jauh sgt.... OK
[Image: antibac_pix_virus_types.jpg]
Reply
30-07-2012, 09:34 PM,
Post: #15
RE: Majlis Berbuka Puasa & Lan Party TBD.my
wah ada party.. best niaa...
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Ucapan Hari Raya 2012 - 1 Syawal 1433 Hijrah RFC792 30 3,773 21-08-2012, 04:41 PM
Last Post: KukuBesi
  WARGAMES.MY 2012 p0pc0rn 39 6,289 09-07-2012, 04:50 PM
Last Post: skullv2

Forum Jump: