Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Majlis Berbuka Puasa & LAN Party TBD.my- 11/08/2012
31-07-2012, 03:03 PM,
Post: #31
RE: Majlis Berbuka Puasa & Lan Party TBD.my
(31-07-2012, 11:22 AM)VVV Wrote:
(31-07-2012, 07:01 AM)Taz Wrote:
(31-07-2012, 01:46 AM)Xantium. Wrote: @[Taz] tk join ke ?

x kot.. ada comitment lain hari yg sama.. sorry..

komitmen la sgt..ke buka puasa ngn awek? Challenge Accepted

aku ade event dkt N9, event bukak posa gak.. tu pun x confirm leh pegi, event ni lagi la x confirm..
Reply
01-08-2012, 10:23 PM,
Post: #32
RE: Majlis Berbuka Puasa & Lan Party TBD.my
mencari tempat menapak lepas berbuka untuk satu malam =b
malas nak balik naik train pas berbuka tuhFuck That Shit
ada cadangan?
Kalo saya buat salah janganlah marah mcm GayFace
Reply
01-08-2012, 10:57 PM,
Post: #33
RE: Majlis Berbuka Puasa & Lan Party TBD.my
faham2 la ktm mcm mana kalau dah mlm ni Fuck That Shit
Rage 1
Reply
01-08-2012, 10:58 PM,
Post: #34
RE: Majlis Berbuka Puasa & Lan Party TBD.my
anthrax ade tnye si shimi die ckp maby setup steam Big Grin
@[suhz] kau x setup kite org boikot kau tahun nie ROFL
Hmm
[Image: 8078264137.png]
Reply
02-08-2012, 12:11 AM,
Post: #35
RE: Majlis Berbuka Puasa & Lan Party TBD.my
wahh . Best la korang . boss
Troll 2 LU MANA MARI ? HAHA Troll 2
Reply
02-08-2012, 12:30 AM,
Post: #36
RE: Majlis Berbuka Puasa & Lan Party TBD.my
(01-08-2012, 10:23 PM)Zack Zaindroid Wrote: mencari tempat menapak lepas berbuka untuk satu malam =b
malas nak balik naik train pas berbuka tuhFuck That Shit
ada cadangan?

Hehehe,.. rindu nak jenjalan ngan abam zack... :P
Reply
02-08-2012, 06:07 AM,
Post: #37
RE: Majlis Berbuka Puasa & Lan Party TBD.my
(02-08-2012, 12:30 AM)nikkor Wrote:
(01-08-2012, 10:23 PM)Zack Zaindroid Wrote: mencari tempat menapak lepas berbuka untuk satu malam =b
malas nak balik naik train pas berbuka tuhFuck That Shit
ada cadangan?
Hehehe,.. rindu nak jenjalan ngan abam zack... :P

kite pun rindu abam @[nikkor] jugakMe Gusta
join tak event ni?
Kalo saya buat salah janganlah marah mcm GayFace
Reply
02-08-2012, 08:24 AM,
Post: #38
RE: Majlis Berbuka Puasa & Lan Party TBD.my
minggu ni duty, kalo minggu satu lagi free la.. hehe... kalo xduty sure la aku dah smpi sana. port lepak cam biasaa.. kaka di tanggung beresss.
Reply
02-08-2012, 08:50 AM,
Post: #39
RE: Majlis Berbuka Puasa & Lan Party TBD.my
(02-08-2012, 08:24 AM)nikkor Wrote: minggu ni duty, kalo minggu satu lagi free la.. hehe... kalo xduty sure la aku dah smpi sana. port lepak cam biasaa.. kaka di tanggung beresss.

Kalau buat minggu depan aku pulak tak dapat. opis buat buka puasa Me Gusta

  ▲
▲ ▲
Spoiler:

surah Ali Imran Ayat 31

Reply
02-08-2012, 04:42 PM,
Post: #40
RE: Majlis Berbuka Puasa & Lan Party TBD.my
(02-08-2012, 08:50 AM)ak47suk1 Wrote:
(02-08-2012, 08:24 AM)nikkor Wrote: minggu ni duty, kalo minggu satu lagi free la.. hehe... kalo xduty sure la aku dah smpi sana. port lepak cam biasaa.. kaka di tanggung beresss.

Kalau buat minggu depan aku pulak tak dapat. opis buat buka puasa Me Gusta

hehe xpe ak47suk1, next kite wat lagi. insyaAllah aku joint.. dapat lepak2 cam ari tu best jgk.. hehe
Reply
03-08-2012, 09:21 AM,
Post: #41
RE: Majlis Berbuka Puasa & Lan Party TBD.my
(30-07-2012, 07:04 PM)xsxs Wrote: @[try] n @[sil] g x?

aku gagal memastikan kehadiran aku ke lemon party lan party ni..huhu.. ada keje sepanjang bulan ni yg memaksa aku fokus 99% komitment terhadapnya.. OK
xpe, kalau suhz buat majelis berbuka puasa 6 nanti, atau berbuka pose ganti di masa hadapan, insyaALLAH aku *leh join kot?


*tertakluk kepada perubahan2/pojek2 semasa..
Reply
03-08-2012, 02:26 PM,
Post: #42
RE: Majlis Berbuka Puasa & Lan Party TBD.my
nie esok kompem kan?? kang tgk2 aku sorang je ade kat sana nanti..
Lai2 singgah blog saye --> http://keyboardexploit.blogspot.com/

[Image: bibornsignature.png]
Reply
03-08-2012, 02:37 PM,
Post: #43
RE: Majlis Berbuka Puasa & Lan Party TBD.my
ditangguh nx week.refer kt fesbuk
[Image: 3EsGZgg.png]
uno akhirnya kau ngaku gak ye
Reply
03-08-2012, 03:05 PM,
Post: #44
RE: Majlis Berbuka Puasa & Lan Party TBD.my
aku sedang berada di area sg.petani..
transport sape free? Drunk
Rajin Belajar Pasti Berjaya
Tiada Kegagalan Setelah Berusaha
Itulah Cara Membalas Jasa
Pengorbanan Guru Dan Keluarga Tercinta
Big Grin

Spoiler:
[Image: 522167_476797252342999_168490270_n.jpg]
Reply
03-08-2012, 04:55 PM,
Post: #45
RE: Majlis Berbuka Puasa & LAN Party TBD.my- 11/08/2012
thread updated... semua sila check #1 post oleh suhz utk info lebih lanjut
"Tanda ilmu itu berkat ialah semakin tinggi ilmu kita,semakin tunduk rendah kita bertawaduk kepada Allah dan juga sesama manusia.Merasakan betapa hebatnya Allah dan tinggi ilmuNya sehingga kita berasa betapa kerdilnya ilmu kita"
[Image: 2770527825.png]
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Ucapan Hari Raya 2012 - 1 Syawal 1433 Hijrah RFC792 30 3,739 21-08-2012, 04:41 PM
Last Post: KukuBesi
  WARGAMES.MY 2012 p0pc0rn 39 6,120 09-07-2012, 04:50 PM
Last Post: skullv2

Forum Jump: