Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Majlis Berbuka Puasa & LAN Party TBD.my- 11/08/2012
30-07-2012, 09:50 PM,
Post: #16
RE: Majlis Berbuka Puasa & Lan Party TBD.my
parti buih besar-besaran TBD GayFace

btw kalau nak bincang boleh bincang kat sini Big Grin lebih cepat bagi yang malas nak create post.

http://www.facebook.com/events/537634159596175/
"hidup umpama roda harini orang baling taik kat kita.. esok orang yang baling taik tu kena baling taik 2-3 kali ganda lagi banyok.."
Reply
30-07-2012, 10:14 PM,
Post: #17
RE: Majlis Berbuka Puasa & Lan Party TBD.my
sy plak blk kg.. x dpt join.. Sad
[Image: 419981_351531688224249_348541415189943_1...1679_n.jpg]
Reply
31-07-2012, 12:14 AM,
Post: #18
RE: Majlis Berbuka Puasa & Lan Party TBD.my
Kelas tu pada hari yang sama ke? aku nak join tapi kalo 4hb-5hb tu aku takde kat kl Auch
Mama I'm in love with an IT nerd...
This kind of love isn't analog, it's digital..
Reply
31-07-2012, 01:46 AM,
Post: #19
RE: Majlis Berbuka Puasa & Lan Party TBD.my
@[Taz] tk join ke ?
Can u See Me
Troll 2
Reply
31-07-2012, 02:17 AM,
Post: #20
RE: Majlis Berbuka Puasa & Lan Party TBD.my
bole bole.. insyaAllah
Reply
31-07-2012, 05:29 AM,
Post: #21
RE: Majlis Berbuka Puasa & Lan Party TBD.my
Bahaya tak party liar ni? Takot masuk metro ;d
Reply
31-07-2012, 05:55 AM,
Post: #22
RE: Majlis Berbuka Puasa & Lan Party TBD.my
wah.. wajib follow nie.. >.<
Reply
31-07-2012, 06:31 AM,
Post: #23
RE: Majlis Berbuka Puasa & Lan Party TBD.my
sayangnya x dpat pegi komitmen ngn bnda lain..Sad

Bollywood Challenge Accepted

[Image: 4AZhtKS.gif]
Reply
31-07-2012, 07:01 AM,
Post: #24
RE: Majlis Berbuka Puasa & Lan Party TBD.my
(31-07-2012, 01:46 AM)Xantium. Wrote: @[Taz] tk join ke ?

x kot.. ada comitment lain hari yg sama.. sorry..
Reply
31-07-2012, 07:23 AM, (This post was last modified: 31-07-2012, 07:24 AM by th3phantom.)
Post: #25
RE: Majlis Berbuka Puasa & Lan Party TBD.my
beznye kalau dapat pergi. bila nak buat kat kelantan? huhuhu
POWERFUL HACKER IS A BRAIN.
Reply
31-07-2012, 07:31 AM, (This post was last modified: 31-07-2012, 07:31 AM by Xantium.)
Post: #26
RE: Majlis Berbuka Puasa & Lan Party TBD.my
alang2 ada benda ni , korang buka la workshop RCE lagi skali , sape yang sudi mengajar tu , ajar la GayFace
Can u See Me
Troll 2
Reply
31-07-2012, 09:14 AM,
Post: #27
RE: Majlis Berbuka Puasa & Lan Party TBD.my
best ni
tapi dekat sgt k0t ;d

aku d0k 0versea OK
[Image: pEDor.gif]
Reply
31-07-2012, 09:56 AM,
Post: #28
RE: Majlis Berbuka Puasa & Lan Party TBD.my
(30-07-2012, 04:52 PM)nikkor Wrote:
(30-07-2012, 04:49 PM)pumpkids Wrote: Ms. @[nikkor] a.k.a Diana whatsapp
mana janji2 manis mu Sad
so long and goodnite..

Ko turun x? nanti dak diana tu jumpe ko kat KL. jgn bawak die merayau2 plak..

jom la turun sekali Derpina
u go i go.. tak jauh sgt dah tu..dekat je..
[Image: pumpkids]
Reply
31-07-2012, 11:22 AM,
Post: #29
RE: Majlis Berbuka Puasa & Lan Party TBD.my
(31-07-2012, 07:01 AM)Taz Wrote:
(31-07-2012, 01:46 AM)Xantium. Wrote: @[Taz] tk join ke ?

x kot.. ada comitment lain hari yg sama.. sorry..

komitmen la sgt..ke buka puasa ngn awek? Challenge Accepted
"Tanda ilmu itu berkat ialah semakin tinggi ilmu kita,semakin tunduk rendah kita bertawaduk kepada Allah dan juga sesama manusia.Merasakan betapa hebatnya Allah dan tinggi ilmuNya sehingga kita berasa betapa kerdilnya ilmu kita"
[Image: 2770527825.png]
Reply
31-07-2012, 12:05 PM,
Post: #30
RE: Majlis Berbuka Puasa & Lan Party TBD.my
vote tarikh lh x? hehe aku minggu ni kene standby le plak.. minggu satu lagi bleh x? hehe
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Ucapan Hari Raya 2012 - 1 Syawal 1433 Hijrah RFC792 30 3,744 21-08-2012, 04:41 PM
Last Post: KukuBesi
  WARGAMES.MY 2012 p0pc0rn 39 6,123 09-07-2012, 04:50 PM
Last Post: skullv2

Forum Jump: