Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
mana nak cari desktop murah ?
23-07-2012, 05:47 PM,
Post: #1
mana nak cari desktop murah ?
mane nak cari desktop murah2 kat penang.
[Image: Captu3re.jpg]
Reply
23-07-2012, 06:14 PM, (This post was last modified: 23-07-2012, 06:24 PM by paley.)
Post: #2
RE: mana nak cari desktop murah ?
alor setar ada..GayFace

RM 350 full spack...Challenge Accepted

SPEC
pentium 4 2.80Ghz
Ram 1gb/512mb(512 hrga bleh counting )
hard disk 80gb/40gb(harga bleh countig )
termasuk keyboard n mouse..
windows xp and software ready
addon


monitor lcd..GayFace plus mouse n keyboard.Big Grin

P/S :nei pc recon laa..nk bru mmg mhall.GayFace
Bollywood Challenge Accepted

[Image: 4AZhtKS.gif]
Reply
24-07-2012, 01:56 AM,
Post: #3
RE: mana nak cari desktop murah ?
nk recon gaming, cari kt CC.
nk recon office, cari kt office yg dh muflis ;d
nk recon rumah, cari lh kt mane2 pun ;d

kebiasaannya org akan jual desktop full set yg recon dlm rm700-900 bergantung atas spec.
kalau kau ade rezeki mngkin kau akan jumpa org nk jual brg spec baik,
dual core proc, 4gb ddr3 ram, 500gb plg kurang + monitor lcd 17" rm 1100.
[Image: gamers%2Bpassion.jpg]
Reply
25-06-2013, 04:14 AM,
Post: #4
RE: mana nak cari desktop murah ?
mudah.my , kne kencin aku x jamin.

kalo hang turun ipoh aku pn ade gak juai desktop murah

pentium 4 1.80Ghz
Mobo P4 with onboard GFX
Ram 1gb/512mb
hard disk 80gb IDE
DVD-RW IDE
PS/2 or USB keyboard n mouse..
Monitor CRT Samsung 17" or LCD 14"
windows xp sp3 + basic software ready

HARGA :RM350.00 (boleh nego kalo bagi awek penang sorang)

kalo nk addon gfx ATI 256MB dan PCI SATA card, tambah je duit skit.

dual core dan AMD Athlon, AMD Athlon X2 punye spec pn ada gak.
Ape spec hang nk pun buleh punye tapi kne bayar cash la, kalo nk utang pun buleh tp kne jadi downline dlm aku punye MLM.

camne nk kontek? telepon je mr. Alakazam di 019-2278822
Reply
25-06-2013, 08:09 AM,
Post: #5
RE: mana nak cari desktop murah ?
Bro zam zam alakazam ada juai gpu AMD murah2? HD7770 berapa ringgit? Big Grin
Rajin Belajar Pasti Berjaya
Tiada Kegagalan Setelah Berusaha
Itulah Cara Membalas Jasa
Pengorbanan Guru Dan Keluarga Tercinta
Big Grin

Spoiler:
[Image: 522167_476797252342999_168490270_n.jpg]
Reply
25-06-2013, 09:31 AM,
Post: #6
RE: mana nak cari desktop murah ?
(25-06-2013, 04:14 AM)darth_alakazam Wrote: mudah.my , kne kencin aku x jamin.

kalo hang turun ipoh aku pn ade gak juai desktop murah

pentium 4 1.80Ghz
Mobo P4 with onboard GFX
Ram 1gb/512mb
hard disk 80gb IDE
DVD-RW IDE
PS/2 or USB keyboard n mouse..
Monitor CRT Samsung 17" or LCD 14"
windows xp sp3 + basic software ready

HARGA :RM350.00 (boleh nego kalo bagi awek penang sorang)

kalo nk addon gfx ATI 256MB dan PCI SATA card, tambah je duit skit.

dual core dan AMD Athlon, AMD Athlon X2 punye spec pn ada gak.
Ape spec hang nk pun buleh punye tapi kne bayar cash la, kalo nk utang pun buleh tp kne jadi downline dlm aku punye MLM.

camne nk kontek? telepon je mr. Alakazam di 019-2278822

ipoh area mane tu bro.??
memang tgh mencari ni pon ..
tengah tunggu suhz bagi harga, aritu dia kata kawan dia ade jual 2nd hand pc ..
11/6/2013 .
lagi 2 hari genap setahun pemergian arwah ayah yg ku sygi ..
sungguh bnyak kesedihan n dugaan yg aku lalui tahun bulan ini ..
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
Bug Anda Golongan Hacker Mana? ++W!NdoWs[+]CrAcK3R++ 60 8,110 19-02-2014, 01:37 PM
Last Post: Timon
  Trik Cari Fail Mudah ;d Tron 6 810 27-12-2013, 07:16 PM
Last Post: KukuBesi
  Telco mana jual Ipad Air paling murah? thomasim87 10 868 21-12-2013, 02:55 PM
Last Post: 0b0x3d
  Kat mana nak tengok last 100 thread? Stalker 2 456 19-12-2013, 03:01 PM
Last Post: Stalker
Photo Desktop Showroom dmnyx 194 33,256 29-11-2013, 05:49 PM
Last Post: fatah
  Di mana Tersimpannya tenaga? KukuBesi 28 2,611 25-06-2013, 02:31 PM
Last Post: KukuBesi
  [WTA] Macam Mana Nak Send sms Guna Server? matz 10 1,221 21-06-2013, 02:33 PM
Last Post: ak47suk1
  Artis mana korang nak kawin? miejigsaw 272 68,092 28-03-2013, 03:06 PM
Last Post: MrALVIN
  [help] Cari IC seseorang akiraro 20 2,633 18-11-2012, 05:20 PM
Last Post: tholib
  [WTA] macam mana nak main ps3 kat pc?? onlineisrock 11 2,145 13-07-2012, 03:37 AM
Last Post: shahril

Forum Jump: