Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 1 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
majalah pc buku khas koleksi teknik photoshop.
17-07-2012, 07:54 PM,
Post: #1
majalah pc buku khas koleksi teknik photoshop.
Saya sudah baca majalah ni dan isi kandungan nya amat la best Big Grin

Maka saya berkongsi dengan korang semua


link download :
http://www.mediafire.com/?2tjygirm0ad
love u
[Image: bot.gif]

PHP Code:
printf(“Goodbye world \n”); 
Reply
17-07-2012, 08:03 PM,
Post: #2
RE: majalah pc buku khas koleksi teknik photoshop.
(17-07-2012, 07:54 PM)Tron Wrote: Saya sudah baca majalah ni dan isi kandungan nya amat la best Big Grin

Maka saya berkongsi dengan korang semua


link download :
http://www.mediafire.com/?2tjygirm0ad

Sekarang giliran saya hendak memuat turun semula, terima kasih atas perkongsian hebat anda ;d
[Image: OmDM2yf.png]
Reply
17-07-2012, 08:05 PM,
Post: #3
RE: majalah pc buku khas koleksi teknik photoshop.
(17-07-2012, 08:03 PM)shahril Wrote:
(17-07-2012, 07:54 PM)Tron Wrote: Saya sudah baca majalah ni dan isi kandungan nya amat la best Big Grin

Maka saya berkongsi dengan korang semua


link download :
http://www.mediafire.com/?2tjygirm0ad

Sekarang giliran saya hendak memuat turun semula, terima kasih atas perkongsian hebat anda ;d

silakan hehehe Big Grin
love u
[Image: bot.gif]

PHP Code:
printf(“Goodbye world \n”); 
Reply
09-01-2013, 10:44 PM,
Post: #4
RE: majalah pc buku khas koleksi teknik photoshop.
terima kasih tron ^^
Reply
10-01-2013, 07:05 AM,
Post: #5
RE: majalah pc buku khas koleksi teknik photoshop.
cetak rompak.. GayFace

hari tu ketua editor dia marah...dia cakap " tak takut dosa ke siapa yang menerbitkan majalah ini ke bentuk pdf dan menyebarkannya di internet? " OK
Rajin Belajar Pasti Berjaya
Tiada Kegagalan Setelah Berusaha
Itulah Cara Membalas Jasa
Pengorbanan Guru Dan Keluarga Tercinta
Big Grin

Spoiler:
[Image: 522167_476797252342999_168490270_n.jpg]
Reply
10-01-2013, 02:26 PM,
Post: #6
RE: majalah pc buku khas koleksi teknik photoshop.
Dosa matz Hmm , tapi apekan daya OK tak mampu beli, hanya mampu jadi "Pirate" OK (Sekarang pun pirate OK)
Reply
10-01-2013, 08:05 PM,
Post: #7
RE: majalah pc buku khas koleksi teknik photoshop.
(10-01-2013, 02:26 PM)shadowmacx Wrote: Dosa matz Hmm , tapi apekan daya OK tak mampu beli, hanya mampu jadi "Pirate" OK (Sekarang pun pirate OK)

beli la..bukan mahal sgt majalah PC.

Ohh..beli rokok ade plak duit ea? Kih3
Rajin Belajar Pasti Berjaya
Tiada Kegagalan Setelah Berusaha
Itulah Cara Membalas Jasa
Pengorbanan Guru Dan Keluarga Tercinta
Big Grin

Spoiler:
[Image: 522167_476797252342999_168490270_n.jpg]
Reply
10-01-2013, 10:14 PM,
Post: #8
RE: majalah pc buku khas koleksi teknik photoshop.
(10-01-2013, 08:05 PM)matz Wrote: beli la..bukan mahal sgt majalah PC.

Ohh..beli rokok ade plak duit ea? Kih3

matz Sad OK
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  [help] desgin majalah sekolah akiraro 6 1,527 20-10-2012, 08:08 AM
Last Post: AceyrafRoshlanz
  Share Photoshop Brush Stynx 9 2,340 20-03-2012, 03:00 PM
Last Post: nikkor
  < request > font jawi atau khat dalam photoshop blokH 12 9,529 18-11-2011, 01:39 PM
Last Post: AzizMostafa
  Talk Mania Big Pack - Photoshop Designer's Pack XShimeX 4 1,199 26-04-2009, 11:03 AM
Last Post: Stynx
  photoshop tutorial sites try 5 825 04-03-2009, 07:29 AM
Last Post: LIGHTSPEED

Forum Jump: