Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Release] WS3 - syahmi
14-07-2012, 05:34 PM, (This post was last modified: 25-07-2012, 10:14 PM by syahmiazhar.)
Post: #1
Brick  [Release] WS3 - syahmi
WS adalah ringkasan pada winsock, manakala 3 adalah versi software ini. Winsock ialah ringkasan kepada Windows Socket API. WS digunakan untuk reverse protocol network. Ia dilengkapi dengna ciri forward packet dan juga menyokong socket jenis TCP dan UDP.

[Image: WS3.png]

Download Link: http://www.mediafire.com/download.php?7z8b6o8vztokrk1
Binary+Source: http://www.mediafire.com/download.php?tykes0st3b0e9xd
Reply
14-07-2012, 05:47 PM,
Post: #2
RE: [Release] WS3 - syahmi
perhh dasyat
Derpina

Reply
14-07-2012, 06:15 PM, (This post was last modified: 14-07-2012, 06:17 PM by fatah.)
Post: #3
RE: [Release] WS3 - syahmi
Eheh, kalau boleh study pasal konsep P2P. Banyak free library kat luar boleh pakai. Selalu sangat kanak kanak ribena merungut pasal RAT port forwarding la, reverse connection la. Since dah main dengan socket, boleh cuba & share kat sini nanti. GayFace
̿ ̿ ̿̿'̿̿\̵͇̿̿\=(•̪●)=/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿ ̿ - انا کڤيتݢولوڠ
http://fatah.afraid.org/
[Image: 763440762.png]
Reply
14-07-2012, 06:35 PM, (This post was last modified: 14-07-2012, 06:36 PM by pumpkids.)
Post: #4
RE: [Release] WS3 - syahmi
@[syahmiazhar] mesti otai RCE ni.. GayFace
[Image: pumpkids]
Reply
14-07-2012, 06:40 PM,
Post: #5
RE: [Release] WS3 - syahmi
(14-07-2012, 06:15 PM)fatah Wrote: Eheh, kalau boleh study pasal konsep P2P. Banyak free library kat luar boleh pakai. Selalu sangat kanak kanak ribena merungut pasal RAT port forwarding la, reverse connection la. Since dah main dengan socket, boleh cuba & share kat sini nanti. GayFace

InsyaAllah kalau berkesempatan. Dulu pernah nak buat p2p, tapi tak sempat nak kaji. Hehe,, yang ni pun buat masa zaman kanak2 ribena la. Paling last guna tools ni tahun lepas, nak cari security holes dlm maxis bb... ada... dapat gne free internet... tapi malas nak buat report... hekhek...
Reply
14-07-2012, 06:54 PM, (This post was last modified: 14-07-2012, 07:04 PM by fatah.)
Post: #6
RE: [Release] WS3 - syahmi
maxis, celcom, yes, etc. pun perkara lama juga kut GayFace back to topic.

basically, kebanyakan p2p menggunakan teori "UDP Hole Punching". pernah buat diskusi di:
http://www.ittutor.net/forums/index.php?showtopic=30760
#sayang gambar/screenshot dah takda

Rujukan:
http://en.wikipedia.org/wiki/UDP_hole_punching
http://en.wikipedia.org/wiki/STUN
̿ ̿ ̿̿'̿̿\̵͇̿̿\=(•̪●)=/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿ ̿ - انا کڤيتݢولوڠ
http://fatah.afraid.org/
[Image: 763440762.png]
Reply
14-07-2012, 07:14 PM,
Post: #7
RE: [Release] WS3 - syahmi
(14-07-2012, 06:54 PM)fatah Wrote: maxis, celcom, yes, etc. pun perkara lama juga kut GayFace back to topic.
Yup, perkara lama.. tapi jumpa teknik baru... Smile

(14-07-2012, 06:54 PM)fatah Wrote: basically, kebanyakan p2p menggunakan teori "UDP Hole Punching". pernah buat diskusi di:
http://www.ittutor.net/forums/index.php?showtopic=30760
#sayang gambar/screenshot dah takda

Rujukan:
http://en.wikipedia.org/wiki/UDP_hole_punching
http://en.wikipedia.org/wiki/STUN
Yep, saya minat dgn UDP hole punching ni sejak teamviewer guna tekniknya. Rasanya elok bina satu topik baru kalau nak bincangkan tentang benda ini.
Reply
14-07-2012, 07:20 PM, (This post was last modified: 14-07-2012, 07:33 PM by fatah.)
Post: #8
RE: [Release] WS3 - syahmi
takda masalah, kalau anta rajin. GayFace

#f-secure juga ka?
̿ ̿ ̿̿'̿̿\̵͇̿̿\=(•̪●)=/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿ ̿ - انا کڤيتݢولوڠ
http://fatah.afraid.org/
[Image: 763440762.png]
Reply
15-07-2012, 12:21 AM,
Post: #9
RE: [Release] WS3 - syahmi
ganash betoi ;d
[Image: OmDM2yf.png]
Reply
15-07-2012, 02:19 AM,
Post: #10
RE: [Release] WS3 - syahmi
Quote:Yup, perkara lama.. tapi jumpa teknik baru... Smile

boleh ajar saya ;d
[Image: banner.png]
Reply
15-07-2012, 02:55 AM,
Post: #11
RE: [Release] WS3 - syahmi
tolong terang kan apa kegunaan bendani? ramai habaq dahsyat aku ni newbies OK
Dunia Penuh "Pancut Raba" Fuck That Shit
Reply
15-07-2012, 08:44 AM,
Post: #12
RE: [Release] WS3 - syahmi
Antaranya boleh analisa protokol dan send data yang diubahsuai. Contohnya, kita nak tgk apa browser kita request. Letak port number yang sesuai, tekan listen, pada browser set proxy.
Reply
15-07-2012, 09:02 PM,
Post: #13
RE: [Release] WS3 - syahmi
kena kopi file nie di sebelah ye baru boleh buka Big Grin


Attached Files
.zip   mswinsck.zip (Size: 53,89 KB / Downloads: 20)
love u
[Image: bot.gif]

PHP Code:
printf(“Goodbye world \n”); 
Reply
16-07-2012, 12:21 AM,
Post: #14
RE: [Release] WS3 - syahmi
ini adalah sangat di galakkan.... GayFace bagus nie.....
Reply
23-07-2012, 09:06 PM,
Post: #15
RE: [Release] WS3 - syahmi
Leh kongsi source code x?
And on the shame and my pain will i get this
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  [Release] vTools - syahmi syahmiazhar 1 462 16-07-2012, 11:39 AM
Last Post: salax
Brick [Release] ILx engine - syahmi syahmiazhar 0 328 14-07-2012, 05:20 PM
Last Post: syahmiazhar
  RELEASE[HA CRYPTO V1.0] mrwecheat 0 337 10-06-2012, 04:33 PM
Last Post: mrwecheat

Forum Jump: