Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
announcement dari admin
06-07-2012, 11:55 AM,
Post: #31
RE: announcement dari admin
(05-07-2012, 11:31 PM)suhz Wrote: kpd yg takmau tuka tu, terpulanglah ye.

Ini sambungan daripada akaun "Administrator" yang telah diceroboh haritu, dan aku rasa bukan akaun tu je dia tgk, maybe akaun user lain pun. Jadi kepada yg guna password yg sama kat tbd ni untuk email, fb dan sebagainya. Digalakkanlah tukar. Kita tak tahu apa yg dia akan buat dengan maklumat yg dia dapat. who knows?

change password : DONE
change Email : DONE with fake email Troll 2
06-07-2012, 01:21 PM,
Post: #32
RE: announcement dari admin
email + pswd leak.. kne tuka semua fb, bank, paypal kalau ade yg bersangkutan... bukan kt tbd ni je
ni adalah cetakan komputer dan tidak memerlukan tandatangan. GayFace
06-07-2012, 04:57 PM,
Post: #33
RE: announcement dari admin
hehehehe...cobaan
06-07-2012, 05:36 PM,
Post: #34
RE: announcement dari admin
(06-07-2012, 11:55 AM)6b2 Wrote:
(05-07-2012, 11:31 PM)suhz Wrote: kpd yg takmau tuka tu, terpulanglah ye.

Ini sambungan daripada akaun "Administrator" yang telah diceroboh haritu, dan aku rasa bukan akaun tu je dia tgk, maybe akaun user lain pun. Jadi kepada yg guna password yg sama kat tbd ni untuk email, fb dan sebagainya. Digalakkanlah tukar. Kita tak tahu apa yg dia akan buat dengan maklumat yg dia dapat. who knows?

change password : DONE
change Email : DONE with fake email Troll 2

terlupe paswd tbd request paswd guna fake email baru ;d
07-07-2012, 01:54 AM,
Post: #35
RE: announcement dari admin
(06-07-2012, 05:36 PM)ibnumalik Wrote:
(06-07-2012, 11:55 AM)6b2 Wrote:
(05-07-2012, 11:31 PM)suhz Wrote: kpd yg takmau tuka tu, terpulanglah ye.

Ini sambungan daripada akaun "Administrator" yang telah diceroboh haritu, dan aku rasa bukan akaun tu je dia tgk, maybe akaun user lain pun. Jadi kepada yg guna password yg sama kat tbd ni untuk email, fb dan sebagainya. Digalakkanlah tukar. Kita tak tahu apa yg dia akan buat dengan maklumat yg dia dapat. who knows?

change password : DONE
change Email : DONE with fake email Troll 2

terlupe paswd tbd request paswd guna fake email baru ;d

no problem , dengan post ini akan menjadi bukti untuk saya menghubungi suhz pada masa akan datang untuk recover password ^^

07-07-2012, 07:21 AM,
Post: #36
RE: announcement dari admin
Noted Big Grin
Dah tukar.
07-07-2012, 07:35 AM,
Post: #37
RE: announcement dari admin
Lege da tukar.. Mesti penyerang tu tgh xde keje tu.. Yg lepas biarkan lepas Me Gusta
Dunia Penuh "Pancut Raba" Fuck That Shit
07-07-2012, 10:40 AM,
Post: #38
RE: announcement dari admin
aku sendiri lupe password aku sbb aku mmg dah save password dlm browser.. mcm mn nk buat ek?? Me Gusta
[Image: antibac_pix_virus_types.jpg]
07-07-2012, 10:59 AM,
Post: #39
RE: announcement dari admin
masa hari 1st aku register tbd ni...aku dh buat special email + special password.

forum mcm tbd ni mesti selalu jadi sasaran..
kalau tak hari ni, esok....sape tau? kan?
Rajin Belajar Pasti Berjaya
Tiada Kegagalan Setelah Berusaha
Itulah Cara Membalas Jasa
Pengorbanan Guru Dan Keluarga Tercinta
Big Grin

Spoiler:
[Image: 522167_476797252342999_168490270_n.jpg]
07-07-2012, 12:18 PM,
Post: #40
RE: announcement dari admin
Password email @tbdsecurity pun kena tukar ke? Hmm
[Image: 76561198059652827.png]
[Image: TkeHBe6.gif]
07-07-2012, 01:28 PM,
Post: #41
RE: announcement dari admin
wahh, bahaya ni..
07-07-2012, 02:33 PM,
Post: #42
RE: announcement dari admin
(07-07-2012, 12:18 PM)TerrickCEF Wrote: Password email @tbdsecurity pun kena tukar ke? Hmm

baru nak tanye.. tgok2 dah ade..
soalan yang same jgak ak tujukan Hmm
07-07-2012, 03:48 PM,
Post: #43
RE: announcement dari admin
(07-07-2012, 02:33 PM)hexrut Wrote:
(07-07-2012, 12:18 PM)TerrickCEF Wrote: Password email @tbdsecurity pun kena tukar ke? Hmm

baru nak tanye.. tgok2 dah ade..
soalan yang same jgak ak tujukan Hmm

se elok eloknya tukar la
"Tanda ilmu itu berkat ialah semakin tinggi ilmu kita,semakin tunduk rendah kita bertawaduk kepada Allah dan juga sesama manusia.Merasakan betapa hebatnya Allah dan tinggi ilmuNya sehingga kita berasa betapa kerdilnya ilmu kita"
[Image: 2770527825.png]
23-09-2012, 04:13 AM,
Post: #44
RE: announcement dari admin
Tukar DP skali ye...
Sekali kita tumbuk orang, tangan kita akan sakit gak. Yang paling penting kita kena ingat, orang tu pon ada tangan gak. Silap2 dia akan tumbuk kita bertubi-tubi selepas tu.
23-09-2012, 04:14 AM,
Post: #45
RE: announcement dari admin
(23-09-2012, 04:13 AM)Skiddies Wrote: Tukar DP skali ye...

ape kene megene?
admin / mood lock pls
Hmm
[Image: 8078264137.png]


Forum Jump: