Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pertandingan buat video untuk Burger Bakar
28-06-2012, 09:13 AM,
Post: #1
Pertandingan buat video untuk Burger Bakar
one of boss besar dia mmber aku,so dpt tau ada contest.
yg berbakat leh join Smile
[Image: 403804_210961995693887_980465642_n.jpg]
[Image: 3EsGZgg.png]
uno akhirnya kau ngaku gak ye
Reply
28-06-2012, 01:34 PM,
Post: #2
RE: Pertandingan buat video untuk Burger Bakar
like tu kan boleh spam
"Tanda ilmu itu berkat ialah semakin tinggi ilmu kita,semakin tunduk rendah kita bertawaduk kepada Allah dan juga sesama manusia.Merasakan betapa hebatnya Allah dan tinggi ilmuNya sehingga kita berasa betapa kerdilnya ilmu kita"
[Image: 2770527825.png]
Reply
28-06-2012, 01:41 PM,
Post: #3
RE: Pertandingan buat video untuk Burger Bakar
(28-06-2012, 01:34 PM)VVV Wrote: like tu kan boleh spam

tu la, terfikir gak tadi, nape tak kata video terbaik Me Gusta, ape2 pom, sape2 nk cuba, silakan ;d
[Image: OmDM2yf.png]
Reply
28-06-2012, 03:27 PM,
Post: #4
RE: Pertandingan buat video untuk Burger Bakar
gune la autolike GayFace ;d ;d
"hidup umpama roda harini orang baling taik kat kita.. esok orang yang baling taik tu kena baling taik 2-3 kali ganda lagi banyok.."
Reply
28-06-2012, 03:46 PM,
Post: #5
RE: Pertandingan buat video untuk Burger Bakar
bertandinglah sebagai seorang pahlawan
jangan bertanding sebagai pengemis jalanan

biar kalah,asal bermaruah..kalau nak menang,pastikan ia betul2 kemenangan,bukannya kebodohan Smile
[Image: 3EsGZgg.png]
uno akhirnya kau ngaku gak ye
Reply
28-06-2012, 04:05 PM,
Post: #6
RE: Pertandingan buat video untuk Burger Bakar
(28-06-2012, 03:46 PM)p0pc0rn Wrote: bertandinglah sebagai seorang pahlawan
jangan bertanding sebagai pengemis jalanan

biar kalah,asal bermaruah..kalau nak menang,pastikan ia betul2 kemenangan,bukannya kebodohan Smile

kata-kata yg mendalam dan membawa banyak makna yg tersirat.. dan ak sekarang ak telah faham ayat-ayat yg tersirat.. OK
Reply
28-06-2012, 07:56 PM,
Post: #7
RE: Pertandingan buat video untuk Burger Bakar
(28-06-2012, 03:46 PM)p0pc0rn Wrote: bertandinglah sebagai seorang pahlawan
jangan bertanding sebagai pengemis jalanan

biar kalah,asal bermaruah..kalau nak menang,pastikan ia betul2 kemenangan,bukannya kebodohan Smile

membuatkan ku insaf dengan kerje2 lamaku OK Sad
[Image: OmDM2yf.png]
Reply
29-06-2012, 11:50 AM,
Post: #8
RE: Pertandingan buat video untuk Burger Bakar
beger bakar abang burn..siap buat ads kat fb..haha
[Image: 82894083.gif]
Reply
29-06-2012, 02:18 PM,
Post: #9
RE: Pertandingan buat video untuk Burger Bakar
boleh guna youtube AIO ;d;d;d
Jangan disebabkan ‪#‎Cingey‬ ia menjadi batu yang menghalang untuk kita terus ke depan...
boss
Reply
29-06-2012, 05:54 PM,
Post: #10
RE: Pertandingan buat video untuk Burger Bakar
takleyh join. sebab tak pernah rasa Sad.. format video sape2 nak buat tu. eden sarankan guna la. dslr ke camera digital ke..

jangan la pakai henfon cam dalam gambar tu GayFace ;d ;d

hadiah dia lumayan Sad
"hidup umpama roda harini orang baling taik kat kita.. esok orang yang baling taik tu kena baling taik 2-3 kali ganda lagi banyok.."
Reply
05-07-2012, 10:55 PM,
Post: #11
RE: Pertandingan buat video untuk Burger Bakar
Aku teringin nak buat yang No.1 tu "Buat video ape2 pasal Burger Bakar Abang Burn" Pegang phone kemudian record je Abang Burn masak Burger ;d
Reply
06-07-2012, 12:43 AM,
Post: #12
RE: Pertandingan buat video untuk Burger Bakar
(28-06-2012, 03:46 PM)p0pc0rn Wrote: bertandinglah sebagai seorang pahlawan
jangan bertanding sebagai pengemis jalanan

biar kalah,asal bermaruah..kalau nak menang,pastikan ia betul2 kemenangan,bukannya kebodohan Smile

Ayat makan dalam woo.. Sad
[Image: 90771784.png]
Reply


Forum Jump: