Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
UiTM CTF VulnBox
16-06-2012, 06:18 PM,
Post: #1
UiTM CTF VulnBox
lepas jgk upload vun box nie, ni link
Code:
https://www.dropbox.com/s/4jk5hu77mf9bhkv/UiTMCTFVulnBox.ova
Reply
16-06-2012, 07:35 PM,
Post: #2
RE: UiTM CTF VulnBox
da kene suspend ;d
puas sudah menanam ubi, nenas juga dibeli orang, puas sudah aku berbakti, pengganas juga dipandang orang

Quote:A true warrior need blood on his sword; A true pirate never afraid to sail the red sea.
Reply
16-06-2012, 07:47 PM,
Post: #3
RE: UiTM CTF VulnBox
(16-06-2012, 07:35 PM)Ahlspiess Wrote: da kene suspend ;d

ok je tgh dlod ni Hmm
[Image: 3EsGZgg.png]
uno akhirnya kau ngaku gak ye
Reply
16-06-2012, 07:58 PM,
Post: #4
RE: UiTM CTF VulnBox
sorry aku silap link Facepalm
puas sudah menanam ubi, nenas juga dibeli orang, puas sudah aku berbakti, pengganas juga dipandang orang

Quote:A true warrior need blood on his sword; A true pirate never afraid to sail the red sea.
Reply
16-06-2012, 09:05 PM,
Post: #5
RE: UiTM CTF VulnBox
(16-06-2012, 07:35 PM)Ahlspiess Wrote: da kene suspend ;d

kne sabotaj nie :P
nti tnjuk ak kt mne bocor tau Sad
ade 1 yg dir ~uitm bleh buat sqli, dh dpt admin id dgn pass, tapi pass dia guna jomla pnye encrypt, md5salt, cmne Sad
Reply
16-06-2012, 10:56 PM,
Post: #6
RE: UiTM CTF VulnBox
apa objective dia
nk kena dpt root ke ;d
[̲̅ə̲̅٨̲̅٥̲̅٦̲̅]
i ℓ٥ﻻ ﻉ√٥υ F٥rﻉ√ﻉr ღ
|_|0|_|
|_|_|0|
|0|0|0|
http://jonhburn2.freehostia.com/lol.txt
Reply
16-06-2012, 11:05 PM,
Post: #7
RE: UiTM CTF VulnBox
(16-06-2012, 10:56 PM)johnburn Wrote: apa objective dia
nk kena dpt root ke ;d

patutnya masa main aritu kne cari flag, flag dkt db, kre kne jadi admin je.hehe
Reply
16-06-2012, 11:08 PM,
Post: #8
RE: UiTM CTF VulnBox
flag kt dlm db la ek bkn file kt dlm box tu ek
kl cmtu snang la kot sbb user mysql pn root tu dpt sql injection kt slh satu joomla extension kn ptt xde mslh dh ;d
[̲̅ə̲̅٨̲̅٥̲̅٦̲̅]
i ℓ٥ﻻ ﻉ√٥υ F٥rﻉ√ﻉr ღ
|_|0|_|
|_|_|0|
|0|0|0|
http://jonhburn2.freehostia.com/lol.txt
Reply
17-06-2012, 12:28 AM,
Post: #9
RE: UiTM CTF VulnBox
(16-06-2012, 11:08 PM)johnburn Wrote: flag kt dlm db la ek bkn file kt dlm box tu ek
kl cmtu snang la kot sbb user mysql pn root tu dpt sql injection kt slh satu joomla extension kn ptt xde mslh dh ;d

johnburn x nk try ke? a.ah bleh buat sql injection, tp password dia xreti nk decrypt. so xblh nk login as admin, yg tu bahagian ~istudent ,
kalau bhagian ~uitm sng je, insert db guna form yg dibuat sndri je.
Reply
17-06-2012, 12:38 AM,
Post: #10
RE: UiTM CTF VulnBox
dah tahu tak tahu,tahukan la cara untuk menahu apa yang tak tahu tuh.
dah byk hint but still perlu org suap banyak2 ke?
[Image: 3EsGZgg.png]
uno akhirnya kau ngaku gak ye
Reply
17-06-2012, 12:47 AM,
Post: #11
RE: UiTM CTF VulnBox
(17-06-2012, 12:28 AM)skullv2 Wrote: johnburn x nk try ke? a.ah bleh buat sql injection, tp password dia xreti nk decrypt. so xblh nk login as admin, yg tu bahagian ~istudent ,
kalau bhagian ~uitm sng je, insert db guna form yg dibuat sndri je.

ekceli yg ni xssh sgt pn kut ;d
dh btol la tu kena sqli n btol la ada kaitan ngan istudent tu then pndai2 la ;d
[̲̅ə̲̅٨̲̅٥̲̅٦̲̅]
i ℓ٥ﻻ ﻉ√٥υ F٥rﻉ√ﻉr ღ
|_|0|_|
|_|_|0|
|0|0|0|
http://jonhburn2.freehostia.com/lol.txt
Reply
17-06-2012, 12:49 AM,
Post: #12
RE: UiTM CTF VulnBox
(17-06-2012, 12:38 AM)p0pc0rn Wrote: dah tahu tak tahu,tahukan la cara untuk menahu apa yang tak tahu tuh.
dah byk hint but still perlu org suap banyak2 ke?

terlalu complicated ayat tuu Challenge Accepted
xpe sy cuba
Reply
17-06-2012, 12:49 AM,
Post: #13
RE: UiTM CTF VulnBox
http://tinyurl.com/7d8ojng

mulakan dgn belajar cracking hash joomla.
[Image: 3EsGZgg.png]
uno akhirnya kau ngaku gak ye
Reply
18-06-2012, 02:33 AM,
Post: #14
RE: UiTM CTF VulnBox
login n pass ape ek?
ni bkn celen priviledge escalation kn?
Jack of all trades, master of none. Facepalm
Reply
18-06-2012, 03:47 AM,
Post: #15
RE: UiTM CTF VulnBox
(17-06-2012, 12:49 AM)p0pc0rn Wrote: http://tinyurl.com/7d8ojng

mulakan dgn belajar cracking hash joomla.

trying my best gne yg ahl bg tu, Smile


(18-06-2012, 02:33 AM)phoenix Wrote: login n pass ape ek?
ni bkn celen priviledge escalation kn?

aik knp org lain x mintak pass?haha
login root
pass You4reNotLeetz

Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Sesape ade link untuk download soalan2 UiTM online CTF 2012 ? leex 33 5,512 07-09-2012, 02:29 AM
Last Post: sneaker

Forum Jump: